Astral Seyahat Yalanı

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Astral Seyahat Yalanı

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

astral seyahatle uğraşanlar boşa vakit kaybetmesinler ve lütfen okusunlar.

Arkadaşlar başka bir konuda kısaca değinmiştim fakat ayrı bir başlık açıp sizinle görüşlerimi paylaşmak istedim.

Şimdi astral seyahat parapsikolojinin de ilgi alanına giriyor. O yüzden ciddiye alınmaya değer. Fakat bence vikipediden edindiğimiz birkaç ufak bilgi ve mantıklı düşünmeyle uydurma olduğu sonucuna varabiliriz.

Şimdi bildiğiniz gibi astral seyahat ruhun vücutan ayrılıp bilinçli olarak gezmesi olayı. Uyku sırasında olanın fiziksel bedene döndükten sonra rüya gibi hatırlandığı söylenir. Ben bunu yaşadım zaten. Fakat nedense bunun neden gerçekten rüya olamıycağıyla ilgili mantıklı bir sebep bulamadım. Rüya gördük arkadaşım işte. Ne saçmalıyorsunuz?

Neyse benim derdim bilinçli olarak bedenini terk edip maddi sınırlamalara takılmaksızın dolaşılabileceği iddiası.

Öncelikle şu paragrafı bir okuyuverin:

Astral seyahat yaptığını söyleyen kişiler yaşadıkları deneyimi dış dünyadan bağımsız öznel bir bilinç durumu olarak tanımlamanın ötesinde bu olgunun gözlemlenebilir maddî yaşamla etkileşime imkân tanıyan bir niteliğe sahip olduğunu savunurlar. (Örneğin ameliyat esnasında tıbben bilinçsiz bir durumdayken bedenden ayrılıp kendisine yapılan operasyonu yukarıdan gözlemlemek ya da iddia edilen fizikötesi varoluş içerisinde herhangi bir kişinin gerçek yaşamda bulunduğu konuma giderek gerçek durumuna şahit olabilmek.) Sözü edilen durumun hiçbir bilimsel dayanağı olmadığı gibi ispatlanması çok kolay olan bu iddianın gerçekliğine dair ortaya hiçbir kanıt sunulamamıştır.

Yani bir düşünün, bir sürü insan var astral seyahatle ilgilenen fakat hiç kimse kanıt sunamamış. Çok mu zordu kardeşim bi arkadaşının evine gidip odasındaki halının rengini bilmek falan?

Bence bunlar bile yeter saçma olduğunun anlaşılması için fakat bir de dini açıdan tutarsızlığını görelim.

1- Böyle bir gücü elinde bulunduran kimse yaratıcının koyduğu sınırları aşabilir.
2- Yaratıcının koyduğu sınırları aşmak mümkün değildir.
3- bu durumda astral seyahat mümkün değildir.

Şimdi biri der, "belki sınırı aşmadan da astral seyahat yapmak mümkündür?"

İyi de arkadaşım. Astral seyahatin tanımı bile sınırları aşmaya yetiyor. Yani "bilinçli olarak maddi bedeni terk etmek" astral seyahattir. Eğer bunu yapmazsan zaten yaptığın şey astral seyahat olmaz.

Sınır aşımından kastım bir sürü şey olabilir. Örneğin savaş zamanı karşı taraf bütün planlarınızı öğrenip sizi kolayca bozguna uğratabilir. Astral seyahat ile sınav sorularını gören bir kimse sınavdan tam puan alarak varını yoğunu ortaya koyarak çalışmış ve sınavı gerçekten hak eden bir kimseye karşı adil olmayan bir üstünlük sağlar.

Bu örneklerin sonu yok. Eğer böyle bir şey mümkün ise çok kötü bir insanın yapabileceklerini bir düşünün daha iyi anlayacaksınız. Sizce allah böyle bir şeye müsade eder mi?

