Telekinezi ile DOKUNARAK dövüş sanatı.
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi ile DOKUNARAK dövüş sanatı.
Selamun aleyküm.
İlk önce söze şöyle girmek istiyorum,Hiç telekinezi kullanarak bir dövüş sanatı yapılabilirmi diye merak ettinizmi ? Şahsen ben okula yeni başladığım günlerden beri bunu hayal ediyorum.Acaba beyini ve vücudu kullanarak bir dövüş sanatı yapılabilirmi ?
İlk önce söze şöyle girmek istiyorum,Hiç telekinezi kullanarak bir dövüş sanatı yapılabilirmi diye merak ettinizmi ? Şahsen ben okula yeni başladığım günlerden beri bunu hayal ediyorum.Acaba beyini ve vücudu kullanarak bir dövüş sanatı yapılabilirmi ?
Biokinesis...
- Pricens
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Telekinezi ile DOKUNARAK dövüş sanatı.
Tabiki yapilabilir. Cok kolay trkniklrr sadece beyni kullanarak istemezmsn vucuda gerek olmadan.
Ön Yargili İnsanlar Benden Uzak Dursun.
Sorulari Olan Sorabilir.
Sorulari Olan Sorabilir.
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Dokunmadan chi die bılıyorum
Başarının sırrı, ısrarla istemektir.
İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki
Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki
Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- eb1234eb
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bende chi ile var diye biliyorumda sen onu yapana kadar adam bi tana shoryuken patlatır yerde kalırsın :D(alınma yok şimdi telekineziyi başladıgımız andan hemen yapamıyoruz bir anda saniyeler içinde yapmamız ayrıca dövüşte hem sakin kalıp hem odaklanıp hemde teknik için zaman üretmek daha zor olur bence ... )
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
- Pricens
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
kardeşim al sana teknik:
post89229.html#p89229
post89229.html#p89229
Ön Yargili İnsanlar Benden Uzak Dursun.
Sorulari Olan Sorabilir.
Sorulari Olan Sorabilir.
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Aleyküm Selam
bence telekinezi geliştirilince yapılabilir ayrıca telepati yoluyla imkanlımı bilmiyorum ama karşıdaki kişinin acı çekmesini sağlamak imkanlı olabilir illüzyon şeklinde bana göre fakat yapmaya gerek yok bence öyle bir yetenek varsa kendimizi sakinliğe yönlendirmek iyi olabilir :D
bence telekinezi geliştirilince yapılabilir ayrıca telepati yoluyla imkanlımı bilmiyorum ama karşıdaki kişinin acı çekmesini sağlamak imkanlı olabilir illüzyon şeklinde bana göre fakat yapmaya gerek yok bence öyle bir yetenek varsa kendimizi sakinliğe yönlendirmek iyi olabilir :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-