Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Merhaba dostlar öncelikle kineziye olan ilgimin çok fazla olduğunu belirtiyim.
Benim sorunum kendi yeteneğimi bulamamak .Çok sabrediyorum ama hala bir belirti yok pyrok. aerok.vs. alanlarda uğraşıyorum yani sadece onlarda değil hepsinde ama kendimde eksik bir şey hissediyorum örneğin psi ball yapabiliyorum ama bunu çok geliştiremiyorum kağıt ve mukavvada kaldım mesela ve bu benim sinirimi bozuyor .Ben telekinezi dışında diğer alanlarda uğraşırken çok yoğunlaşmadığımı yani çok uğraşmadığımı düşünüyorum acaba bundan mıdır yani kendimi bir nevi beceriksiz hissediyorum . Lütfen Yardım Edin bu işle uğraşmayı çok istiyorum ve inanıyorum yapabilirim
En son Admin tarafından 05 Haz, 23:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Başlıkları içeriğe uygun açmaya çalışalım lütfen
Psi ball ı dert etme bende psi ball ı yapamıyorum zaten ilk ay denedim başka denemedim. Onun yerine başka bir şeyle uğraş. Sanırım sen daha yenisin bu işte başarılı olmak istiyorsan tabii ki yoğunlaşma odaklanma çok önemli ama sabır olmazsa bir şey yapamazsın. Telekineziye verdiğim vakit gün içerisinde 10 dakikayı geçmez. Ama yinede kendim bir şeyler keşfettim ve geliştirdim sonunda hidrokinezi yaptım. İlk başlarda kineziler zordur yani. Ufak ufak şeylerden başla hepsini hemen yaparım mantığına geçme. İlk önce psi wheel i güzelce döndürmeye çalış, sonra psi ball ı atmadan sadece büyültmeye çalış büytebildiğin kadar büyültmeye çalış. Sonra benim enerji yönlendirme yazım var ordaki teknikleri yap ben gece yapmadan önce yapardım çünkü hem üşenilmiyor, hem kolayca odaklanıyorsun. Hatta bunlardan önce sen meditasyon yap, trans alıştırmaları yap transadayken psi ball ı felan yap daha iyi olur. Yapa yapa bunun mantığını anlarsın, ve o zaman istediğin kinezi türüne uygularsın.