Okuduysanız hepsini bence ikna olmuşsunuzdur. Günlerce yatakta sırt üstü uzanıp astrala çıkabilmeyi umut ederken boşa giden vaktime yanıyorum ben. Başkaları da boş hayallere kapılıp bu eziyeti çekmesin diye yazdım bu yazıyı. Umarım okur ve düşünürsünüz.

Hadi eyvallah.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ozina

Re: Astral Seyahat Yalanı

Özet: rüyasında uçarak etrafı falan gezen astrala çıktığını sanıyor. Bir de lucid rüya görüyorsa, al sana bilinçli beden dışı deneyim işte.

Üşengeçler için daha kısa özet: astral seyahat diye bir şey yoktur.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina

Şunu da ekleyeyim.

Benim tahminim: Bence astral teknikleri beyni bilinçli rüya görmeye zorluyor. Bir düşünün. Astrala çıkma amacıyla yatağa uzanıyorsunuz. Kafanızda sürekli bedeni terk etme arzusu var. Bu şekilde şartlanıp uykuya dalıyorsun ve lucid rüyaya geçiş yapıyorsun. Astral seyahat şartlanmasıyla bilinçli rüyaya (lucid) geçiş yapan insanın yapacağı ilk şey nedir? Tabiki bedeni terk edip uçmaya başlamak. İşte olay bundan ibaret.
pixies forever <3<3
ALTIN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ALTIN »

o zaman şöyle dersen daha iyi olur: ''bilünçliyken astral seyahat yapmak mümkün değildir.''
Kullanıcı avatarı
ozina

ALTIN yazdı:o zaman şöyle dersen daha iyi olur: ''bilünçliyken astral seyahat yapmak mümkün değildir.''
bilinçsiz yapılan astral seyahat olmuyor ki ama. ne şekilde olursa olsun kendini bedeninin dışında da bulsan bunun bir rüya olması mesele.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

o zaman telekınezı felanda yalan ?
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
T-X
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

Yani şu forumda dolaşıp mantıktan bahseden bitek sensin. Telepatiyle başkalarının düşüncelerini okuma, elektrokineziyle lambaları patlatma, levitasyonla uçma, vb tineziler mantıklı oluyo da astral seyahat mi mantıksız oluyo anlamadım.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Hepsi yalan siteyi terkedin :D
Kullanıcı avatarı
ozina

T-X yazdı:Yani şu forumda dolaşıp mantıktan bahseden bitek sensin. Telepatiyle başkalarının düşüncelerini okuma, elektrokineziyle lambaları patlatma, levitasyonla uçma, vb tineziler mantıklı oluyo da astral seyahat mi mantıksız oluyo anlamadım.
astral seyahat ile diğer parapsikoloji dallarını neden aynı kefeye koyuyorsun ki?
Ayrıca bence forum olarak oturup düşünmemiz lazım neden henüz siteden bir tane adam gibi telekinezi videosu çıkmadı? Ya da ne bileyim astrala çıktığını söyleyen bir sürü üye var neden 1 tanesi bile giydiğim pijamanın rengini söyleyemiyor?
Neden pipet çevirme videosu dışında gerçek videomuz yok? Neden cisim oynatma videoları hep fake çıkıyor?
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
EBU_ENES
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen EBU_ENES »

ozina yazdı: astral seyahat ile diğer parapsikoloji dallarını neden aynı kefeye koyuyorsun ki?
Ayrıca bence forum olarak oturup düşünmemiz lazım neden henüz siteden bir tane adam gibi telekinezi videosu çıkmadı? Ya da ne bileyim astrala çıktığını söyleyen bir sürü üye var neden 1 tanesi bile giydiğim pijamanın rengini söyleyemiyor?
Neden pipet çevirme videosu dışında gerçek videomuz yok? Neden cisim oynatma videoları hep fake çıkıyor?
Kesinlikle katılıyorum. Forum olarak oturup düşünmemiz lazım. Bence bu forum daha iyi daha kaliteli olabilir