Astral Seyahat

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Eerk07
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Astral Seyahat

Okunmamış mesaj gönderen Eerk07 »

Herkese merhaba.
Konuyu "astral seyahat" kısmına açmak istediğim ve orada başka konu olmadığı için serbest alana açtım.
Bugün sizlere yaşadığım bir deneyimi anlatmak istiyor ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kızımla eşim dışarıya dolaşmaya çıktılar, ben de kafamı dinlemek için telefonu falan bir kenara koyup yatağıma uzandım. Aklımda astral seyahat hakkında ne bilgi vardı, ne merak vardı, ne de korku vardı. Kısacası pek ilgi alanıma girmiyordu. Biraz ortalığı toparladıktan sonra dünyanın gerçekliği hakkında, daha doğrusu gözlerimizin algıladığı dünya ile gerçeklik arasındakı farkı anlatan bir video izledim. Merak edenlere linki paylaşırım. Hali hazırda parapsikoloji ile ilgilendiğim için videoda anlatılanların çoğu zaten bildiğim şeylerdi. Aklıma birden gözlerimi bağlayıp kendimi dinlemek fikri geldi. Çünkü göz kapaklarım kapalı olduğu halde ezber görüşten ötürü etrafa bakıyormuş ve gözlerimi kapatmamış hissine kapıldığım için, bu dinleme sürecini doğru yapmak istedim. Gözlerimi ışık almayacak şekilde kapattım ve yatağa dümdüz uzandım. Takı yoktu ama gözlüğümü çıkarttım, saç tokamı açtım. Önce; gözlerimin en son gördüğü karenin ters renklerini yani görüntüyü negatif halde gördüm( herkes gibi ),sonra kendime istemsizce telkinler vermeye başladım ( istemsizce diyorum çünkü sesler her zamanki gibi bilinçaltımdan gelen seslere benzemiyordu ), gözümün önüne bir yemek tabağı geldi böyle altın varaklı şık bir şey, tabağı elime alacakken görüntünün rüya olduğunu söyledi artık her kim ise, kapalı gözlerimin önüne sırayla suratlar daha doğrusu dudak, burun, göz gibi kısımlar belirmeye başladı, daha önce gördüğüm resimler ve suratların hepsi sırayla gözümde canlanıyordu. Ses; çakralarımın yerlerini bildiğimi ve onları tek tek hissetmemi isterken , tam da o noktalarda titreşimler hissettim.Göbek deliğime odaklanmamı, oradan bir kırmızı renk ışık çıktığını ve tepeye uzandığını hissetmemi istedi, hissettim. Hissederken karın boşluğumda bir pervane dönüyormuş gibi oldu ve sol bacağımda seyirmeler başladı kısa kısa. Seyirmeleri hissedince bunun doğru olduğunu, korkmamam gerektiğini, bütün vücuduma yayılacağını söylediği an gerçekleşti. Kalbim deli gibi çarpıyordu. Sakinleşmeye çalışıyordum. Korkarsam istediğim cevaplara ulaşamayacağımı düşündüm. Asıl istediğim şeyin videolarda, yazılarda ya da bilimsel açıklamalarda anlatılanların ötesindeki gerçeklikti. Gerçekliği kendi gözümle görürsem o zaman inanırım ve anlatılan tonlarca şeyin kafamı karıştırmasına izin vermeyeceğimi düşündüm. Bedenimi dışardan görmeye çalıştıkça titremeye başlıyordum. Ama bunun bir hayal gücü ürünü olduğunu da biliyordum. Bana uyku halinde, bir rüya görür gibi gerçekleri görebileceğimi ve hiçbir zarar görmeyeceğimi söyledi. Kendimi iyice bıraktım. Odaklanmak yerine olayın akışına bıraktım. Bir yerden düşüyor gibi hissettim, sonra gözlerimin önüne yeşil dalga renkleri belirdi, sanki frekans renklerini görüyor gibiydim. O an içinde bulunduğum durum bütün zevklerimin ötesine geçti. Net bir fikre ulaşamasam da doğru yolda olduğumu düşünmeye başladım. Sonra kedim ayaklarıma zıpladı ve mecburen gözlerimi açıp dünyaya döndüm.
Bu bir alıntı ya da hikaye değildir.

