LîbêrateToAegîs'in Günlüğü

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
LîbêrateToAegîs
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

LîbêrateToAegîs'in Günlüğü

Okunmamış mesaj gönderen LîbêrateToAegîs »

Merhaba Ben yeni yoldaşınız ;

Naber iyisindir umarım.Bu günlükte bu kineziye hiç inanmayan birisini anlatıyo olacağım.Bundan 1.5-2 sene önce kinezi diye bişey duydum.Hep renkli gözlü olmak istemişimdir.(Kahverengide renk biliyorum) Biokinezi'yi gördüm bayağı hoşuma gitti ve denemeye karar verdim.Tabii temelinde psi wheel yatıyordu. Denedim denedim olmadı ve bıraktım...

Aradan uzun zaman geçti tarih 21.06.2017 Gece 1 civarı tekrar kinezi ile karşılaştım.Denemekten zarar gelmez dedim ve bu sefer "Allahım bu gerçekse eğer en ufak bir işaret gönder söz inanıcam ve devam edicem"dedim.Psi wheel yaptım ve oturdum.Yaklaşık 2dk sonra hafif bi oynama farkettim.İlk başta dedim pencereden hava falan geliyodur.(Yatağımın yanındaki şifonyerde yapıyordum) Neyse tekrar denenim ve cidden hareket ettiğini farkettim.Gözlerime inanamadım böyle bişey cidden varsa sonuna kadar devam etmem gerektiğinin farkına vardım ve psi ball denedim atıyorum kağıt düşmüyor fakat o eldeki mıknatıs olayı oluyor napalım denemeye devam edicez :)

22.06.2016 10:29 (Sabah) Bu konu üstünden devam edicem edindiğim tecrübeleri :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Never give up ! One time u got it ...

Kullanıcı avatarı
LîbêrateToAegîs
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: LîbêrateToAegîs'in Günlüğü

Okunmamış mesaj gönderen LîbêrateToAegîs »

LîbêrateToAegîs yazdı: 22 Haz, 09:30 Merhaba Ben yeni yoldaşınız ;

Naber iyisindir umarım.Bu günlükte bu kineziye hiç inanmayan birisini anlatıyo olacağım.Bundan 1.5-2 sene önce kinezi diye bişey duydum.Hep renkli gözlü olmak istemişimdir.(Kahverengide renk biliyorum) Biokinezi'yi gördüm bayağı hoşuma gitti ve denemeye karar verdim.Tabii temelinde psi wheel yatıyordu. Denedim denedim olmadı ve bıraktım...

Aradan uzun zaman geçti tarih 21.06.2017 Gece 1 civarı tekrar kinezi ile karşılaştım.Denemekten zarar gelmez dedim ve bu sefer "Allahım bu gerçekse eğer en ufak bir işaret gönder söz inanıcam ve devam edicem"dedim.Psi wheel yaptım ve oturdum.Yaklaşık 2dk sonra hafif bi oynama farkettim.İlk başta dedim pencereden hava falan geliyodur.(Yatağımın yanındaki şifonyerde yapıyordum) Neyse tekrar denenim ve cidden hareket ettiğini farkettim.Gözlerime inanamadım böyle bişey cidden varsa sonuna kadar devam etmem gerektiğinin farkına vardım ve psi ball denedim atıyorum kağıt düşmüyor fakat o eldeki mıknatıs olayı oluyor napalım denemeye devam edicez :)

22.06.2016 10:29 (Sabah) Bu konu üstünden devam edicem edindiğim tecrübeleri :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
30.07.2017 04:42(Sabaha Karşı)
Aylık tatilimden döndüm tatildeyken bolca eğlendim :) Herneyse çalışmaya devam ediyorum psi wheel seri döndürmeye çalışıyorum odaklanma sıkıntım olduğundan dolayı konsantrasyon çalışmaya karar verdim konsantrasyon çalışmaları zorlanıyorum dikkat eksikliğim yüzünden neyse bugünlük bu kadar arkadaş okuduğun için teşekkürler ;)
Never give up ! One time u got it ...

“Seyir Defteri” sayfasına dön