Durugörüde Seviye! İlerlemek için neler yapılabilir?

Kullanıcı avatarı
superisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Kadın

Durugörüde Seviye! İlerlemek için neler yapılabilir?

Okunmamış mesaj gönderen superisi »

Merhaba sevgili psişikler :D uzun zamandır çalışmalar yapıyorum ve durugörüde ilk günlere göre çok ilerledim. Bedenimi uyutup bilinçaltına inme , geçmişte gezme , gözüm kapalı siyah çizgiler halinde etrafı görme ve düşündüğüm bir şeyi gözüm kapalıyken renkli bir şekilde görme ( manzara , insan yüzü , cisim ) yapabiliyorum. Derin teta haline girmeyi de başarabiliyorum. Çakralarımda kontrol altında . Artık bu aşamlardan sonra ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Daha fazla nasıl geliştirebilirim ? Lütfen daha yeni başlayan ve konu hakkında bir şey bilmeden atıp tutacak arkadaşlar yorum yapmasınlar. Profesyonel arkadaşlar yorum yapıp hepimizi bilgilendirsinler . Teşekkürler.
En son Admin tarafından 14 Ağu, 17:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık yeniden düzenlenmiştir. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım. Kurallar gereği içeriğe uygun olmayan başlık taşıyan konular doğrudan silinebilir.

Uchiha Sasuke

Re: Seviye

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Enerjini,bedenini istediğin gibi kullanabiliyor musun ? Ya da amacın ne tam olarak hedefin ne ?
Kullanıcı avatarı
superisi

Uchiha Sasuke yazdı:Enerjini,bedenini istediğin gibi kullanabiliyor musun ? Ya da amacın ne tam olarak hedefin ne ?
Evet , istediğim gibi kullanabiliyorum. Amacım , durugörüde ileriki seviyelere geçmek . Bu konuda bilgilerin varsa paylaşır mısın ?
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Malesef..
O kadar şeyi yapıyorsun,durugörü de bu sitede kimsenin gidemeyeceği kadar ileri gitmişsin anlattıklarına bakarsak.Geri kalan kısmı senin bulman daha mantıklı olmaz mı ?

Google da durugörü ile ilgili araştırma yap.Durugörü parapsikoloji ile alakalı filmler izle.Onlardan ilham al ki kendi tekniğini üretebilesin.Emin ol kendi tekniğin bizim söyleyeceğimizden çok daha yararlı olacaktır senin için..
Emmobato
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Emmobato »

nasıl okadar ilerledin mesela kaç aydır çalışıyorsun

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Re: Durugörüde Seviye! İlerlemek için neler yapılabilir?

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

superisi yazdı:Merhaba sevgili psişikler :D uzun zamandır çalışmalar yapıyorum ve durugörüde ilk günlere göre çok ilerledim. Bedenimi uyutup bilinçaltına inme , geçmişte gezme , gözüm kapalı siyah çizgiler halinde etrafı görme ve düşündüğüm bir şeyi gözüm kapalıyken renkli bir şekilde görme ( manzara , insan yüzü , cisim ) yapabiliyorum. Derin teta haline girmeyi de başarabiliyorum. Çakralarımda kontrol altında . Artık bu aşamlardan sonra ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Daha fazla nasıl geliştirebilirim ? Lütfen daha yeni başlayan ve konu hakkında bir şey bilmeden atıp tutacak arkadaşlar yorum yapmasınlar. Profesyonel arkadaşlar yorum yapıp hepimizi bilgilendirsinler . Teşekkürler.
Hoşgeldin. İlerlemene sevindim.

Sasuke'nin sorduğu soruya vereceğin cevap aslında senin sorununda büyük oranda cevabı olacak.

Durugörüde ilerlemek istiyorsun fakat bu özelliğini hangi amaçla kullanmak istiyorsun? Verilecek önerilerde daha çok senin vereceğin bu cevaba göre değişecektir.

Bir öğrenci üniversite sınavlarına hazırlanır çünkü kendisine amaç edindiği mesleğe sahip olabilmek için iyi bir üniversite kazanmak ister. "Daha iyi hazırlanmak için" şeklinde bir cevap için neler yapması gerektiğini net olarak söyleyemeyiz.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
superisi

Emmobato yazdı:nasıl okadar ilerledin mesela kaç aydır çalışıyorsun
Geçen sene tam olarak bu zamanlar da psişik güçler hakkında çok fazla araştırma yaptım. Parapsikolojinin neredeyse tüm dalları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra durugörü üzerinde kendimi eğitmek istedim ve eylül ayında çalışmalara başladım. Her gün düzenli olarak bir saat meditasyon yaptım (sabah-akşam) . Kesinlikle sıkılmıyordum çünkü meditasyon yaptıkça düşünce yapım ve bedenimde olumlu yönde değişiklikler oluyordu ve bu çok hoşuma gidiyordu. Küçükken zaten durugörü yapabiliyordum. Beynimde yaşattığım sahneyi gözlerimin önünde görebiliyordum ama büyüdük derken bu yeteneğim körelmişti ve zaten durugörü olduğunu bilmiyordum . Benim için eğlenceydi sadece. Neyse işte , küçükken yaptığım için durugörü yeteneğimi su üzerine çıkartmam çok zor olmadı. Hatta meditasyon yaptığım ilk günden beri hep şekillerle oynuyordum :D 3 aydan sonra sanırım çakralarımı temizlemeye başladım ve üçüncü gözümü açıp siyah çizgiler halinde etrafı seyretmeye başladım. Siyah çizgiler diyorum ama etraf çok olmasada net gözüküyordu. 3 aylık süreçten sonra 2 ayda öteki çakralarımla ilgilendim. Bu süreçte rüya günlüğü oluşturdum ve lucid rüyalarım oldu. İki sefer astral seyahat yaptım. Önümde önemli bir sınav vardı , bu yüzden meditasyon yapmayı bıraktım , hatta çalışmalarıma son verdim. Son vermeme rağmen çakralarım kapanmadı (hissediyordum). Durugörü yeteneğimde azalmadı . İnsanların etrafında devamlı auralarını görüyordum. Temmuz ayında yeniden başladım ve baktım ki hiçbir şey kaybetmemişim. Hani ara verirseniz kaybedersiniz diyorlar ya bende olmadı o :D Soruna çok uzun cevap verdim. Aklına takılan bir şey varsa mesaj atabilirsin.
Kullanıcı avatarı
superisi

