Yeniden Başlamaya Ne Dersiniz ? #BaşarıYakın
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeniden Başlamaya Ne Dersiniz ? #BaşarıYakın
Ben parapsikolojiyle tanışalı tam 1 sene oldu ! Telekinezi, meditasyon ve mentalizm dallarıyla ilgilendim. Mentalizme olan ilgim telekineziyle tanışmamı sağladı ve mentalizme ara verdim. Telekineziyle tanışmam bana meditasyonla tanışammı sağladı ve telekineziye ara verdim. Meditasyon ve telkin ile hayatımı düzene sokup kendi çapımda büyük başarılara ulaştım. Bu başarıların hepsi kendi içimde olsa da amaçlarıma ulaştım. Bu başarılar beni kişisel gelişimle ilgilenmeye sürükledi. Bir sürü kitap okudum. Yine kendi çapımda başarılar ve başarısızlıklar yaşadım. Sonuç olarak tam bir yılım bu şekilde geçti...
Bugüne kadar ne öğrendiysem burada ki dostlarım sayesinde öğrendim hepinize çok teşekkür ederim.
Bu sitede ki herkesin hala içinde bir yerde Gen-X projeleri hakkında bir umut taşıdığına eminim.
Şimdi geri döndüm aranıza ve Telekineziyle yeniden uğraşmak istiyorum. Aslında sadece telekineziyle değil. Okuduğum kişisel gelişim kitapları sayesinde uğraşmamız gereken daha bir çok konu olduğunu kavradım. Hepsiyle tek başıma savaşmak biraz zor. Varmısınız Yeniden başlayalım ?Olayımız sadece gelişmek olsun !Hızlı gelişmeyi ancak ve ancak gelişirken kavrayabiliriz.
Yorum sizlere kalmış dostlar... :)
Bugüne kadar ne öğrendiysem burada ki dostlarım sayesinde öğrendim hepinize çok teşekkür ederim.
Bu sitede ki herkesin hala içinde bir yerde Gen-X projeleri hakkında bir umut taşıdığına eminim.
Şimdi geri döndüm aranıza ve Telekineziyle yeniden uğraşmak istiyorum. Aslında sadece telekineziyle değil. Okuduğum kişisel gelişim kitapları sayesinde uğraşmamız gereken daha bir çok konu olduğunu kavradım. Hepsiyle tek başıma savaşmak biraz zor. Varmısınız Yeniden başlayalım ?Olayımız sadece gelişmek olsun !Hızlı gelişmeyi ancak ve ancak gelişirken kavrayabiliriz.
Yorum sizlere kalmış dostlar... :)
En son TTmF## tarafından 28 Ara, 12:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: üye olduğunuz grupların gizlilik kurallarına dikkat edin.
Sebep: üye olduğunuz grupların gizlilik kurallarına dikkat edin.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Yeniden Başlamaya Ne Dersiniz ? #BaşarıYakın
#başarıyakın ben de gelişmek ve öğrenmek istiyorum ve artık başlayıp bırakmıyacağım.
- PsycCix
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Bende varım . geceleri bana daha çok uyar . bende uzun süredir aktf değilim bir whatsapp grubu felan kursak daha rahat olur
Destiny is all
-
güzel fikir
- FullManyak
İşte budur ! WhatSapp grubu kuralım iyi fikir. Facebook tan da ulaşırız birbirimize. En kısa sürede çalışmaya başlarız :)
#BaşarıYakın
#BaşarıYakın
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
FullManyak kardseşim MrCaPTain ve GEN-X yok şu an ama ben bir parapsikoloji grubundaki bazı kişilere anlattım bunu onlar da bizimle ben watsappdan sizinle iletişim kuramam ama faceden konuşablirz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- FullManyak
Tek tek hepsiyle tanışmak isterim inflames :) Bu sefer içimde büyük bir his var bunu başaracağımıza inanıyorum. MrCaPTain neden aramızdan ayrıldı bunu bilmiyordum gerçekten üzüldüm bunu öğrendiğime :(
#BaşarıYakın
---- "TTmF##" ye konuyu olması gereken şekilde düzelttiği için teşekkür ederim :)
#BaşarıYakın
---- "TTmF##" ye konuyu olması gereken şekilde düzelttiği için teşekkür ederim :)
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
denerim
whatsapp yok özel mesajdan ulaşırsanız mutlu olurum facebooka katılırım :D
#BaşarıYakın
whatsapp yok özel mesajdan ulaşırsanız mutlu olurum facebooka katılırım :D
#BaşarıYakın
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-
o zaman facebook ta kapalı grup kuralım
Harry Potter
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos