Evet beyler herkes biliyodur az çok ne olduğunu. Benim kafama çok takıldı bi türlüde anlam veremedim ve size açmak istedim. Sizce ne olmuş olabilir ?
Bilmeyen arkadaşlar buradan ulaşabilir : Dyatlov Geçidi Vakası Wikipedia
Dyatlov Geçidi Vakası (Tartışma)
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Dyatlov Geçidi Vakası (Tartışma)
En son Admin tarafından 25 Kas, 22:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: link düzenlendi
Sebep: link düzenlendi
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- kahtam0256
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
Re: Dyatlov Geçidi Vakası (Tartışma)
:D korkutmasanda olmaz zaten meditasyonlarım urkutucu oluyor :D
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
"Araştırmacılar, kayakçıların olay gecesi bilinmeyen bir nedenden dolayı çadırlarını yırtarak -30°C sıcaklıkta ve ağır kar yağışında yalın ayak çadırı terk ettiğini saptamıştır. Bulunan cesetlerden ikisinin kafatasında; diğer iki tanesinin ise kaburgalarında kırıklar bulunmuştur"
burası bana pek inandırıcı gelmiyor. eğer ki ağır kar yağışı varsa karda ayak izi belli olmamalı. Zaten orda kimse yoksa bunu anlatacak araştırmacı abilerimiz epey iyi trollemiş gibi.
burası bana pek inandırıcı gelmiyor. eğer ki ağır kar yağışı varsa karda ayak izi belli olmamalı. Zaten orda kimse yoksa bunu anlatacak araştırmacı abilerimiz epey iyi trollemiş gibi.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ama şöyle olabilr cesetlerin ayağı yalın olabilir belki de ritüele kurban gidiyorlardı kim bilir :/
ama daha gizemli olaylar da var belki de intihar etmek istediler ve birbirlerini bayılttılar neyse :)
ama daha gizemli olaylar da var belki de intihar etmek istediler ve birbirlerini bayılttılar neyse :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
çok karışık iş
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.