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Seyahat

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

En sevdiğim yazı türü :D
Böyle deneme sırasında yada istemeden (genelde istemeden çünkü bilinmemezlik oluyor) olan anıları çok severim. Astral seyahatte vücudunu hissediyorsun hani elinin kalktığını falan daha çok trans da yaşanan şeyler geldi. Bu arada astral seyahat konuları astralseyahat.net de var. Bu arada kedi ayaklarınızın oraya zıpladığında yüz ifadesinde değişik bir şey var mıydı? Çünkü kediler parapsikoloji açısından ilgili bir hayvan.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Budray yazdı: 27 Eyl, 17:47 En sevdiğim yazı türü :D
Böyle deneme sırasında yada istemeden (genelde istemeden çünkü bilinmemezlik oluyor) olan anıları çok severim. Astral seyahatte vücudunu hissediyorsun hani elinin kalktığını falan daha çok trans da yaşanan şeyler geldi. Bu arada astral seyahat konuları astralseyahat.net de var. Bu arada kedi ayaklarınızın oraya zıpladığında yüz ifadesinde değişik bir şey var mıydı? Çünkü kediler parapsikoloji açısından ilgili bir hayvan.
Beğendiğine sevindim.
Titremenin azalmaya başladığı sırada kedim zıpladı ve sakin sakin sol omzuma gelip kafasını koydu. O sırada gözlerim hali hazırda kapalı olduğu için büyük tepkiler vermedim ve yüz ifadesini de dolayısıyla göremedim.
Kullanıcı avatarı
Budray

Eerk07 yazdı: 27 Eyl, 18:27
Beğendiğine sevindim.
Titremenin azalmaya başladığı sırada kedim zıpladı ve sakin sakin sol omzuma gelip kafasını koydu. O sırada gözlerim hali hazırda kapalı olduğu için büyük tepkiler vermedim ve yüz ifadesini de dolayısıyla göremedim.
En ufak bir tıkırtı sesi bile etkiliyor insanı trans halindeyken anlaşılır. Böyle uygulamalarda kapını kitleyep kedinin girmemesini engellersen daha iyi olur. Çok da uzun sürmezdi herhalde çünkü bende öyle oluyor istemsiz yapınca çokda sürmüyor ama en etkili istemsiz oluyor. İsteyerek istemli yapmak lazım.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Budray yazdı: 27 Eyl, 19:15
Beğendiğine sevindim.
En ufak bir tıkırtı sesi bile etkiliyor insanı trans halindeyken anlaşılır. Böyle uygulamalarda kapını kitleyep kedinin girmemesini engellersen daha iyi olur. Çok da uzun sürmezdi herhalde çünkü bende öyle oluyor istemsiz yapınca çokda sürmüyor ama en etkili istemsiz oluyor. İsteyerek istemli yapmak lazım.
Orası öyle zaten. Kedi yaşlı olduğundan bir köşede hep uyur, bu sefer geleceği tuttu. Bir daha denemeye çalıştım, akşam karanlığında iyi olmuyor, ben öğleden sonra yaptığımda daha etkiliydi.

Kullanıcı avatarı
Budray

Eerk07 yazdı: 27 Eyl, 19:18

Beğendiğine sevindim.
Orası öyle zaten. Kedi yaşlı olduğundan bir köşede hep uyur, bu sefer geleceği tuttu. Bir daha denemeye çalıştım, akşam karanlığında iyi olmuyor, ben öğleden sonra yaptığımda daha etkiliydi.
Saatini bulmak güzel. Kedinin ilgisini cekmiş olabilir belki ama "belki".
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Budray yazdı: 27 Eyl, 21:22
Eerk07 yazdı: 27 Eyl, 19:18
Saatini bulmak güzel. Kedinin ilgisini cekmiş olabilir belki ama "belki".
O günden beri astral seyahat çalışması yapmadım. Çünkü o an yaşadığım titreme üstümde kaldı. Çok yorgun olduğumda ya da boş oturduğumda istemsizce titriyorum. Sakin kafayla oturduğum her an astral seyahat yapacakmışım gibi bedenim bana sinyaller veriyor. İçimden istemsizce telkinler geçiyor ve bedenim telkinlere hemen uyuyor. Ama yapmak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Budray

Bana kalırsa yap banada öyle oluyordu. Sonra istedim ama olmuyor. Ya bana kalırsa mutlaka yap her zaman olacak bir şey değil çabuk gelişebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Eerk07

Budray yazdı: 02 Eki, 18:41 Bana kalırsa yap banada öyle oluyordu. Sonra istedim ama olmuyor. Ya bana kalırsa mutlaka yap her zaman olacak bir şey değil çabuk gelişebilirsin.
İki gün üstüste yaptım.İstesem yine yaparım, biliyorum. Ama gün içinde sürekli titreşime alınmış telefon gibi gezmek de zor oluyor ya :D Dışarıdan pek belli olmuyor ama çok net hissediyorum.
Kullanıcı avatarı
Budray

Eerk07 yazdı: 02 Eki, 19:58
Budray yazdı: 02 Eki, 18:41 Bana kalırsa yap banada öyle oluyordu. Sonra istedim ama olmuyor. Ya bana kalırsa mutlaka yap her zaman olacak bir şey değil çabuk gelişebilirsin.
İki gün üstüste yaptım.İstesem yine yaparım, biliyorum. Ama gün içinde sürekli titreşime alınmış telefon gibi gezmek de zor oluyor ya :D Dışarıdan pek belli olmuyor ama çok net hissediyorum.
Hazır sana kolay gelen bir şeyleri yapmayı pratiklestirirsen orda ki mantığı anlayıp başka şey de de uygularsan istediğin şeyi %99,9 yaparsın.