Odaklanınca Yapamıyorum :)

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
EgeK
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Odaklanınca Yapamıyorum :)

Okunmamış mesaj gönderen EgeK »

Merhaba dostlar gün geçmiyor ki bende garip olaylar yaşanmasın :P

Her gün olduğu gibi telekinezi psi ball çalışıyordum ve ara sıra böyle odaklanmayı unutup yaptığım oluyordu diyordum nasıl olur felan diye az önce yine çalışırken fark ettim ki çok odaklanınca dikkatim dağılıyor ve yapamıyorum .Ardından çok düşünmeden direk 2-3 saniyede enerji topu oluşturup psi ball atmayı denedim çok başarılı oldu buraya kadar tamam . Ardından telekinezi ile düşürmeyi denedim ve o da başarılı oldu artık ben Flash'ım ! :mrgreen: :mrgreen:
Akıl bir paraşüt gibidir açıldığında iş görür

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Odaklanınca Yapamıyorum :)

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Odaklanıyoruz fakat dikkati çok vermememiz lazım. Beyinin rahat, boş bırakılması lazım. Bu mantığı unutma çünkü bütün şeyler de böyle olman lazım. Kafa rahat fakat içten içtene bir odaklanma lazım :)
Kullanıcı avatarı
LîbêrateToAegîs
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen LîbêrateToAegîs »

Ben Kendimi programladım Hayal ediyorum mesela aklım başka düşüncelere kayınca "odaklan!" diye kendi sesimi duyuyorum :D
Never give up ! One time u got it ...
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Aslında odaklanma yapmıyorsunuz, kendinizi sıkıyorsunuz.Bu sıkılma enerji anlamında.Hani hep derler ya 1 saat psi wheel denedim dönmedi ama başka bir iş yaparken kendiliğinden döndü diye.. Bu enerjinin içinizde sıkışıp kalmasından dolayı.Mermiyi namluya geliyor ama çıkmıyor.. Odaklanmayı rahat bir şekilde yapıp kendinizi sıkmazsanız sıkıntı çıkmaz.. Mermi namluda kalmaz hedefe ulaşır..
Kullanıcı avatarı
Budray

Evet benimde demek istediğim buydu fakat yanlış anlatmışım :D

Kullanıcı avatarı
LîbêrateToAegîs
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen LîbêrateToAegîs »

Uchiha Sasuke yazdı: 24 Haz, 20:34 Aslında odaklanma yapmıyorsunuz, kendinizi sıkıyorsunuz.Bu sıkılma enerji anlamında.Hani hep derler ya 1 saat psi wheel denedim dönmedi ama başka bir iş yaparken kendiliğinden döndü diye.. Bu enerjinin içinizde sıkışıp kalmasından dolayı.Mermiyi namluya geliyor ama çıkmıyor.. Odaklanmayı rahat bir şekilde yapıp kendinizi sıkmazsanız sıkıntı çıkmaz.. Mermi namluda kalmaz hedefe ulaşır..
Maalesef o kadar kolay odaklanan birisi değilim bişeylere ihtiyaç duyuyorum dikkat eksikliğimde cabası :(
Never give up ! One time u got it ...
Uchiha Sasuke

LîbêrateToAegîs yazdı: 30 Tem, 03:40

Maalesef o kadar kolay odaklanan birisi değilim bişeylere ihtiyaç duyuyorum dikkat eksikliğimde cabası :(
Aklına sürekli düşünceler mi geliyor ? Neden odaklanamıyorsun ?
O düşünceleri havlayan bir köpek gibi düşün. Sen o düşüncelere kulak asmazsan, o köpek havlar havlar susar. Ama sen düşüncelerin iyice üstüne gidersen haliyle susmazlar. Bunun için uzunca bir süre pratik yapman gerekebilir ama sonunda faydasını az çok görürsün. Gerçi bizim böyle dışarıdan müdahalemizinde pek bir önemi yok. Olay senin kafanda gerçekleşiyor ve bunu da düzeltecek olan kişi yalnız sensin. Biz sadece yol gösteririz..

İnternette dikkat eksikliği, odaklanma ile alakalı birçok psikolojik makale var onları da oku faydasını görürsün..
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 30 Tem, 14:20
LîbêrateToAegîs yazdı: 30 Tem, 03:40

Aklına sürekli düşünceler mi geliyor ? Neden odaklanamıyorsun ?
O düşünceleri havlayan bir köpek gibi düşün. Sen o düşüncelere kulak asmazsan, o köpek havlar havlar susar. Ama sen düşüncelerin iyice üstüne gidersen haliyle susmazlar. Bunun için uzunca bir süre pratik yapman gerekebilir ama sonunda faydasını az çok görürsün. Gerçi bizim böyle dışarıdan müdahalemizinde pek bir önemi yok. Olay senin kafanda gerçekleşiyor ve bunu da düzeltecek olan kişi yalnız sensin. Biz sadece yol gösteririz..

İnternette dikkat eksikliği, odaklanma ile alakalı birçok psikolojik makale var onları da oku faydasını görürsün..
Odaklanmayla ilgili baya yazı okuyorum konstrasyon hakkında da ama bende kolayca kaybediyorum başka işlere yöneliyorum hep.
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 30 Tem, 15:32
Odaklanmayla ilgili baya yazı okuyorum konstrasyon hakkında da ama bende kolayca kaybediyorum başka işlere yöneliyorum hep.
Okuyorsun ama anlatılanları uygulamak için çaba sarfediyor musun ? Diyorum ya kendi içinizde halledilecek bir olay diye. Zorlayacaksın kendini artık.

Telkin de dinleyebilirsin odaklanma ile alakalı. Telkinden gördüğüm fayda çok büyük, bu konuda da yararını görürsün.
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 30 Tem, 17:24
Budray yazdı: 30 Tem, 15:32
Okuyorsun ama anlatılanları uygulamak için çaba sarfediyor musun ? Diyorum ya kendi içinizde halledilecek bir olay diye. Zorlayacaksın kendini artık.

Telkin de dinleyebilirsin odaklanma ile alakalı. Telkinden gördüğüm fayda çok büyük, bu konuda da yararını görürsün.
Kendimi zorluyorum ama zorlamadigim kendiligimden odaklandığım zaman trans hali için konuşuyorum daha iyi şeyler yapıyorum yani çok gerçekçi imajinasyon yapıyorum ve farkına vardığımda hemen bozuluyor.