Arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın xd
ben uzun zamandır telekineziye ilgi duyuyorum fakat hep erteledim yaklaşık 1 bilemediniz 1 buçuk hafta önce tac cakram kendiliğinden acildi su hurriyetnkahin sayfasına yazdım istediklerine dikkat et gerçekleşebilir dedi bende telekinezi gucu istedim içten.3 gün önce psi Wheel yaptım önceden yazılarını okudum nasıl yapılır ws bolca yazi indirdim ilk 5 denemeden en az 3 u başarılı oldu 1 i belirsiz 1 i başarısız 2 ve 3 başarılı denemelerinde bir sürü tur artırdım normal bir hızda donsuruyodum ayrıca o gün 2 yarım limonu kabuğuyla Viking usulü yedim sadede gelelim ben ilk denemelerinde bu başarıyı yakaladım o zaman bende bir yetenek var mıdır ? Yok her insanda olabilen bisey ise sıkıntı yok ta uzun sürede (1-2 yıl ) ucabilmek karaman koyarim yani günde en fazla 4 saat ayirabiliyorum bugün mum alicam evde bolca ugrasiyorum Buna bağlı olarak profesyonelliğe kadar yürürmuyum ? hedefim ucabilmek :-D yorumlarınızı çok önemli benim için tesekkurler
Telekinezi yeteneğim var mı ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Telekinezi yeteneğim var mı ?
Öncelikle merhaba, telekinezi herkeste olan bir şey, telekinezi yeteneği herkeste vardır yani. Senin yaptığın işe gelirsek, başlamadan inandığın için iyi bir başlangıç olmuş. Uçmaya kadar gidebilirsin, herkes gidebilir, önemli olan düzenli ve azimli çalışmak, tabiiside en önemlisi inancını kaybetmemek. bol başarılar, iyi günler.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
yetenek olmasa bile yapabileceğimi öğrenmek istiyordum değerli yorumun için teşekkürlerNo_99 yazdı:Öncelikle merhaba, telekinezi herkeste olan bir şey, telekinezi yeteneği herkeste vardır yani. Senin yaptığın işe gelirsek, başlamadan inandığın için iyi bir başlangıç olmuş. Uçmaya kadar gidebilirsin, herkes gidebilir, önemli olan düzenli ve azimli çalışmak, tabiiside en önemlisi inancını kaybetmemek. bol başarılar, iyi günler.

merhaba sizinle konuşmak istiyorum acaba ulaşabileceğim bi platform vermeniz mümkün müdür instagram vs teşekkürlerNo_99 yazdı: ↑01 Kas, 13:35 Öncelikle merhaba, telekinezi herkeste olan bir şey, telekinezi yeteneği herkeste vardır yani. Senin yaptığın işe gelirsek, başlamadan inandığın için iyi bir başlangıç olmuş. Uçmaya kadar gidebilirsin, herkes gidebilir, önemli olan düzenli ve azimli çalışmak, tabiiside en önemlisi inancını kaybetmemek. bol başarılar, iyi günler.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Merhabalar yeni üyeyim telekinezi hakkında bilgi alıp başlamak istiyorum beni bu konuda doğru yönlendirecek biri var mı ?
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Merhaba,
İstediğin yönlendirme mi öğrenmek mi?
İstediğin yönlendirme mi öğrenmek mi?
Aramak, güzel bir çabadır.
-