Telekinezide en önemli kural! (Psi Ball) (Chi Ball nasıl yapılır bilen varsa yazabilir mi)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
AtaAksoyy
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezide en önemli kural! (Psi Ball) (Chi Ball nasıl yapılır bilen varsa yazabilir mi)

Okunmamış mesaj gönderen AtaAksoyy »

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konu kısa olacak onu belirtmek istiyorum. Telekinezi içinde bulunan psi ball için en önemli kural inanmak 100% inanmalısınız kendimden örnek vermel istiyorum. Psi ball yapıp iki kağıdı yan yana koyuyorum ve malesef kendimi sol elimle attığımda sağdaki kağıt sağ elimle attığımda soldali kağıdın düşmesibe inandırdım. Ve değiştiremiyorum yani inanın yeter. Bu arada chi ball chi bomb vs gibi şeyler hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

Kullanıcı avatarı
Meerox
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Re: Telekinezide en önemli kural! (Psi Ball) (Chi Ball nasıl yapılır bilen varsa yazabilir mi)

Okunmamış mesaj gönderen Meerox »

Chi ball ile psi ball ayni sey degil mi?
AtaAksoyy
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Telekinezide en önemli kural! (Psi Ball) (Chi Ball nasıl yapılır bilen varsa yazabilir mi)

Okunmamış mesaj gönderen AtaAksoyy »

Meerox yazdı:Chi ball ile psi ball ayni sey degil mi?
Ben aynı şey değil diye biliyorum.
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Yeni başlayanlar forumunda bulabileceğin bir çok teknikten birisidir.Oradan aratşırma yaparsan çok daha karlı çıkarsın.Buyur..

https://telekinezi.com.tr/kolay-teknikler/e ... t3581.html