Forum ehli nin tembel parmakları !..

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Forum ehli nin tembel parmakları !..

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Arkadaşlar bu foruma üye olalı 1 seneyi geçti ve ben şunu gözlemledim. Yazmıyosunuz, neden ? Bi konu açılıyo örneğin 350 gösterim alıyo ama cevap 20 :) sizce de arada dağlar yokmu. Açılan konuları görüyosunuz ama bi cevap yazma zahmetinde bulunmuyosunuz. Tabiki zahmet edip 1 cümle de olsa yazan nadir arkadaşlar var onlara teşekkür ederim.

Yani olay şu forumda çok vakit geçiriliyo ama boş vakit geçiriliyo oku oku geç yapıyosunuz. Yazmakdan korkmayın tuşlar sizi ısırmaz. Tabi bunları yazıyorum ama bu konu da gene bir sürü gösterim alıcak ama cevap alamıycak :)

Lütfen bana neden yazmadığınızı söyleyin neden neden. Çok ayıp.
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Forum ehli nin tembel parmakları !..

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Ben ilk üye olduğumda sitede çok güzel arkadaşlıklar oluşuyordu ve neredeyse msn e yakın bir mesaj trafiğimiz vardı. Ama zamanla eski üyeler yerlerini yenilere bıraktı. Yeni üyelerinde yaş ortalaması bir hayli düşük yani öyle muhabbetinden keyif alınacak cinsten değil. Eskilerden kim var derseniz yönetim kadrosuna bakmanız yeterli. Yönetim haricindende aktif olan eski üyelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez(2008-2009'dan beri takipte olan üyeler). Konuna gelince... Yazıp yazmamak tamamen kişisel bir tercihtir. Eğer bir üye bir konuyu cevap yazacak kadar önemli bulmadıysa veya konu ilgisini çekmemişse cevap yazmaz bu kadar basit. Mesaj yazmak bir zorunluluk değildir, başkalarını sorgulamakta sizin haddinize değil. Zaten herhangi bir konunun altına; "teşekkürler, sağol, emeğe saygı, güzel konu..."vb yazan arkadaşların amacı post kasmak ki zaten o iletileri siliyoruz mümkün olduğunca. Teşekkür etmek istiyorsanız mesaj altında butonu var ona basarsınız olur biter.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
3.ozan :)
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen 3.ozan :) »

Düzgün konu açtinizda bizmi yazmadik ..
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Ozy nin dediğine harfiyen katılıyorum, nerde o eski günler ah ah...
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

keşke bende o eski günlerde sizlerle olabilseydim of ne kadar salağım daha önce bulmadım burayı :(
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

3.ozan :)
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen 3.ozan :) »

inflames yazdı:keşke bende o eski günlerde sizlerle olabilseydim of ne kadar salağım daha önce bulmadım burayı :(
İyiki gelmemişsin zaten yaş seviyesi düştüğü için(diğerleri gitti) forum bozuldu bırak bari eskilerimize karışmayın :D
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Hergün farklı bi konu tartışırdık şurda. Gayette faydalı olurdu. Tek amacımız Psi çevirmek değildi. Şuanki üyelerin amacının psi çevirip arkadaşlarına hava atmak oldğundan bizde gelipte yorum yazmak istemiyoruz. Bu forum koskoca parapsikolojiyi sadece psi-wheel'a indirgedi. Bidaha da toparlarmıyız bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

bende ozzyy'e katılıyorum ve 2 katılmayla onu gönderiyoruz
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

eskiden hayallerde vardı psi-pet gibi gerçek olmasa da eğlencesi vardı biraz küçüktüm ama ilgim vardı burada takılıyordum falan eskilerden hatırlayanlar bilir bir gelip bir gidiyordum işte o ara bi gittim uzun süre sonra geldim o zaman siteden soğudum oranın havası değişmiş saçma konular açılıyordu tam soğudum şimdi ara sıra gelip bakıyorum yine eskilerden bir şeyler kaldı İnşallah eski hava geri döner :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

TTmF## yazdı:bende ozzyy'e katılıyorum ve 2 katılmayla onu gönderiyoruz
Bak hele bak... yeni genel yetkilimiz komikli yorum yaptı. :))
Arkadaşlar bahsettiğim zamanlarda sizde yoktunuz... 2008,2009 yılları saiyle bahsettiğimiz. Sai o zamanlar zaza54'tü, ben cümle sonlarına xD koyuyodum, psi-wheel dönmüyo falan diyodum, konu altlarında geyik yapıp modlardan fırça yiyoduk... düşünün. :D O zamanlar cidden çok farklıydı. O tarz seviyeli geyik yapan olsa gene katılırım muhabbete ama yok maalesef. Ben bu forumu 2007 sonlarından beri yani kurulduğundan beri takip ediyorum ve 2009 başlarında üye olduğum zamandan beride aktif üyesiyim. Her dönemini biliyorum demek oluyo buda. Eskiler cidden başkaydı...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.