IQ
- telekinik
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
IQ
Herkes parapisikoloji ile zeka ilgisi icin IQ sunu ve seviyesini yazabilirmi?
Benimki 157-milyonda bir
Benimki 157-milyonda bir
Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!
- telekinik
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: IQ
Tam adi zekatestimerkezi.com 150nin ustu milyonda bir oluyor vikipediden seviyelere bakabilirsin...
Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!
Aynen hastahanede yapılıyor.Fasa fiso internettekiler.Hastahane de ise normal insanlara yapıldığını duymadım.Ya zekasının ileri seviyede olduğunu yada gerizekalı olduğunu düşündükleri kişilere yapıyorlar.Çünkü sorular normal insanlara göre değil mesela şunları sormuşlardı ; çay ı nasıl karıştırırsın,topa nasıl vurursun,resim ve parça verip resme göre onları birleştirirsin,ülkelerin başkentleri,sayılar verir uzun onları aklında tutup düz ve tersten sayarsın vs. süreyle yarışıyorsun böyle sorularda.Gerizekalıysan topa bile yanlış vurursun ileri zekalıysan zaten o kadar sayıyı aklında tutup tersten okuyacak kadar gelişmişsindir.Daha çok sormuşlardı yaklaşık 1 saat sürmüştü baya terlemiştim,ama hatırladığım sorular bu kadar.
Öyle işte neyse pek gerekli birşey değil siz kendinizi geliştirmeye bakın ..
Selametle ..
Öyle işte neyse pek gerekli birşey değil siz kendinizi geliştirmeye bakın ..
Selametle ..
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 20 Denizli
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Darknesspromise
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
telekinik yazdı:Tam adi zekatestimerkezi.com 150nin ustu milyonda bir oluyor vikipediden seviyelere bakabilirsin...
O sitenin pek doğru olduğunu sanmıyorum en azından tam olarak doğru IQ seviyen çıkmıyor çünkü ben de o siteden IQ testi yaptım ve benimki de 182 çıktı ama hastanede yapılan gerçek IQ testi asıl önemli olan onda kaç çıktığını bilmen lazım ve belki zekatesti.com da 170-180 çıkan biri asıl hastane testinde 80-90 zor yapacak bu belli değildir, yani gerçekliğine pek inanma derim :)telekinik yazdı:Herkes parapisikoloji ile zeka ilgisi icin IQ sunu ve seviyesini yazabilirmi?
Benimki 157-milyonda bir
Believe in yourself...