Hangi Kinezi ile başlamalı?

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
xakinincax
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Hangi Kinezi ile başlamalı?

Okunmamış mesaj gönderen xakinincax »

Merhaba arkadaşlar. öncelikle size biraz kendimden bahsedicem fazla cıvıtıp özele kaçmadan. şimdi ben yaklaşık 7-8 aydır parapsikolojidir, astral seyahattir, kinezidir, I-Doser'dır (I-Doser'ın konuyla bi alakası yok ehuehue) falan baya bi ilgileniyorum. ama işte erteleye erteleye bu kadar süre geçti dedim yeter. artık başlayacağım. ama bir şey fark ettim ben o kadar çok araştırma yaptım ki kafamda hepsi çorba oldu bir sürü kinezi'nin adını duydum şimdi neyden başlayacğım ne yapacağım bilmiyorum (çok iyi halt ettim dimi işte fazla bilgi insana zarar oluyomuş bazen ehuehue). benim ilgimi çekenleri buraya yazacağım siz bana nedenleri ile hangisini tercih etmeliyim söyler misiniz? ha birde bir iki sorum daha var :D

öncelikle ilgimi çeken kinezileri yazıyorum siz bana arasından hangisi ile başlamamı söylersiniz:
Terrakinezi
Pyrokinezi
Aerokinezi
Hidrokinezi (avatar olacam bu dördü ile ehueheue)
Biyokinezi
Elektrokinezi (bununla da Cole MacGrath olcam ehuehe)
Fotokinezi
Termokinezi
Cryokinezi
Chronokinezi
Typhokinezi

Şimdi sorularım:
1) aynı anda iki kinezi'ye çalışabilir miyim? çalışabilmek mümkünse yanında neylere çalışmalıyım?

2) bir süre çalışmayı bırakırsam yetenekleri kaybetme gibi bir olay varmı?

3) Klasik benimde odaklanmada sorunlarım var önerebileceğiniz bir şey varmı bazıları namaz kıl falan onun ruh rahatlığıyla yap dediler olurmu öyle birşey?

4) Bu kinezilerin yanında Lucid den Astral'e geçiş için çalışsam (evet Lucid ile çünkü Lucid olmadan yapabileceğimi sanmıyorum da ehueheue) bunları etkiler mi?

5) Birde rica etsem söylediğiniz Kinezinin/Kinezilerin tekniklerini falan da yazarmısınız?

xakinincax

Re: Hangi Kinezi ile başlamalı?

Bu arada hayvanlar üzerinde zihin manipulasyonunada çalışmak istiyorum sebebi bazen geceleri odaya bir sinek giriyor yarım saat çıkmıyor belki böyle çıkarabilirim odadan diye düşünüyorum (çok mantıklı bir sebep değil mi :D ).
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Çalışırsın 2 sinide.O yazdıklarının çoğu uydurma.(Neye ilgin varsa sen seçeceksin,biz tavsiye versek etkili olmaz )Yetenek kaybetmezsin çalışırsan tekrar eskiye döner zor da olsa.Kapak çalışması yap odaklanma için.Etkilemez.Sitede var araştırırsan bulursun .. :)
xakinincax

Uchiha Sasuke yazdı:Çalışırsın 2 sinide.O yazdıklarının çoğu uydurma.(Neye ilgin varsa sen seçeceksin,biz tavsiye versek etkili olmaz )Yetenek kaybetmezsin çalışırsan tekrar eskiye döner zor da olsa.Kapak çalışması yap odaklanma için.Etkilemez.Sitede var araştırırsan bulursun .. :)
Peki hangileri sahte onlara calismayayim. Tahminimce Chronokinezi ve Fotokinezi sahtedir de onlar dışında hangileri sahte?
Kullanıcı avatarı
Meerox
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen Meerox »

Uchiha Sasuke yazdı:Çalışırsın 2 sinide.O yazdıklarının çoğu uydurma.(Neye ilgin varsa sen seçeceksin,biz tavsiye versek etkili olmaz )Yetenek kaybetmezsin çalışırsan tekrar eskiye döner zor da olsa.Kapak çalışması yap odaklanma için.Etkilemez.Sitede var araştırırsan bulursun .. :)
Psiwheel çalışsak ve bunu bırakıp psiball ile nesneleri ittirmeye çalışsak ileride psiwheeli unutur muyuz?

Uchiha Sasuke

xakinincax yazdı:
Peki hangileri sahte onlara calismayayim. Tahminimce Chronokinezi ve Fotokinezi sahtedir de onlar dışında hangileri sahte?
Telekinezi aslında dokunmadan beyin gücüyle cisim hareket ettirmektir.Şimdi sen psi wheel çalışsan düzgün döndürebilsen,ellerini mum yanına koyunca da mum ateşinde artma azalma olacaktır.Yani temel telekinezidir,adamlar enerjiyle kontrol ettikleri herşeyin sonana kinezi koymuşlar.Kabloyu oynatıyorsun ama kablokinezi demiyorsun,adamlar diyor. :) terrakinezi pyrokinezi çalışacaksan element kontrolünü öneririm.Diğerlerinin hepsinin temeli telekinezi.İlk önce enerjini tam olarak kontrol et yaparsın diğerlerini.Adamlar milkkinezi bile çıkarmışlar.Oradaki zaman kontrolü yalan işim var tam bakamadım ama anlayacağın bu yani ..
Meerox yazdı:

