Web Tasarım

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
T-X
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Web Tasarım

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

Merhaba arkadaşlar öncelikle forum ölmüş tebrik ederim. :)

başlıktan da anlıycanız üzre benim web tasarım la ilgili bikaç sorum olucak ben 12. sınıfa gidiyorum ve muhasebe okuyorum ama ailemin zoruyla yani okuduğum okulda bilişim bölümü yok ve ben web tasarım okumak istiyorum şimdi sorular şunlar:

1.) Üniversitede bu bölüme geçebilirmiyim yoksa çok mu geç
2.) Üniversitede web tasarım okumak için hangi bölümü seçmem lazım
3.) Lisede muhasebe okumuş olmamın bi sakıncası olurmu yani lisede alakalı bi bölüm okumuş olmam mı lazım

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

Uchiha Sasuke

Re: Web Tasarım

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Geçebilirsin sıkıntı değil ben şimdi web tasarım okuyorum lise 3 de.Bize ayrı bir kontejyan var yani okul 40 kişi alıyorsa 15-20 kişiyi sırf bilişim bölümünden mezunları alıyor.Herkes gidebilir yani.Üniversitede web tasarımı var mı tam bilmiyorum ama varsa da 2 yıllık vardır.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Forum öleli çok oldu...Etkilemez.İstediğine gidersin.Benim ailemde memur ol köşeyi dön kafasında.Uğraşmaya hiç gelemiyorlar...
NEROON
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen NEROON »

Web tasarımcı olda şu siteye çeki düzen ver. 2002'ler de ki sitelere benziyor. ÖLÜ

“Bilgisayar Dünyası” sayfasına dön