Çok Fazla Dikkat Çekme Sorunu
Moderatör: Sai
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Çok Fazla Dikkat Çekme Sorunu
yolda yürürken bir yere giderken bir yerde otururken yoldan geçenarabanın sürücüsü balkonda sorayı silkeleyen kadın çok fazla kişinin dikkatini çekiyorum ekstra bir davranışım da yok hani çok rahatsız oluyorum bu durumu nasıl engelleyebilirim ?
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Çok Fazla Dikkat Çekme Sorunu
Saç, giyim, vücut şekli, yüz bunlar etkilidir. Fakat sen dikkatlerini çekeceğim diye aklında düşünüyorsan çekersin. Mesela hoca sıradan kaldırcam der bizde kesin beni kaldıracak deriz ve genellikle biz kalkarız bu hesaptan olabilir. Dikkatlerini çekmeyeceğim bile dersen çekebilirsin dikkatlerini. Huzurluca gidip gelmeyi, aklında şüpheli dusuncelerden arındırarak yürümelisin. Köpekler genellikle korktuklarının yanına gidiyorlar bunu şahit oldum okulda. Çevren tarafından beğeniliyorsan chi enerjiyle kalkan oluşturup hasarlardan kısmen kurtulabilirsin tabii dua daha etkili. Chi kalkanı ben enerji yönlendirme başlığında yayınlamıştım bakabilirsin.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Budray'ın söylediklerine ek olarak yazayım;
Yashida, herkesin dikkatini çektiğin kanısına nasıl vardın?
Yashida, herkesin dikkatini çektiğin kanısına nasıl vardın?
Aramak, güzel bir çabadır.
- Yashida_TR
yürürken gözlerin üstümde olduğunu hissediyorum ve hiç tanımadığım insanlar yüyrken yukardan aşağı beni süzüyorlar hırkamın şapkasını (ne derseniz artık) hep takıyorum uzun boylu olmam etkili galiba paranoyaklaştığımın farkındayım
- Admin
- Site Yöneticisi
Anksiyete olabilir mi? Herhangi bir şeyle bağlantı kurabiliyor musun? Veya telekinezi ile ilgili çalışmaya başladıktan sonra mı başladı? Başlangıcını hatırlıyor musun?
- Yashida_TR
anksiyete ye baktım daha önce bilmediğim ortamlarda olduğumda oldu fakat sanmıyorum.herhangi birşeyle bağlantı kurduğumu sanmıyorum telekineziye başlamadan önce yaşamadım bu durumu
- Admin
- Site Yöneticisi
Bu durum daha çok psikolojik gibi görünüyor parapsikoloji ile de ilgili bir psikologla görüşmen iyi olabilir.
Paranormal çalışmalar kişiyi ruhsal açıdan hassaslaştırır ancak bu gibi durumları öncelikle psikoloji ile değerlendirmek daha mantıklı olur. Ancak yaptığın çalışmalardan kaynaklandığına dair bir ipucu veya belirti olursa onun üzerinde durulabilir. Eğer doğum tarihini yıl itibari ile doğru girmişsen ergenlik döneminde bu gibi durumlar olağan karşılanabilir.
Paranormal çalışmalar kişiyi ruhsal açıdan hassaslaştırır ancak bu gibi durumları öncelikle psikoloji ile değerlendirmek daha mantıklı olur. Ancak yaptığın çalışmalardan kaynaklandığına dair bir ipucu veya belirti olursa onun üzerinde durulabilir. Eğer doğum tarihini yıl itibari ile doğru girmişsen ergenlik döneminde bu gibi durumlar olağan karşılanabilir.
dostum bu tamamiyle bioenerjin ile alakalı bazı insanlarda fazla görülür nadir birşeydir ama bedeli ağırdır fizik kurallarına göre enerji yok olmaz dönüşür bu yüzden statik elektrik sende fazla birikir saçların kabarır sağa sola elektrik çarparsın atmak için yapabiliceklerin abdest almak topraklama yapmak veya duvara enerjini atmak, türbeye gidip 3 ihlas 1 fatiha okumak dostum sana şunu söyleyim sen karadeliksin hayvanlar seni takip eder enerji almak için psikolojik olarak kötü olanlar insanlar senin yanına gelmek ister ama ne yazıkki bu enerjin dağları deviricek kadar değil
-