Telekinezi (Telekinezi Yapmak istiyenlere yardım/öneriler -1)

telekinezi nasıl yapılır, telekinezi önerileri, telekinezi teknikleri, telekinezi yapmak isteyenlere öneriler

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Blackrez
İl Temsilcisi
İl Temsilcisi
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi (Telekinezi Yapmak istiyenlere yardım/öneriler -1)

Okunmamış mesaj gönderen Blackrez »

Evet Arkadaşlar Bildiginiz Gibi Böyle Çeşitli Konular Yazıyorum Eyer Sorunuz Olursa Yoruma Yazabilirsiniz.
Şimdiki konumuz telekinezi yapmamıza etkiliyen unsurları belirtecegim.

1-Açlık/Tokluk : Ne Aç Olacagınız Nede Tok Aç ve Tok Olursak Dikkatimiz dagılabilir.
2-Sıcaklık/Sogukluk : Bulundugumuz Ortamın Ne Sıcak/Soguk Olmasın Ilık Hava Olursa Etkili OLur. :)
3-Fiziksel/Ruhsal Saglık : Anlaşıldığı gibi ruhsal ve fiziksel saglığın iyi olması gerekir. :)
4-Çevre Koşulları : Sesler, Kokular, Rahatsızlık Verecek/Vermiyecek Objeler.
5-Amaç/İnanç : İnanmamız Ve Amacımız En Büyük Etkenlerin Başındadır.
6-Düşüncelerimiz : Mesela cisim büyük oldugunda zor yapacaksınız gibi düşünceler...
7-Duygular : Mesela Sinirli Oldugunuzda Lunarkinezi Normal Durumdaki İnsana Göre Daha Güçlü Olur.
8-Ruh Hali : O Anki Ruh Halimiz Mutlu Olursa Başarılı OLma ihtimalimiz Artar :)
9-Enerji : O Anki Enerjimizin Yüksekligi/Düşüklügü Etmenlerden Bitanesidir.

Evet Arkadaşlar Yukarıdaki Yazdıgım Etmenler Telekineziye Etki Eden Etmenlerdendir.

Size Vereceegim Tavsiyeler:

1-Bol Bol Kitap Okuyun : Kitap Okumak Bildiginiz Gibi Düşünce,Hayal Gücünüzü Geliştirir Ve Böylece Telekinezi Yaparken Zorlanmassınız.
Öneriler : Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera
2-Kendinize Telkin Verin : Örnek boş zamanlarınızda ben yaparım yapacagım inanyorum gibi telkinler vererek başarabilirsiniz.
3-Enerjiyi Artırın : Enerjiyi Hissedin Ve Artıgını Düşünün. (Enerji için Biraz Neşelenin Gezin Tozun)
4-Meditasyon : Meditasyon Yapın Benim Önerecegim Meditasyon Bir Maddeye Bakarak Kendi Bilincimize Düşüyoruz Ve Gözlerimizi Kapatıyoruz.
5-Moral : Mutlu Olacagınız Şeyleri Yapın Moralinizi Yüksek Tutun.
6-Amaç : Amacınızı Yeniden Yeniden Planlayın.

Arkadaşlar Çok Meşgul Oldugumdan Oldugunca Hızlı Yazmaya Çalışıyorum Ve Günde 1 Konu Gelecek Diye Düşünüyorum Alıntı Yaptigim Zaman En Alta Alıntı Yazacagim.

Sorusu Veya Sorunu Olan Yoruma Yazabilir.

Alıntı Degildir.
Her insanın kendi dünyası vardır ve kendini yönetebilen dünyayı yönetir.