Metafizik Maceram

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
umbra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Metafizik Maceram

Okunmamış mesaj gönderen umbra »

Merhaba arkadaşlar, sitede yeni; ancak metafizikte çok eskilerdenim. İlkokulda başladı benim metafizik maceram. Kendimi bildim bileli vardı zaten metafizik olaylara ilgim. Her zaman bir özel gücümün olmasını isterdim. Ancak böylesini hiç tahmin etmezdim.

Hayatım boyunca hislerim zaten çok güçlüydü. Karşımdaki insanları çok kolay bir şekilde anlayabiliyordum. Kendimi özel hissediyordum ve bir gün hayatımı değiştirecek çok önemli bir detay keşfettim. Çevremde ne kadar çok insan olursa o kadar enerjik, güçlü ve özgüvenli hissediyordum. Yalnız kaldığım zaman ise içime kapanık, pessimist hissediyordum. Bunu bir hocama sorduğumda bana insanlardan enerji aldığımı söyledi. Bu fikir ilk önce pek de ilgimi çekmedi ve dikkate almadım. Ancak zamanla gerçekten öyle olduğunu farkettim ve evde annem, babam ve kardeşim de bana sen eve gelince yorgun hissediyorum demeye başladılar. Zamanla bunun iyice farkına varmaya başladım ve o zamanlar ilkokul üçüncü sınıftaydım. Ortaokula kadar her şey biraz anormal ancak genel anlamıyla normaldi.

Ortaokula başladığım zaman yani ilkokul altıncı sınıfta birkaç arkadaşımın bir gün sınıfta psi-wheel yaptıklarını gördüm. İlk başlarda buna inanmamıştım ve bunun rüzgar ve çevredeki hava akımından kaynaklandığını defaatle belirtmiştim. Ancak avuç içlerine koydukları kağıtların kendiliğinden kıvrıldığını ve aralarından bir arkadaşımın eline aldığı kaşığı konsantre olunca rahatlıkla evire çevire adeta oyun hamuruyla oynuyormuşcasına bükebildiğini gördüğümde şok olmuştum. Daha sonra bana telekineziden bahsettiler. Beyin gücüyle yaptıklarından falan bahsettiler. Ben de başladım araştırmalara.

Uzun bir müddet araştırdıktan sonra başladım azimle çalışmalara ve kısa süre zarflarında telepatiden astral seyahate bir çok konuda başarılı olduğumu gördüm. Daha da azimle devam ettim çalışmalarıma ve gerçekten de kalabalıklar arasında psişik güçlerimin arttığını resmen hissetmeye başladım. Bunu da insanların psişik vampirlik olarak adlandırdıklarını gördüm. Bir çok arkadaşımla yaptığımız enerji çekme çalışmalarımda arkadaşlarım fiziken bir kırılganlık yani yoğun bir yorgunluk hissettiklerini ancak bu esnada mutlu olduklarını, yani sanki kalplerinde kıpırdama gibi hisler uyandığını ve bundan hoşnut olduklarını söylediler. Zamanla kendimi bir çok alanda geliştirdim; ancak negatif enerji kontrolünde daha doğal bir yeteneğim olduğunu fakettim ve bu sefer bu konuda kendimi geliştirmeye başladım ve bir sene içinde adeta ufak çaplı bir nekrokinezist oldum. Yani böcekleri falan öldürüp, bayıltabiliyordum.

Artık kendimi bu konuya adamıştım. ikinci senemde hayvanları öldürüp bayılatbiliyordum. Ve hareketli böcekleri de epey kontrol ediyordum. Bana dokunan insanların kalp ritmini hızlandırabiliyordum. Sekizinci sınıfta ise yavaş yavaş insanlar üzerinde deneyler yapmaya başladım; ancak yanlış anlaşılmasın hiç kimseyi öldürmedim. Sadece ufak çaplı sinir sistemi rahatsızlıkları, görme bozuklukları, işitme sıkıntısı gibi ufak rahatsızlıklar vermeye başladım. Liseye geçtiğimde ise artık kendimi yenilmez hissediyordum. Bana bulaşan hasta ruhlu insanlara çeşitli rahatsızlıklar veriyordum. Uzun lafın kısası liseyi de sürekli psişik güçlerimi arttırarak bitirdim.

Şuanda ise üniversitedeyim ve gerçekten kendimi geliştirdim ve hala da geliştirmeye devam ediyorum. Eğer isteyen olursa özel olarak bildiklerimi öğretebilirim.

Not:Yanlış anlaşılmasın kendimi üstün gördüğümden değil yalnızca bir şeyler öğretebilecek seviyeye geldiğimi düşündüğüm için bunları yazdım. Teşekkür ederim. İyi forumlar.
Gölgede kalanlarla beraberiz..

Kullanıcı avatarı
superisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Metafizik Maceram

Okunmamış mesaj gönderen superisi »

Merhaba yazını okudum ve açıkçası ilgimi çekti çünkü bende kendimi geliştirmek istiyorum ama neler yapmam gerektiği konusunda bilgisizim. Yardımcı olur musun
cemil6131
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen cemil6131 »

Evt bu konuda bize yardımcı olurmusun :)
Kullanıcı avatarı
umbra
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen umbra »

Tabi ki de arkadaşlar size yardımcı olurum. Bunun için buradayım zaten.
Gölgede kalanlarla beraberiz..
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

İlginç... Görüşelim.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Öncelikle umarım hayvanları öldürmeyi bırakmışsınızdır.Hoş bir şey değil.