AkrepKral yazdı:
superisi yazdı:Merhaba sevgili psişikler :D uzun zamandır çalışmalar yapıyorum ve durugörüde ilk günlere göre çok ilerledim. Bedenimi uyutup bilinçaltına inme , geçmişte gezme , gözüm kapalı siyah çizgiler halinde etrafı görme ve düşündüğüm bir şeyi gözüm kapalıyken renkli bir şekilde görme ( manzara , insan yüzü , cisim ) yapabiliyorum. Derin teta haline girmeyi de başarabiliyorum. Çakralarımda kontrol altında . Artık bu aşamlardan sonra ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Daha fazla nasıl geliştirebilirim ? Lütfen daha yeni başlayan ve konu hakkında bir şey bilmeden atıp tutacak arkadaşlar yorum yapmasınlar. Profesyonel arkadaşlar yorum yapıp hepimizi bilgilendirsinler . Teşekkürler.

Sasuke'nin sorduğu soruya vereceğin cevap aslında senin sorununda büyük oranda cevabı olacak.

Durugörüde ilerlemek istiyorsun fakat bu özelliğini hangi amaçla kullanmak istiyorsun? Verilecek önerilerde daha çok senin vereceğin bu cevaba göre değişecektir.

Bir öğrenci üniversite sınavlarına hazırlanır çünkü kendisine amaç edindiği mesleğe sahip olabilmek için iyi bir üniversite kazanmak ister. "Daha iyi hazırlanmak için" şeklinde bir cevap için neler yapması gerektiğini net olarak söyleyemeyiz.
Babamın şifacı bir arkadaşı var . İnsana baktığı zaman hangi çakrası temiz falan anlıyor. Auralarına bakıp karakter özelliklerini keşfedebiliyor. İnsanları iyileştiriyor. Bende böyle olmak istiyorum ama bir yerde şifacılık allah vergisi bir yetenek herkeste olmaz diyordu . Bu yüzden biraz umutsuzum aslında . Bir de gün içerisinde birden fazla dejavu yaşıyorum. Dejavu dediysemde 10 saniye kadar sürüyor. Acaba ben geleceği görebilen insanlardan mı olacağım istemesemde diyorum . Geleceği bir tek allah görür, o yüzden de şirk koşmak istemiyorum. İnsanların geleceği görebileceği de pek mümkünmüş gibi gelmiyor çünkü yukarıda Allah var. Yani ikilemde kaldım ama şifacı olmayı çok isterim.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

superisi yazdı:
AkrepKral yazdı:

Babamın şifacı bir arkadaşı var . İnsana baktığı zaman hangi çakrası temiz falan anlıyor. Auralarına bakıp karakter özelliklerini keşfedebiliyor. İnsanları iyileştiriyor. Bende böyle olmak istiyorum ama bir yerde şifacılık allah vergisi bir yetenek herkeste olmaz diyordu . Bu yüzden biraz umutsuzum aslında . Bir de gün içerisinde birden fazla dejavu yaşıyorum. Dejavu dediysemde 10 saniye kadar sürüyor. Acaba ben geleceği görebilen insanlardan mı olacağım istemesemde diyorum . Geleceği bir tek allah görür, o yüzden de şirk koşmak istemiyorum. İnsanların geleceği görebileceği de pek mümkünmüş gibi gelmiyor çünkü yukarıda Allah var. Yani ikilemde kaldım ama şifacı olmayı çok isterim.
Şirk koşmaktan korkman güzel...Bu kibirlenmediğini gösterir.

Sorunun cevabına gelince:

Öncelikle fal ve istihareye yatmak arasındaki farka dikkat çekelim.Falcılar,belli şeylere bakarak kişilerin geleceklerini okuyabildikleri küstahlığında bulundular.Ama istihareye yatmak ise,Allahtan gelecekteki bir iş hakkında rehberlik istemektir.İşin hayırlı mı,hayırsız mı olacağını rüyalarında görürler bu işlemi yaparken.Aradaki farka dikkat et.Biri günah,öteki değil.

Yani,gelecek ile ilgili bilgi sadece Allahtan gelir kullarına...Bu rüyada da böyledir.İstediğin zaman"Bir rüya göreyim de ileri ki olacaklar bana gözüksün."diyebiliyor musun?Hayır.Rüya kendiliğinden oluyor.Bu ne demek?Gelecek,yaradan'dan gelir.

Durugörü olayında da böyle kişi gün içinde bir yaparken,birden bire vizyon görüyor.Allah'a şirk koşmuyor yani.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Gördüğün vizyonları çizmeye başla...Bu onları tanımlama açısından yardımcı olacak.Bir defter al ve gün içinde gördüğün vizyonları çiz.

Umarım yeteneğin ilerler :D