telekineziye giriş hikayem tavsiye ve yardımlarınız

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
bozbaykus
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

telekineziye giriş hikayem tavsiye ve yardımlarınız

Okunmamış mesaj gönderen bozbaykus »

Hepinize merhabalar arkadaşlar.Uzun süredir takipteyim fakat bi ilerleme gösteremedim. Benim hikayem biraz farklı en başından anlatmak istiyorum.

3-4 yıl önce 7. sınıfın ortalarındaydım.Ne telekinezi ne astral seyahat hakkında bilgim yoktu.Ama uzun süre oldu tam hatırlamıyorum hiç mi bilgim yoktu yada ordan burdan duyduğum kadarıyla bilgim vardı.Ve çocukluğumdan beri ders çalışırken lambada titremeler ve bir yere bakarken herhangi bir zamanda(her zaman olmuyor) uçuşan şeffaf çok küçük kabarcıklar gibi şeyler dikkatimi çekerdi( kabarcıklerın ne olduğunu bilmiyorum belki gözüm bozuktur).Neyse 3-4 yıl önce ben 7.sınıfın ortalrında tam uyurken değile uyku dalardalmaz böyle herşeyin döndüğü gözümdeki görüntülerin sarmal bir şekilde döndüğünü görmeye başladım ve buda benim içimi sıkıyordu çok korkuyordum sonra birden bire herşey durdu ve hafiften bir üşüme hissetdim hareket edemiyordum ve uyku felci geçirdiğimi anladım.Acayip bir korkuyla uyandım ve o gece bir daha uyuyamadım ertesi gün yine aynısı oldu gene herşey dönüyordu uykumda ama ben kendime "kalk bozbaykuş kal" diyordum ve yataktan nasıl fırladığımı hala hatırlıyorum.Ve bundan sonraki yaklaşık 3 gün böyle geçmişti uyumaya korkar olmuştum zaten çocukluğumdan beri karanlıktan korkardım artık uyuyamıyordum da!
Aileme olanları anlattım ve annem doktara götürdü doktor bazı şeyler çektirdi ve Allaha Şükür bir şey çıkmadı çok fazla televizyon izleme ve uykunu düzene koy dedi.Ben doktora olanları anlatmaya çalışıyordum fakat o kestirip attı resemen televizyon izleme dedi.Aradan zaman geçti artık öyle rüyalar görmüyordum ama hep aklımdaydı hiç çıkmıyordu ve nezaman aklıma gelse hala korkutucu oluyor.Aradan 1 yıl geçti ve telekineziyle tanıştım ama hiç ilerleme kaydedemedim çünki korkuyordum her yaz bi hevesle başlamaya çalışıyor ama içime bir ürperti geliyor ve bırakıyordum aslında kolay kolay pes etmezdim ve hala yapmayı çok istiyorum böyle böyle 4 yıl geçti ve ben hala başlıyamadım bile. Anneme anlatınca bunları saçma şeylerle uğraşma günah diyordu ve çevremden negatif tepki aldım.Ama aklıma koyduğum şeyi yapan biriydim ben ve bunuda başarmak istiyorum.Hem bu konulara çok merakım var çok istekliyim yapmak istiyorum fakat annem bana bunun gibi şeylerin günah olduğunu söyledi bu yüzdende tereddüt içindeyim ve ne zaman başına otursam korkmaya başlıyorum, düşünüyorum çok mantıklı geliyor burdaki şeyler ama düşündükçede korkuyorum.Yani hem çok istiyor hemde korkuyorum ve değerli arkdaşlar ne yapmam gerektiğini, çok mu geç kaldığımı ve tavsiyelerinizi bekliyorum aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim şimdiden teşekkürler

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: telekineziye giriş hikayem tavsiye ve yardımlarınız

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Hikayen güzelmiş (bazı yönleri benimkine benziyor). Öncelikle bunu yani telekinezi gibi parapsikolojik şeyleri dışarıya anlatmaman lazım çünkü insanları bir zamandan sonra uyuttular, güya bilgi bulmaya çalıştılar fakat bu bilgiyi ararken kendi benliklerini unuttular ve günümüz güçsüz insanı ortaya çıktı (bu benim görüşüm). Telekinezi günah değil çünkü bunu bize Allah (c.c) bize vermiş, boşu boşuna demiyor (hiç bir şeyi boşu boşuna demiyor) "Biz insanı en üstün varlık olarak yarattık" diye. Telekinezi kullanım amacına göre günahtır. Mesela bıçak düşün biz bıçağı meyve, sebze ve et gibi şeyler kesmek için kullanırız ve bu günah değildir fakat sen bıçağı insan öldürmek için kullanırsan bu günah olur. Telekinezi de böyledir. Çok geç kalmadın şu ana kadar bende çalıştım fakat sürekli bırakmam nedeniyle çok gerilerdeyim ve yardım ettiğim kişiler benden sonra başladıkları taktirde benden çok öndeler. Forumda yararlı bilgiler var, araştırmanı öneririm. "Nasıl başlayacağım" dersen forumdaki çoğu kişi psi-wheel denen düzenekle başladı. Onla başla ve aynı anda kapak çalışması da yap. Google'a "psi-wheel" ve "telekinezi kapak çalışması" yazarsan bu söylediklerim hakkında tüm bilgileri bulabilirsin. Bol şanslar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Not: Gözünle gördüğün havada uçuşan şeyler toz parçacıkları onu her insan görebilir bu normal bir şey.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
bozbaykus

