tanışalım konuşalım :))

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
kehanet10
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

tanışalım konuşalım :))

Okunmamış mesaj gönderen kehanet10 »

gençler ve kendini genç hissedenler bu başlığı açmamın amacı birbirimizi tanıyıp sohbet etmek hadi bakalım ben başlıyorum umarım devamı gelir :)

ismim elif aslen balıkesirliyim ama istanbulda yaşıyorum parapsikolojiyle 2-2.5 senedir falan ilgileniyorum ilk başlamam elektrokineziyle oldu sonra çevrem değiştikçe karanlık aydınlık taraf meseleleri falan tabi bu arada doğal yetenek durugörürlüğüde unutmadım telepatiye ilgili olduğum için ona yoğunlaştım (özel hayatta çok işe yarıyor kızlar ) neyse öyle böyle derken ilerledim şimdi 3 hedefim var telepati durugörürlük ruhsal alem :))
HEP AYAKTA KAL !!!!...

kcygtali
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: tanışalım konuşalım :))

Okunmamış mesaj gönderen kcygtali »

Adım Ali , Malatya'lıyım parapsikolojiye lise 2 gibi başladım 15 -16 yaşında 6-7 ay kadar telekinezi meditasyon Astral projeksiyon , Lucid rüya üzerine yoğunlaştım ilerlemeler kaydettim belli başlı nedenlerden dolayı bıraktım şuan üniversitede 3. sınıftayım siz değerli arkadaşlarle hem bilgilerimi paylaşıp hem de devam etmek için burdayım parapsikoloji geçmişim baya karışık :D
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: tanışalım konuşalım :))

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

İlk katılım da benden olsun :)
Berkay Sinan Özel, Ankara Gölbaşındayım Ankara Üniversitesinde Astronomi okuyorum (okumaya çalışıyorum). Telekinezi ile tanışmam 5-6 yıl öncesini buluyor. Avatar'daki çakraları görünce ve birgün alakazamın kaşık büktüğü videoya denk gelince sorgulayıp "acaba gerçekten varmı" diye araştırmaya başladım. Yıllar içerisinde astral hariç hemen her dalda başarılı oldum ve şimdi burada İl temsilcisiyim, arada buluşmalar toplantılar yapıyoruz.

Daha ciddi çalışmalar yapan büyük bir topluluk kurma amacındayım. Gün geçtikçe topluluğum büyüyor, buradan da reklamımı yapayım bizimle beraber gelişmek ve sinerjik çalışmalara katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum :) İmzamda grubun linki vardır merak edenler için.

Herkese afiyet dolu günler dilerim, enerji sizinle olsun.
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön