Budray'ın Seyir Defteri
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Budray'ın Seyir Defteri
Burda gün gün yaptığım şeyleri değilde yaşadıkça öğrendiğim, bazı şeylerin daha çok farkına varıp sağlamasını yaptığım şeyleri paylaşacağım.
1- İmajinasyon: telekinezi, telepati, astral seyahat... Hepsinde imajinasyon var. Eğer kendinize ait bir imajinasyonunuz (teknik olarak geçer genelde) varsa o imajinasyon yönteminizi her dalda yaparak daha kolay başarı sağlayabiliyorsunuz. Daha önceden belli bir tekniği yansıtarak çalış sonra kendi tekniğini bul diye imzaya sözler yazmıştım bunların hepsi imajinasyon içinmiş aslında. Bu konu için Yöneticimize teşekkür ederim çok yardımı dokundu her konuda.
2- Düşünmeden başla: Düşünmeden başlayınca bir işe daha çok odaklanıyorsunuz ve daha başarılı oluyorsunuz. Fotoğraf cekinirken, ders çalışırken, parapsikolojinin hangi dalında çalışıyorsanız orda (v.b). Daha önceden odaklanma yada beynindeki düşüncelerini silmelisin tarzında yazı yazdım. Enerji yönlendirmiden yola çıkarak nasıl anlatabilirim diye o anki durumu anlamaya çalışıyordum sonradan fark ettimki bir anda yapmaya başlıyorum düşünme, farklı açıdan bakmak olmadan. Bunun farkına varmamı sağlayan Jedi ye teşekkür ederim.
3- Bir ara bu yazıdaki yazılanlarda da etkilemişti beni.
ileti93385.html#p93385
Sizinde günlük yaşamınızda fark ettiğiniz, kafanızı dank diye düşen kelimeler cümleler varsa yazın lütfen. (Çok yararlı olacağını düşünüyorum)
Teşekkür etme listemde uchiha sasuke kaldı ona da bana verdiği bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.
1- İmajinasyon: telekinezi, telepati, astral seyahat... Hepsinde imajinasyon var. Eğer kendinize ait bir imajinasyonunuz (teknik olarak geçer genelde) varsa o imajinasyon yönteminizi her dalda yaparak daha kolay başarı sağlayabiliyorsunuz. Daha önceden belli bir tekniği yansıtarak çalış sonra kendi tekniğini bul diye imzaya sözler yazmıştım bunların hepsi imajinasyon içinmiş aslında. Bu konu için Yöneticimize teşekkür ederim çok yardımı dokundu her konuda.
2- Düşünmeden başla: Düşünmeden başlayınca bir işe daha çok odaklanıyorsunuz ve daha başarılı oluyorsunuz. Fotoğraf cekinirken, ders çalışırken, parapsikolojinin hangi dalında çalışıyorsanız orda (v.b). Daha önceden odaklanma yada beynindeki düşüncelerini silmelisin tarzında yazı yazdım. Enerji yönlendirmiden yola çıkarak nasıl anlatabilirim diye o anki durumu anlamaya çalışıyordum sonradan fark ettimki bir anda yapmaya başlıyorum düşünme, farklı açıdan bakmak olmadan. Bunun farkına varmamı sağlayan Jedi ye teşekkür ederim.
3- Bir ara bu yazıdaki yazılanlarda da etkilemişti beni.
ileti93385.html#p93385
Sizinde günlük yaşamınızda fark ettiğiniz, kafanızı dank diye düşen kelimeler cümleler varsa yazın lütfen. (Çok yararlı olacağını düşünüyorum)
Teşekkür etme listemde uchiha sasuke kaldı ona da bana verdiği bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.
- Budray
Re: Budray'ın Seyir Defteri
4- Kendini tanı: İnsanın kendisini tanıması çok önemli her şeyi kendine göre uydurmalı, özelliklerini zayıf özelliklerini bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerçekten önemli.
- Budray
5- Hayal gücü: Görmek istedikleri şey yerine zihinini başka yeniliklere açmalısın. Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. -Albert Einstein
- Budray
6- Her şey birbiriyle bağlantılıdır; Hepimiz Hz. Ademin soyundan geliyoruz. Yediğimiz yemek, uykumuz ruhsal durumumuzu ve enerjimizi bile etkiliyor. O yüzden bir işte başarılı olduysanız nasıl başarılı olduğunuzu araştırın ve onu başka uğraşınız için yansıtın (benzetin uğraşınıza göre biraz farklılık olabilir).
- Budray
7- Motivasyon: Motivasyon gerektiren durumlar başlangıçlardır genelde. Eğer bir işi yapmak isteyip uygulamaya geçemediysen motivasyonun eksiktir. Motive olmak içinse kendi cümlelerini kurabilirsin veya internette bulabilirsin. Her şey birbiriyle bağlantılı demiştim başka konu hakkındaki sözleri kendi konun için uygulayabilirsin. Ki, bunun hakkında çok güzel yazı varmış sitede mutlaka okuyun
telekinezi-teknikleri/basarinin-altin-k ... tml#p79084
telekinezi-teknikleri/basarinin-altin-k ... tml#p79084
- Budray
8- İnanmak ve Odaklanmak: Bunlar olmadan çoğu şey olmuyor. Fakat aklıma takılan soru var onları sorayım.
İnsan inanca mı odaklanır? Yoksa odaklanınca mı inanır? Yoksa ikiside aynı anda mı olur?
İnsan inanca mı odaklanır? Yoksa odaklanınca mı inanır? Yoksa ikiside aynı anda mı olur?
- Budray
9- Sabır: Sabırlı insan Allah'ın izniyle her şeyi elde edebilir. Her geçen gün her olaya karşı sabrımızı korumalıyız ki gelişelim.
- Budray
10- Tek bir şeye odaklanmak: İki şeye birden odaklanamıyız bir düşünceden diğer düşünceye geçeriz. Trans durumundayken başka bir düşünceye kapılırsak odaklanmamızı kaybederiz ve kazanmak için tekrardan başlarız. Yazıyı ayrıntılı okumak için bu linke gidin guncel-olaylar/internet-bagimliligi-t8761.html#p93425
Bu yazı için ozzzyyy'e gerçekten teşekkür ederim.
Bu yazı için ozzzyyy'e gerçekten teşekkür ederim.
- sebep
- Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Kadın
alkış efekti bulamadım. Güzel, gerçekten güzel. Tebrik ederim.
- Budray
-