Sage mode
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: Sage mode
Diğer konulara laf yetiştirmekten gelemedim buraya bir türlü. (: şimdi..
Yaptığım derin düşünceler sonucu şu sonuca vardım.

Bence naruto da “kage bunshin no jutsu” hariç herşey yapılabilir. (:
Sennin mod da tabii ki yapılabilir. Ama sennin modun bir sürü özellikleri var. Tam olarak hangisi ? Hepsi birden mi ?
Ben narutonun sennin moda geçmeye çalışırken yaptığı meditasyonu denedim. Orada izledin zaten önemli olan doğa çakrasını(enerjiyi) hissetmek. Pek doğayla aram olmadığı için ilerletemedim ama yaprak koparıp onun enerjisini çekmeye çalışırdım. Tabii faydası olmadı (: Büyük ihtimal yaprak kopunca enerjisi gitmiş olabilir ama sonuçta hala yeşildi. Nesnelerin bile enerjisi varken kopan yaprağında olabilirdi tabii ama dediğim gibi her zamanki gibi çok çalışmadım

Spoiler; narutonun sonuna doğru madarayla savaşıyorlar sasuke ile birlikte ve naruto sennin mod sayesinde madaranın görünmez klonlarını hissedebiliyor..
Bunun gibi hissetmeye mi dayalı olacak yoksa sadece güç olarak mı olabileceğini soruyorsun sage modu ? Eğer güç içinse sakura ve tsunadenin yaptığı teknik sadece güce dayalı. Enerjiyi yumruğunun üstünde toplayıp bunu yapabilirsin..
Herşey naruto da gizli..

Sonuç olarak yapılabilir. Sadece bunu sormuşsun zaten nasıl yapılacağını sormamışsın.. (:
Neyse budray gelmeden ben gideyim.

- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şuna bak ya
Ne bileyim ben sage modunu narutomu izledim
Enerjiye cakra diyorlar psikojimi bozuyor

Ne bileyim ben sage modunu narutomu izledim

Enerjiye cakra diyorlar psikojimi bozuyor

- Budray
Aslında enerji çok şeyde kullanılıyor. Fizikte, biyolojide hemen hemen her alanda kullanıyor. İç enerji, ruhsal enerji, chi enerjisi, mana kullanılıyor. Bence mana en iyisi. Ama Türkiye'de de mana "anlam" olarak kullanılıyor. Hele şu ergenler demez mi ne manağğ? DiyeUchiha Sasuke yazdı: ↑02 Eki, 03:05Ne yapalım kardeş narutonun zamanında enerji mi vardı.
Belki de biz yanlış kullanıyoruz.. ? (:

Neyse bak yine kavramlara takıldık

Hem çakra enerji bedene yerleştirilmiş 7 tane noktadır.
Ay sankim kendisi büyük adam olmuş. Sende ergensin, hem cinslerine laf atma
Hem ne biliyorsun çakra var, gördün mü ? (:

- Memrem
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ben aslında hız açısından merak etmiştim.Cunku narutonun hizida pain le savaşırken baya artmıştı.Uchiha Sasuke yazdı: ↑01 Eki, 20:49Diğer konulara laf yetiştirmekten gelemedim buraya bir türlü. (: şimdi..
Yaptığım derin düşünceler sonucu şu sonuca vardım.![]()
Bence naruto da “kage bunshin no jutsu” hariç herşey yapılabilir. (:
Sennin mod da tabii ki yapılabilir. Ama sennin modun bir sürü özellikleri var. Tam olarak hangisi ? Hepsi birden mi ?
Ben narutonun sennin moda geçmeye çalışırken yaptığı meditasyonu denedim. Orada izledin zaten önemli olan doğa çakrasını(enerjiyi) hissetmek. Pek doğayla aram olmadığı için ilerletemedim ama yaprak koparıp onun enerjisini çekmeye çalışırdım. Tabii faydası olmadı (: Büyük ihtimal yaprak kopunca enerjisi gitmiş olabilir ama sonuçta hala yeşildi. Nesnelerin bile enerjisi varken kopan yaprağında olabilirdi tabii ama dediğim gibi her zamanki gibi çok çalışmadım![]()
Spoiler; narutonun sonuna doğru madarayla savaşıyorlar sasuke ile birlikte ve naruto sennin mod sayesinde madaranın görünmez klonlarını hissedebiliyor..
Bunun gibi hissetmeye mi dayalı olacak yoksa sadece güç olarak mı olabileceğini soruyorsun sage modu ? Eğer güç içinse sakura ve tsunadenin yaptığı teknik sadece güce dayalı. Enerjiyi yumruğunun üstünde toplayıp bunu yapabilirsin..
Herşey naruto da gizli..![]()
Sonuç olarak yapılabilir. Sadece bunu sormuşsun zaten nasıl yapılacağını sormamışsın.. (:
Neyse budray gelmeden ben gideyim.![]()
Spoiler: Bana göre madara kutsal ağacı içine çektikten sonra might guy gelip madara yi zayıf birakmaliydi.Ondan sonrada zetsu gelip madarayi kaguya yapmalıydı.Ama zetsu gelsin sapasağlam adama bir el soksun madara vefat.Bravo kishimoto bravo.... (Pardon işi birazcık animeye kaydrdm

