Animeciler toplanın teknik üretcez :D
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Animeciler toplanın teknik üretcez :D
Beyler animelerde olan hangi karakterler telekinezi ile uğraşmış sizce :D
Bence baki the grappler da biokinezi ile uğraşılmış peki sizce ? :D
Bence baki the grappler da biokinezi ile uğraşılmış peki sizce ? :D
Biokinesis...
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Animeciler toplanın teknik üretcez :D
Naruto ve sasuke elementler olabılır sadece sımdıye kadar 1 bolum ızledım :) o da 2 yıl once
Başarının sırrı, ısrarla istemektir.
İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki
Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki
Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
bu videonun sonunda (sapıkça bir animelerden alıntı vardır onları izleyin ya da izlemeyin fark etmez :D) telekinezi ile uğraşan biri var baya ilerlemiş mermiyi durduyo size zamanınıda söyliğim 2:30 dan başliyo 2:36 da mermiyi durduruyo buyrun linki:
http://www.youtube.com/watch?v=cfpe0iWxCT0
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- eb1234eb
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
onu matrixden Neo da yapıyo kardeş :DNo_99 yazdı:bu videonun sonunda (sapıkça bir animelerden alıntı vardır onları izleyin ya da izlemeyin fark etmez :D) telekinezi ile uğraşan biri var baya ilerlemiş mermiyi durduyo size zamanınıda söyliğim 2:30 dan başliyo 2:36 da mermiyi durduruyo buyrun linki:
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İzlemek isteyen arkadaşlar için: Arkadaşın dediği 2:30 da başlayan animenin adı zetsuen no tempest. Anime içinde Shakespeare'in tempest(fırtına) adlı oyunundan bir çok alıntı vardır ve tahminimce bu eserden esinlenilerek yapılmış.No_99 yazdı:bu videonun sonunda (sapıkça bir animelerden alıntı vardır onları izleyin ya da izlemeyin fark etmez :D) telekinezi ile uğraşan biri var baya ilerlemiş mermiyi durduyo size zamanınıda söyliğim 2:30 dan başliyo 2:36 da mermiyi durduruyo buyrun linki:
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
La mermiyi durduruyo la la :D olm anime la abartmayın fazla ona bakarsan bende ay yapıyorum jutsunun adını unuttum ama :)
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Chibaku tensei. :)Uchiha Sasuke yazdı:La mermiyi durduruyo la la :D olm anime la abartmayın fazla ona bakarsan bende ay yapıyorum jutsunun adını unuttum ama :)
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Aynen ondan şimdi kim güçlü yanii :)ozzzyyy yazdı:Chibaku tensei. :)Uchiha Sasuke yazdı:La mermiyi durduruyo la la :D olm anime la abartmayın fazla ona bakarsan bende ay yapıyorum jutsunun adını unuttum ama :)
- BetaDemirkan
Animeciler kaç tane görmek için açmıştım konuyu sağ olun cevabımı aldım ve oturdum aşşağı :D
Biokinesis...
- BetaDemirkan
Bu arada no_99 40 yıl araştırsam hentai 'ın amv si olduğunu anlayamazdım gerçekten teşekkürler -,-
Biokinesis...
-