Psiwheel çalışsak ve bunu bırakıp psiball ile nesneleri ittirmeye çalışsak ileride psiwheeli unutur muyuz?
Hiç yapmayıp psi ball ile başka şeyleri hareket ettirirsen yine döner ama eskisi gibi çok olmayabilir.
Bu çalışmalar alfabe gibi sürekli beyne hatırlatmak gerekiyor.
xakinincax

Uchiha Sasuke yazdı:
xakinincax yazdı:
Telekinezi aslında dokunmadan beyin gücüyle cisim hareket ettirmektir.Şimdi sen psi wheel çalışsan düzgün döndürebilsen,ellerini mum yanına koyunca da mum ateşinde artma azalma olacaktır.Yani temel telekinezidir,adamlar enerjiyle kontrol ettikleri herşeyin sonana kinezi koymuşlar.Kabloyu oynatıyorsun ama kablokinezi demiyorsun,adamlar diyor. :) terrakinezi pyrokinezi çalışacaksan element kontrolünü öneririm.Diğerlerinin hepsinin temeli telekinezi.İlk önce enerjini tam olarak kontrol et yaparsın diğerlerini.Adamlar milkkinezi bile çıkarmışlar.Oradaki zaman kontrolü yalan işim var tam bakamadım ama anlayacağın bu yani ..
Peki element kontrolünü az biraz anlatabilir misin? Yani konuda bilgin varsa senide yormayayım da :)
xakinincax

Birde Biyokinezi neye giriyor element kontrolüne girmiyordur herhalde :D
xakinincax

Birde (parça parça yazıyorum sonradan aklıma geliyor kusuruma bakmayın :D) Şimdi ben Elektrokinezi ve normal telekineziye karar kıldım (ileride pyrokinezi yahut biyokinezi de yapmayi dusunuyorum ama o ayri konu) simdi yine bunlarla ilgili bir kaç sorum var :)

1) Telekinezi de sadece psi wheel yada psi ball yapıp profesyone olabileceğimi sanmıyorum. Psiwheel falan onlarda yeterince gelişince neye çalışayım?

2) namazla ilgili bi soru sormuştum :D o olay oluyor mu birde ben dinime bağlı bir insanım da bu yetenekleri bize veren Allah zaten. bunlarda gelişmek için Allaha dua etsem, Allahtan istesem sizce doğru birşey olurmu? ( Dalga geçmiyorum ciddiyim)

3) senin yazdığın yazıları okurken Elektrokinezi yapanların kendilerine elektrik vermelerini ve her gun bunu arttirmalarini söylemişsin. Burda amperi mi voltajini mi neyi arttıracaz? Birde nasıl vercez parmağımızı prize sokmayacagiz herhalde :D

4) bu tür olayları araştırmama rağmen Elektrokinezi başta pek ilgimi cekmemisti. Elektrokinezide yapabileceklerimin sınırı nedir? En fazla ne yapabilirim? Cole MacGrath gibi konduit olabilir miyim :D
Uchiha Sasuke

Ateş su hava ve toprak element kontrolüne giriyor.Diğerleri telekinezinin alt dalları.Yani temeli telekinezi ile atıyorsun.Temel enerji kontrolü,psi whell, psi ball vs. Ondan sonra sadece cisimleri hareket ettirmek istiyorsan zorlaştırıp denersin.Yok biyokinezi,elektrokinezi yapıcam dersen enerjini normal düzeyde kontrol edince diğerlerine geçersin.

1-O ikisi başlangıç.Psi ball ı çok gerekli görmüyorum.Ellerinden çıkan enerjiyi kontrol etmek için psi wheel yeterli.Ondan sonra sarkaç yaparsın pipet çevirirsin.Hele bir psi wheeli istediğin yere döndür sonrasına sonra bakarız :)

2-Bu konu sitede daha önce geçmişti.Namaz etki eder okuduğun surelerin,duaların nuru, enerjisi var.Etkisi tabii ki olur.Ama şuan namaz kılmayıp sırf telekinezi için başlayacaksan ben doğru bulmuyorum.Önemli olan Âllah rızası için kılmak.Âllah(c.c) ayakkabı bağcığınızı bile benden isteyin diyor.Yani herşeyi ondan isteyeceksin bu telekinezi bile olsa.Mesela meditasyon yaparlar ya iç huzur, enerji kontrolü için.Ben onu yapmam.Gözlerini kapat içinden zikir çek bak bakalım kimin enerjisi tavan yapıyor :)

3-Şakaydı o ciddiye aldım deme :)

4-Şimdi ne söylersem yalan olur.Telekinezi de en son ne yapılabilir desen ona bile cevap veremem.Ben tembeldim çok geliştirmedim kendimi ama az çok biliyorum bunları.Sınır olayı yine forumda konuşulmuştu(konuşuldu felan diyorum da eski konularya bulmaya üşeniyorum :D ) forum olarak 2 düşünce vardı.Sınır var diyenler ve sınır yok diyenler.Ben sınır yok diyen taraftaydım.Şimdi bu yaptığımız şey tam olarak gelişmiş değil.Çok az insan tarafından bilinip kabul ediliyor ve sürekli çalışıp kendini geliştiren birini ne duydum ne gördüm.Bu yüzden sınırı belirlemek zor.Bence sınır insanın kendisidir yaptığın yere kadar yapacaksın.

Son olarak bi ekleme yapayım şimdi telekineziye tekrar başlamış olsam 10-15 psi wheel ve 30dk kapak çalışması(forumda var aratırsan bulursun) ile benden önce başlayanları sollar geçerim. Aklında bulunsun tecrübe konuşuyor abicim :)