Odaklanma Sorunu

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
DarkSide
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Odaklanma Sorunu

Okunmamış mesaj gönderen DarkSide »

Telekinezi hakkında uzun zamandır araştırma yapıyorum bir çok video izledim bir çok kaynak okudum hiç faliyete geçmedim fakat inanç ve odaklanma sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Odaklanma Sorunu

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

app.php/googlesearch?cx=partner-pub-311 ... itesearch= Linkinden sitede bulunan odaklanma sorunu ile ilgili yazılara ulaşabilirsin. Sorununu çözemezsen takıldığın yerleri yazarsan yardımcı oluruz
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Odaklanma Sorunu

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Odaklanmak çok önemli. Bugün boş bir yere odaklandığımda fark ettim ki aklım başka yere gidiyor bunu hissettim. Enerji yönlendirme konusunda yazılar olsa da ben kendi kendime keşfettiğim için farkına varabiliyorum. Odaklanma konusunda dikkatini dağıtan şeyleri odadan çıkart ilk önce. Fakat daha çok içinde ki sorulara çözüm bulmalısın. Seni odaklanmana engel olan şey inanç. Biz bu işleri gerçekten de yapabiliyoruz. Hemen değil zamanla sabırlı olamayan yapamaz. Video pek izleme tavsiye etmem. Evet çok büyük şeyler yapamıyoruz ama eğer bunun bir okulu olsaydı, mesleği olsaydı sırf bunun için çalışsaydık hayallerimizi başarırdık. Büyük şeyler yapmak için ilk önce psi wheel , psi ball gibi şeyler yap motivasyon için 1 hafta içerisinde büyük ihtimalle yaparsın. Düşüncelerini arındır sadece yapacağın işe odaklan ufak tefek de olsa belirtiler olur sonra ufak tefeklifkten çıkarıp iyice hakim olursun pratik yaparak.