Arkadaşlar bence durugörü,psişik vampirlik vb. birçok doğuştan olarak zannedilen sadece bazı insanlarda olan herkeste olmayan düşüncesine katılmıyorum
ben bu psişik vampirlik,duruişit,durugörü vb. her şeyin her insanda olduğuna ama her insanda açığa çıkmadığına inanıyorum teknik ve yöntemler ile geliştirebileceğini savunuyorum
Yeteneğe Bakış Açım
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeteneğe Bakış Açım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Yeteneğe Bakış Açım
savunmak istiyorum ve haklı olduğumu düşünüyrum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bende dediklerinin keramet sahibi olan insanlarda olacağını ve konuyu abarttığını düşünüyorum.özellikle gelecegi görme olayina katiyen karsiyim.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Doğuştan gelen yetenekler değildir.Kimilerinde belli bir sebebe bağlı olarak kimilerinde ise herhangi bir travmatik olay vb durumlarda ortaya çıkabiliyor.
Örneğin CİA için psişik uzman olarak çalışan ve uzaktangörü ile elinde fotoğrafı bulunan bir kişinin yerini bulunduğu mekanın tarifiyle saptayan JOE MCMONEAGLE, bu yeteneğini ağır bir hastalıktan kurtulduktan sonra farketti.Daha doğrusu hastalıktan kurtulduktan sonra ortaya çıktı
Örneğin CİA için psişik uzman olarak çalışan ve uzaktangörü ile elinde fotoğrafı bulunan bir kişinin yerini bulunduğu mekanın tarifiyle saptayan JOE MCMONEAGLE, bu yeteneğini ağır bir hastalıktan kurtulduktan sonra farketti.Daha doğrusu hastalıktan kurtulduktan sonra ortaya çıktı
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-