Ruh kontrolü
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Ruh kontrolü
Merhaba. Bir arkadaşım meditasyon yaparken askıda kalmış ruhlarla karşılaşıyormuş ve bazen gökyüzünü mor görüyormuş. Dün ise yine meditasyondayken çekmecelerindenden tıkırtılar geldiğini ve kontrol ettiğinde çekmecesindeki eşyaların yer değiştirdiğini söyledi. Bu konuda yardım edebilecek ya da bilgi verebilecek biri var mı? Ruh kontrol etmeyle ilgili bir şeyler bilen varsa veya bu konuda ulaşabileceğim bir kaynak varsa benimle iletişime geçebilir misiniz? İnternet bu konuda fazla sınırlı ve çok da güvenilir değil.
Re: Ruh kontrolü
TTmF##' nin ilgi alanına giriyor.Mesaj atarsan yardımcı olabilir.Ben de söylerim ilgilenmesi için ..
https://telekinezi.com.tr/member4925.html
Peki nasıl ruhlarla karşılaşıyormuş ? Meditasyon yaparken cinlere bulaşmış olabilir.Onlar da oyun oynamayı pek sever ama pek de bilgim yok..
https://telekinezi.com.tr/member4925.html
Peki nasıl ruhlarla karşılaşıyormuş ? Meditasyon yaparken cinlere bulaşmış olabilir.Onlar da oyun oynamayı pek sever ama pek de bilgim yok..
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Teşekkür ederim. Meditasyon sırasında bazı ruhlar bedenine girip enerji veriyormuş. Ayrıca kızmış bir ruhla başı dertte ve nasıl iletişim kuracağını bilmiyor.
Biz dağları devirirken ardında cennetler hayal ettik. Oysa her yer cehennemmiş, dağları devirdikten sonra fark ettik.
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Darknesspromise
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Eğer mor renk işin içindeyse yani mor enerji ve ruhlar varsa bu ruh bükücülüktür ama konuşmuş olduğum bir arkadaşıma göre ruh bükücülük biraz tehlikeli çünkü cinler gibi şeyler bundan rahatsızlık duyabiliyormuş. Ama uzman değilim benim bilgim aşırı derecede az ben de bu konuyu araştırıyorum :)elentari_varda yazdı:Merhaba. Bir arkadaşım meditasyon yaparken askıda kalmış ruhlarla karşılaşıyormuş ve bazen gökyüzünü mor görüyormuş. Dün ise yine meditasyondayken çekmecelerindenden tıkırtılar geldiğini ve kontrol ettiğinde çekmecesindeki eşyaların yer değiştirdiğini söyledi. Bu konuda yardım edebilecek ya da bilgi verebilecek biri var mı? Ruh kontrol etmeyle ilgili bir şeyler bilen varsa veya bu konuda ulaşabileceğim bir kaynak varsa benimle iletişime geçebilir misiniz? İnternet bu konuda fazla sınırlı ve çok da güvenilir değil.
Believe in yourself...
-