Merhabalar
http://astral-seyahat.blogcu.com/yeni-b ... t/10433559 şu linkteki yazı benim için çok faydalı oldu. Sonra bu forumda yazıldığını keşfettim. Yazara çok teşekkür etmek istiyorum. Kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Bazı yeteneklerimin farkında olmakla birlikte uykum üzerinde kesinlikle hakimiyet kullanmayı hayal bile etmemiştim. Ta ki lucid dream olgusundan erkek arkadaşım bahsedene kadar.
Konsantre olduğum zaman uyanıkken birinin evine girebiliyorum. Fakat hem çok kısıtlı, hem yetersiz. örneğin odanın büyüklüğünü, eşyaların yerlerini ve büyük eşyaları tarif edebiliyorum. ama zor bir durum benim için. son 5 yıldır da hiç yapmadım.
Lsd ve benzeri maddeler gerçekten bu konuda yardımcı olabilir önermemekle birlikte bilin istedim.
bazen gece uyuyamıyorum. bu durumlarda üstteki linkte bahsedilen duruş ve tekniklerle konsanstre olmaya çalıştım. Yalnız erkek arkadaşımla birlikte uyuduğum için genellikle çok rahat ve gürültüsüz bir ortamda bulunamadım.
Toplamda 4 kez astral seyahat yapmayı denedim ve başarısız oldum. Aslında buna başarısızlık demek doğru değil. çok önemli tecrübeler edindim bu rüyalarda.
Her zaman gördüğüm bir rüya var. Rahmetli babam dirilmiş. ben ölülerin dirilmesine çok şaşırıyorum ve bunun bir rüya olduğunda ısrar ediyorum. Tam rüya olmadığına ikna oluyorum ki o an uyanıyorum. ve babama hiç sarılamadan uyanmış oluyorum. 10 yıldır gördüğüm bu rüyayı 4 başarısız denememde yine gördüm. ve anladım ki aslında ben bu rüyada diğer hayattaki insanlarla etkileşime geçiyor fakat rüyalarımı yönetemediğim için başarısız oluyorum.
Benim en büyük hatam lucid dream yapmaya çalışmadan astral seyahati denemek oldu. önce lucid dream yapmanızı tavsiye ederim.
ilk başarısz 4 rüyamda sürekli rüya içinde rüya gördüm. uyanmaya çalışıyorum. uyandığımı zannediyorum uyanamamış oluyorum. çok korkunç ve yorucu bir şey. Aslında artık ben bu işi öğrenmeye başlamışım fakat farkında değilmişim. Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey içinizden 1'den 10'a kadar saymak, bu durumun geçici olduğunu bilmek, hatta uyanmaya çalışmamak. Karabasan, rüya içinde rüya, kabus gibi deneyimleriniz olabileceğini bilin ve başarıya giden yolda bunun normal olduğunu bilin. Eninde sonunda uynacaksınız. Bunu kendinize telkin ederseniz sorun yaşamazsanız.
Buna ek olarak yükseldiğimi, havada uçtuğumu, döndüğümü, sağa sola doğrı döndüğümü çok kolay hissedebiliyorum ama devamı gelmiyordu.
kabuslarım sırasında kolumdaki saati kontrol ettim eksiksiz değildi ve aynaya baktığımda kendimi net göremedim. bu şekilde rüyada olduğumu anladım.
Dün gece sabah 5 gibi astral seyahate çıkacağımı düşünerek tekrar uyuyakaldım. Okumuşsunuzdur. İşin sırrı sırt üstü yatmak ve sabah 5te yatmak. Yüzüstü yattığım zaman daha çok kabus gördüm, yatış pozisyonu gerçekten önemli.
Saat 10.00'a kadar uyanamadığım binlerce kabus gördüm. arada erkek arkadaşım uyandırdı ama ben uyanamadım. Sonra 12'de kalkacağımı ve beni rahatsız etmemesini söyledim. 10.30'dan 13.20'ye kadar bu deneyimin içindeydim.
Gözümü kapattığım anda yükselsemeye başladım. Bu kez oldukça kolay oldu. Tavandaki duvarı gördüm. İlk denemede dışarı çıkmama uyarısını hatırladım. odada bir tur attım etraf karanlık ve bulanıktı. ama uyanıklık hissim çok netti. dayanamadım sokağa çıktım. duvarlardan geçme ile ilgili yine uyarılar sayesinde çok rahat ettim. şehir değiştirmek benim için biraz zor oldu. sadece o şehirde olmam gerektiğini söylemeli idim kendime. neyse yaptığımda rahmetli dedem ve komşu bir rahmetli teyzeyi gördüm bana gülümsediler ve yola devam ettim. açıkçası bana çok zarar veren bir kişi vardı direk gittim onu buldum ve ona vurmaya başladım. bu kötü niyetli bir hareket sayılmaz çünkü yaşadıklarımı bilmiyorsunuz. önce vururken zorlanırken uçar gibi vurmaya başladım ben yükseldim ve onun üzerinde mor bir ışık gördüm çok yoğundu. sanırım onun uyuyan ruhu idi.
Başka birkaç görüşme daha yaptım. Fakat rahat olmadığım için biraz zor oldu. dönem dönem çok iyi bir seyahat iken bazen hayal kurmaya dönüştü.
Sonra odama döndüm. Erkek arkadaşım bana keman çalmaya başladı. harika bir keman sesi idi, normalde ben keman dinlemem ve erkek arkadaşım keman çalmaz. arka planda çok harika müzikler vardı. zaten rüyamda müzik dinlemek ara ara başıma gelen bir şey. bu harika bir deneyimdi. uyanık olduğumdan emin gibiyim. her şey kontrolüm altında idi.
Artık istediğim zaman astral seyahate çıkabileceğimi biliyorum. Buradaki tüm yazıları okumayı düşünüyorum. Tecrübeli kişilerin uyarıları varsa yorumlarını beklerim.
Bundan sonraki amacım sevdiğim rahmetli olmuş kişilerle, geçmişte kalmış hesaplaşmak istediğim kişilerle görüşmek ve dünyayı gezmek. Eğer başarabilirsem geçmiş ve gelecek arasında yolculuk etmek istiyorum.
Bence sadece yapabileceğinizi hissederek doğru pozisyonda, konsantre olarak, saat 5.00'te denemeniz. 6. hissim güçlü olmakla birlikte rüyaları üzerinde hakimiyet kurma diye bir konsept olduğundan bile haberdar olmayan ben yapabildiğime göre herkes yapabilir.
İnternette deneyimini paylaşan herkese ve özellikle bahsettiğim linkteki arkadaşa çok teşekkür ederim.
ASTRAL SEYAHATİ NASIL BAŞARDIM
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: ASTRAL SEYAHATİ NASIL BAŞARDIM
Başka site reklamı yapmak yasak diye biliyorum ama... Sakıncalı olabilir bu paylaşımınız.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-