rüya mı degil mi bilmiyorum ..
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
rüya mı degil mi bilmiyorum ..
arkadaşlar merhaba ..
Yaklaşık 5 ay önce falan dı galiba okulun kapısından grerken bi erkek gördüm benim yaşlarında falandı galiba normalde asla dikkat etmem ve bunda ciddiyim ama o gün yaklaşık 2 dakika boyunca inceledik birbirimizi sonra aldırış etmeden yürüyüp gttim buraya kadar tamam ama sorun şu ki ben bunu yaşadıktan sonra hç bir erkeğin yüzüne bakamadım sürekli onu aradım heryerde filmlerde dizilerde aklınıza ne gelirse ama rüyamıydı gerçekmiydi şmdi emib degilim işin tuhafı bn bunu 2 sene öncede yaşanıştım inanın bana o çocuğu gördükten sonra hayatına gren kişilerle hemen ayrıldık blmiyorum ama hayatıma brisini katınca ona ihanet etmş gbi hssediyorum bu ne sizce ?? Nasıl bsey bu ?? Bi akıl verin ne olur !!?? :(
Yaklaşık 5 ay önce falan dı galiba okulun kapısından grerken bi erkek gördüm benim yaşlarında falandı galiba normalde asla dikkat etmem ve bunda ciddiyim ama o gün yaklaşık 2 dakika boyunca inceledik birbirimizi sonra aldırış etmeden yürüyüp gttim buraya kadar tamam ama sorun şu ki ben bunu yaşadıktan sonra hç bir erkeğin yüzüne bakamadım sürekli onu aradım heryerde filmlerde dizilerde aklınıza ne gelirse ama rüyamıydı gerçekmiydi şmdi emib degilim işin tuhafı bn bunu 2 sene öncede yaşanıştım inanın bana o çocuğu gördükten sonra hayatına gren kişilerle hemen ayrıldık blmiyorum ama hayatıma brisini katınca ona ihanet etmş gbi hssediyorum bu ne sizce ?? Nasıl bsey bu ?? Bi akıl verin ne olur !!?? :(
HEP AYAKTA KAL !!!!...
- ReDream
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: rüya mı degil mi bilmiyorum ..
Bence bu sana bilinçaltının bi oyunudur. Eğer çok rahatsız oluyorsan bu konuya bi göz atmanı tavsiye ederim.
Kırmızı,
öyle bir havada gel ki,
vazgeçmek mümkün olmasın..
öyle bir havada gel ki,
vazgeçmek mümkün olmasın..
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
rüya olduğunu anlaman kolaydı aslında. Eğer uyandıysan rüyadır :). Anladığım kadarıyla, pek fazla bilgin yok yani rüya mı değil mi olduğu hakkında. Rüyalarda ne daha çok ilgini çekerse o daha çok aklında kalır, belli ki o erkek ilgini çekmiş ve aklına kalmış yürüp gitmen falan gerisini pek hatılamıyorsun, yani rüya görmüşsün.
Forumda ilk defa böyle bir şey görüyorum bence incelenmesi gereken bir konu.
Yanlış bilmiyorsam rüyada ruh bedenden dışarı çıkar, rüyana bakacak olursak o kişinin ruhu ile bir araya gelmişsin ve aklına kazımışsın. O senin içinde derin duygular bırakmış. Şu anlık söyleyebildiğim tek şey bu. Uchiha Sasuke'nin sana yardım edeceğini düşünüyorum. Ben pek yardım edemedim.
Forumda ilk defa böyle bir şey görüyorum bence incelenmesi gereken bir konu.
Yanlış bilmiyorsam rüyada ruh bedenden dışarı çıkar, rüyana bakacak olursak o kişinin ruhu ile bir araya gelmişsin ve aklına kazımışsın. O senin içinde derin duygular bırakmış. Şu anlık söyleyebildiğim tek şey bu. Uchiha Sasuke'nin sana yardım edeceğini düşünüyorum. Ben pek yardım edemedim.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
devamını hatırlıyorum derse girdim hatta tarih dersiydi ama evet çok derin etki bıraktı hala arıyorum ama bulamadım o ayrı konu .. Ha bide düşünmeye ve hatırlamaya çalışınca bulanıklaşıyo ve dahada zorlanıyorum tek hatırladığım sarışın olması bidr gözleri maviydi ve sağ kolunda dövme vardı..
HEP AYAKTA KAL !!!!...
-
o zaman kesinlikle rüya görmüşsün. Belki dejavu görmüş olabilirsin yani yine okulda karşılaşırsın. Kendi üzerimde yaptığım bir araştırmama göre dejavuları önce rüyalarımızda görürüz ama pek hatırlamayız. Bu yüzden 2 kez yaşamış hissi olur. Ancak senin bu rüyayı hatırlaman geleceği değiştirebilir yani sadece zaman ve mekan değişti olaylar yine aynı olcak.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Okulun içindemi gördün ? Araştırarak böyle birinin varlığından haberdar olabilirsin.2 senede öncede böyle bir olay yaşandıysa,zamanı akışına bırakıp geçmesini bekliyiceksin.Büyük ihtimal rüyadır.Eskiden bende rüyadan uyanınca rüyada gördüğüm kişileri arardım.Yapacağın tek şey o gördüğün kişinin rüyada olduğunu gerçekte olmadığını kabullenip ilişkilerinde düzeni sağlamak.
-
abi kız meslekte okuyorum yan tarafım ortaokul arastrdım yok oyle bri :(
HEP AYAKTA KAL !!!!...
E tamam ne güzel rüya işte.Takma kafaya olur öyle şeyler..
-
Uchiha'ya katılıyorum :D.
-
ya sıkıntı o değil sıkıntı onun varlığını hissedim onun varolduğuna inanmam
HEP AYAKTA KAL !!!!...
-