Merhaba arkadaşlar konumuz başlıktan da belli olduğu gibi astral seyahat.
Bu günden itibaren bütün çalışmalarımı astral için yapıcam, bunun için bi günlük tutmaya karar verdim yaptığım denemenin kısa bi özeti olucak hatta size ilk notumu da paylaşayım
Deneme 1
Tarih: 04/01/2015
Saat:18:30
Süre:15-20 dakika
Etki: aşırı kalp çarpıntısı, uyuşma, üşüme, vücutta karıncalanma ve seğrime, hızlı göz hareketleri ( bilmeyenler hızlı göz hareketi ne diye bi araştırsın aslında her gün başınıza gelen bişey)
Denemeden sonra: halsizlik, üşüme, baş ağrısı
Çıkış: Başarısız
Bu tarz günlükleri tutucam sizce bi yararı olurmu çıkmamda
astral seyahat günlükleri
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
- PsycCix
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: astral seyahat günlükleri
Bence olur.Kendi gelişmeni görürsün ve motive olursun :)
Destiny is all
-
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
teşekkür ederim o amaçla yapıyorum zatenPsycCix yazdı:Bence olur.Kendi gelişmeni görürsün ve motive olursun :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Merhaba. Ben çocukluğumdan beri farkında olmadan astral yapan bir bayanım. Daha önce 1 kere bilinçli yaptım ondada gördüklerimi teyit ettirdim ve doğruydu sonrasında evde bir tür panarolmal olaylar yaşadım. Abimi kanserden kaybettim ve vefatından 2 hafta sonra abimi görmek için astral yaptım. Astral çıkınca bir bayan gördüm nereye gidiyorsun dedi abimi görücem vefat etti dedim böyle gidemezsin dedi ve bana yeşil yapraklı birşeylerden karışım yaptı bende içtim sonrasında beyazımsı sarımsı değişik bir renk bir madde enerji yi geçtim geçer geçmez de direk abimin olduğu aleme geçtim ve abimi gördüm binlerce kişi vardı kapadokya tarzı toprak taş karışımı bir yer di abim ve diğer insanlar bir kısmı sohbet ediyor bir kısmı yürüyordu hatta bir anne bir kız çocuğuda gördüm yüzleri gülüyordu abim yerde oturuyordu sanki yeni gelmiş gibi öldüğünü yeni yeni idrak ediyor gibiydi tam onun arkasındaydım abi diye bağırdım oda arkasına dönüp oturduğu yerden kalktı yanına gittim ve beni gördü kalktı abim sen nie geldin noldu dedi öldüm sandı üzüldü bende ben ölmedim korkma geri gidicem dedim seni çok merak ettim dedim ve sarıldık gittiğim yerde çocuklarda vardı o yüzden abim iyi bir yerde dedim o an içinmden ve abime abi iyi yerdesin çok mutlu oldum dedim oda beni bir yere götürdü bir anda bir şelale gibi akarsunun önündeydik beni arada burda yıkıyorlar dedi neyse sonrasında abi benim çok vaktim yok heran uyanabilirim bana birşey diyecekmisin dedim oda bana eşinin birisine bişey söylemesinden dolayı çok üzülmüş onu anlattı bir erkek ismi verdi ama kalktığında aklımda tutamadım abi bana birşey ver annemlere anlataym bana inanmazlar dedim oda buraya birşey gelmezde gitmezde biz hem beklemedeyiz daha burda dedi. Bende tırnağımla avuç içimi çizdim kalktığımda bu çizik varsa gerçekden berzaha alemine geldimin isbatı olur die neyse sonrasında ben kendi bedenime çekilirlen abim orda kaldı bana bakıyordu iç çekerek (daha çok şey var kısa kestim) kalktığımda odamda kocaman siyah bir köpek bana saldırıyordu okumaya çalıştım okuyamadım duayı bende ablam geldi aklıma o namazlı niyazlıdır onu düşündüm ve onu gördüm yatakdan kalkıyordu kardeşime seslendim ama beni görmedi duymadı bende onun kalktığıyla köpeği alıp balkondan attım sonra uyandım tamamen hemen o an ablama mesaj attım oda 10 dk sonra yazdı abdest aldım sabah namaza oturmuştum dedi. Buarada gittiğim yerde herkesde krem rengine yakın ketenimsi peştamal giyiliydi başka bir şey giymemişlerdi. Kalktığımdada avuç içimde ağrı vardı ve kırmızıydı sonradan orayı elimle çizdiğimi hatırladım. Benim sorum astralle bukadarı mümkünmü? Mümkünse o aleme gitmeden karşıma çıkıp bana birşey içiren bayan neydi? Döndüğümde beni parçalamaya çalışan köpek neydi? Bir sıkıntı yaşarmıyım ve birdaha abimi görsem (bana birşey anlatacaktı yarım kaldı) sıkıntı olurmu… teşekkürler şimdiden..
-