- Budray
Hisettim, belirtileri oldu. Sadece gördüğümüz şeyi bilirsek iş imandan sapmaya kadarda gider.Uchiha Sasuke yazdı: ↑02 Eki, 19:18 Ay sankim kendisi büyük adam olmuş. Sende ergensin, hem cinslerine laf atma![]()
Sende bi değişiksin yahu sen neye inanıyon parapsikoloji de?

Biyolojik yaşam gereği ergen olabilirim ama öyle konuşanlara da tikim var

Yav hız içinse boşver sennin modu. The flash dizisini izle de hızı gör. Ama o kadar hızlı nasıl olacağımızı bilmiyorum. Bilsem burada olmam zatenMemrem yazdı: ↑02 Eki, 21:55
Ben aslında hız açısından merak etmiştim.Cunku narutonun hizida pain le savaşırken baya artmıştı.
Spoiler: Bana göre madara kutsal ağacı içine çektikten sonra might guy gelip madara yi zayıf birakmaliydi.Ondan sonrada zetsu gelip madarayi kaguya yapmalıydı.Ama zetsu gelsin sapasağlam adama bir el soksun madara vefat.Bravo kishimoto bravo.... (Pardon işi birazcık animeye kaydrdm)

Elimdeki tüm verileri birleştirdiğimde bunun cevabını bulamıyorum. Cevabını bulamadığım 2. şey. İcad mı yapsak ya burada boş boş duruyoruz gibime geliyor. Makine yapalım uçalım kaçalım anasını satayım ne uğraşıyoz.

Ciddiyim sen boşver sennin modu. seni a buraya alalım

Yondaimeden daha hızlısı mı varmış. Ama hani bunlar su üstünde yürürken enerjiyi ayaklarında topluyorlar ya. Öyle birşey yapıp koşa koşa hızlanabilir miyiz ? Aklıma en mantıklı şey bu geliyor hayal gücüm yetmiyor bu konuya..
Spoiler: Valla şimdi yalan söylemeyeyim de oraları pek hatırlamıyorum

Biz ileriye bakalım en iyisi

Güzel. Ne yaptın da belirtileri oldu ?Budray yazdı: ↑02 Eki, 22:12Hisettim, belirtileri oldu. Sadece gördüğümüz şeyi bilirsek iş imandan sapmaya kadarda gider.Uchiha Sasuke yazdı: ↑02 Eki, 19:18 Ay sankim kendisi büyük adam olmuş. Sende ergensin, hem cinslerine laf atma![]()
Sende bi değişiksin yahu sen neye inanıyon parapsikoloji de?
Biyolojik yaşam gereği ergen olabilirim ama öyle konuşanlara da tikim var![]()
Parapsikolojiye inanıyoruz diye her söylenene inanacak değiliz ki. Çakraların temelini incelediğinde bir çok sıkıntı çıkıyor. Şu an hatırlayamadım ama

Hele hele hareketlere bak.

Neyse size büyük tavsiyesi. Her şeye inanmayın..