Az önce uzun bir giriş paragrafı yazdım ama sonunu getiremediğim için konuya laps diye giriyorum: bu foruma katıldıktan sonra her geçen gün yeni şeyler öğrendim ve kendi üstümde denedim. Hemen hemen hepsi için anlatacağım şeyler olduğunu farkettim. Bu sebeple artık seyir defteri açma vakti geldi. Deneyimlerden hemen sonra ya da aklıma geldikçe buraya yazacağım. Keyifle okumalar...

- Psi Wheel -
Bugün aslında psi wheel yapmak aklımdan geçmedi. Bir kaç saat önce rastgele Youtube videosunda gördükten sonra "acaba başka türlü mü denesem?" dedim. Bu zamana kadar sadece imajinasyon ile çalışacağını düşündüğüm psi wheel in aslında daha farklı bir işleyişi olduğunu farkettim. Parapsikoloji merakım aslında 10 lu yaşlarımda başıma gelen sürüsüyle olaydan sonra başladı ama hayat gayesinden vakit ayırmadım pek. Meditasyon yaptım, kinezileri imaje ederek varlığını sorguladım derken, tee o zamanlarda yaptığım elektrokinezi hatıralarım canlandı. Telefonlar mı bozmadım, ampul mü patlatmadım veheyy! Ne bileyim sinirlenince oluyordu ben de farketmeden kırdım diye düşünüyordum. Alışveriş merkezlerine ne zaman gitsem yanımdakileri mutlaka çarpıyorum ama istisnasız her seferinde. Psi wheel e de bu gözle bakmak istedim çünkü en yoğun hissettiğim ve varlığından emin olduğum ilk kinezim elektrokinezi.
Elektiriği kolayca kollarıma ve ellerime yayabiliyorum. Parmak uçlarım acıyana kadar yoğunlaştırıp sıcaktan terler çıkana kadar hissedebiliyorum. Psi wheel i aldım önüme, rüzgarsız ortam falan, imaje etmeyi bıraktım, bir elimle itip diğer elimle çekmeye çalıştım, dokunmadan ve yavaş hareketlerle(ne de olsa hava sirkülasyonu olmasın diye çabalarcasına) döndürmeye çalıştım. kağıdın enerjisini hissetmeye çalışırken parmak uçlarıma iğneler saplanıyordu sanki öyle acı...Sonra sağ yüzük parmağımın ucunda güçlü bir enerji hissettim, parmağımda ip varmış da kağıdı döndürdükçe ip geriliyormuş gibi... "Aha!" dedim "işte bağ bu ya!" diyip olayın üstüne gittikçe elektriklenme dirseklerime kadar uyuşmama hatta ayaklarımda dahi elektriklenmeye sebep oldu. Ama bırakmak istemedim, daha da iyi hissetmem lazımdı. Denedim denedim ve istediğime yakın bir bağ kurdum, fır fır olmasa da kağıdı her seferinde istediğim yöne döndürebilmeyi başardım.
Elektrokinezi, psi wheel in ön şartı oldu, en azından benim için. "Neden dönmüyor?", "havadan oluyor o" diyenler bir de benim tarzımda deneyebilirler.
Elektrokinezi geçmişim sayesinde enerji bağı ve hissiyat konusunda aydınlandım. Uzun zamandır bu aydınlanmayı bekliyordum. Şimdi neler yapmak istediğimi ve hangi yolu izleyeceğimi daha iyi biliyorum.
Parapsikoloji merakınız varsa, geçmişinizi kafadan şöyle bir geçirin, ilgili kinezinizi bulabilirsiniz.
Ayrıca buraya sadece kineziler değil,astral seyahat ve lucid rüya gibi denemelerimi de yazacağım.
Bugünlük benden bu kadar. Uykum geldi artık gidip yatayım, hazır kızım da uyuyorken

İyi geceler.