Yapan atsın, İnanalım.
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yapan atsın, İnanalım.
Yapan atsın, İnanalım.
Yapan atsın, İnanalım.
Bakın arkadaşlar biriniz adam akıllı psi-wheel hariç yaptığı bişeyin videosunu atsın bu konuya, bizde inanalım başlayalım.
Yapan atsın, İnanalım.
Bakın arkadaşlar biriniz adam akıllı psi-wheel hariç yaptığı bişeyin videosunu atsın bu konuya, bizde inanalım başlayalım.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Yapan atsın, İnanalım.
Sen inanacaksın diye kendini yormak istemeyenler olabilir. Ben atmıyorum inanıp inanmamanın benim için önemi yok. Gerçekten doğru olup olmadığını bilmek istiyorsan otur masaya kendin yap . Videonu kendin çekersin sen , bu sitenin yaş ortalaması neden bu kadar düşük ?
Destiny is all
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
daha önce bu konunun tartışması yaşandı. Neden halen zorluyorsunuz?
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
2012 den beri inanmadığın bir sitede ne işin var ?
Zamanında sorsaydın bu kadar beklemezdin ..
Bu arada yapmazsan yapma işim gücüm yok Padişahımızı inandırmak için video çekicez :)))
Zamanında sorsaydın bu kadar beklemezdin ..
Bu arada yapmazsan yapma işim gücüm yok Padişahımızı inandırmak için video çekicez :)))
-
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
İllaha kanıt ile inanmak için videoya değil çalışmaya ihtiyacın var.İllaha sorgulamak istiyorsan videoya değil düşünceye ihtiyacın var.İllaha diğer insanlara bunu kanıtlamak istiyor isen aliminyumu ne kadar iyi ittiğini değil düşünce tarzının ve zeka düzeyinin ne kadar değiştiğini kanıtlamalısın.
Hani tk yapmak için inanmak gerekiyordu.Adama diyorsunuz kendin yap öyle inan.Bi dediğiniz bir dediğinizi tutmuyo saçmalayıp duruyorsunuz iyice ..
-
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
"Siz" kelimesini kullanmaman gerekir.Çünkü ben önce inan sonra yap diyen optimistik ruhlu bir şahsiyet değilim."İnanmak" ise 2'ye ayrılır kanıtları ile iman etmek ve hiç düşünmeden SAFCA iman etmek.
Seni kaale alıp cümlenin içine sokmadım niye herşeyi üstüne alınıyorsun :)))
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Burda hiçkimsenin seni inandırmasına gerek yok yapmassan ve inanmassan bu senin kaybın olur çünkü sen yapabilen (mesela ben) insanları yapamadığın için kıskanıyor ve çamur atıyorsun.Psişik savaşlar dönemine girdik bile bu aralarda hala ip var orda demessiniz umarım.he eğer kanıt istiyorsan git Fade Mir abimizin videolarını izle ve sus.