Cevap için teşekkürler.Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum ama hep içimde bir kuşku var. ben kendime tamamen güveniyorum yapabileceğime inanıyorum.Yani bunu hissediyorum.3Yıl önce telekineziyi araştırmaya baslayınca psi wheel i ve kapak çalışmasını gördüm ilk bunun la başladım fakat bunu diğerlerine anlatınca alay konusu oldum ve bidaha uğraşmadım uğraşsamda olmadı.Bu arada o şeffaf kabarcıklar tozdan çok farklı şeyler bir yere odaklanınca oluyor belki bi çeşit özellikdir diye düşünmüştüm.
Durumu şu şekilde özetliyecek olursak ben daha çocukluğumdan beri böyle şeylere ilgim vardı karşımdakinin ne düşündüğünü hissedebilirdim ama artık onuda pek yapamıyorum.Odada ders çalışırken lambanın ışığının titrediğini hissedebiliyordum.ve bence bunlar bi işaretti.Tek sorunum koskaca 4 yıl içindd her yaz başlama niyetinde olmam fakat bir türlü başlıyamamam.Bir kaç girişimimdede alay konusu olmuştum.Ama hala hevesliyim sizce ilerl3me kaydedebilirmiyim.
No_99

Öncelikle bunları hiç kimseye anlatma (Beni alaya almaz dediğin birine bile). Çalışırsan neden ilerleme kaydedemeyesin :)
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
bozbaykus

anlatmamaya özen gösteririm.Peki yukarıda anlattığım o rüya gibi şeylerin astral olduğunu düşünmeye başladım.Bir çok yazar arkadaşımızın yazılarını okudum, o olaydan sonra. giriş evresinde dönme gibi şeyler gelmiş onların başına da.Faka benim bu olaylar sırasında neredeyse hiçbir bilgim yoktu ve nasıl yaptığımı nasıl olduğunu bilmiyorum .O anki duyguyu kelimelerle anlatamıyorum.
astrale çıkıcam deyip yatmamıştım ve her uyuduğumda o dönme göğsümde sanki bir ağırlık gibi uyumaya korkar hale gelmiştim bunun sebebi nedir sizce şimdiden teşekkürler

not:küçüklüğümden beri hiç bilgim olmadan tesadüften dediğim lamba parlaklığının değişmesi insanların duygusunu hisedebilmem gibi şeyleri artık neden olduğunu buradan öğreniyorum .Çok sık ara vermem ve aslında hiç ilerleme kaydedememem aklıma şu soruyu getiriyor.Eskifen bilinçsizce yapabildiğm şeyleri (çok da yapamıyordum nadiren fark ediyordum) artık kendi isteğimle yapamıyorum.Hep bi hevesle açıyorum burayı fakat gerisi gelmiyor.Desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler

No_99

Astrale çıkmışta olabilirsin bunu ben anlayamam sen anlarsın. Astrale çıkma olayında korkarsan çıkamazsın. Muhtemelen seni korkutan astrale çıkarken yaşanan belirtiler olabilir ne de olsa o zamanlar astral seyahati bilmediğinden dolayı "hastalığa kapıldım" gibi bir düşünceye kapılmış olabilirsin. İnsanın doğasında var bu özellikler yani her insan bilinçsizde olsa yapabilir. "Kontrolsüz güç, güç değildir" sözü burada geçerli oluyor. Çalışarak istediğin anda yapabileceksin sen yeter ki çalış.

Not:Benim gözlemlerime göre forum eskisi kadar canlı değil :(
Kullanıcı avatarı
bozbaykus

Ramazan olduğu için belki aktif değilldir :D
Ve yorumlarınızı görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Eskiden farklı şeyler açılır konuşulurdu ondan canlıydı.Rutin şeyler konuşulunca girmeye pek gerek kalmıyor.
En önemlisi de biz tk hevesimizi aldık ee yeni nesil gelene kadar idare edicez.. :)
Kullanıcı avatarı
bozbaykus

evet arkadaşlar önerilerinizi tavsiylerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum
yardımlarınızı eksik emeyin lütfen ben bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum her türlü desteğe ihtiyacım var şimdiden teşekkürler :)
No_99

Özel mesaja gel.