Tablet alcam pil ömrü sıkıntısı
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Tablet alcam pil ömrü sıkıntısı
ucuz bir tablet almak istiyorum çünkü okula gidiyorum ve bana pil ömrü uzun bir tablet lazım.Gittigidiyorda bir tablet buldum ama pek pillerden anlamadığım için size soriyim dedim tablet şu: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar ... -129650743 tableti nasıl kullanırsam pil ömrü ne kadar gider yazarsanız sevinirim bugün almayı düşünüyorum yani biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- darkish
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
-
Re: Tablet alcam pil ömrü sıkıntısı
neyse boşver ya annem babam izin vermedi :D
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Lise 1 lere veriyorlar.Meslek liseleri hariç..
- Pricens
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
kardeş tablet güzelmiş :D bende alacam
Ön Yargili İnsanlar Benden Uzak Dursun.
Sorulari Olan Sorabilir.
Sorulari Olan Sorabilir.
-
:D bende lise 1'im zaten ama dönemin sonuna doğru verceklermiş :D
-