Eleştirel yaklaşım

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
learn
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Eleştirel yaklaşım

Okunmamış mesaj gönderen learn »

Uchiha Sasuke yazdı: 04 Eki, 15:27 Olabilecek tek şey suyu hissetmeye çalışmaktır. Yer altından çıkan su nasılsa onu hayal edip, hissetmeye çalışacaksın. Soğuk mu sıcak mı. Öyle şeyler. Ama pek yararı olacağını da zannetmiyorum. Bence yine eski usul devam etmek daha mantıklı..
Bilenler belki yazar bir şeyler..
Bir ara iletilerinizi inceledim. Eleştirici bir yapım var fakat içimde de tutmayacağım. Her şeyi mantıkla hareket ediyorsunuz. Bence bu işlerde mantık çok aramamak gerek adı üstünde bunlar metafiziğe giriyor. Yani fizik kurallarını aykırı olan şeyler var. Burası insanların uzaktan etki yapmak için geldiği bir platform siz gerçekliğe itiyorsunuz. Antrenör görevi görüyorum dediniz ama mesela bir derse çalıştınız o ders orda durdu anladım dediniz önünüze test çıksa yapamazsınız büyük ihtimalle çünkü hemen hemen her ilimde denemeden bilgiye sahip olmak bence kalitesiz bir bilgidir. İnsan yaşayarak, deneyerek, asıl öğrenir sizinki kalıplaşmış, ezber bilgiler oluyor. Ve içine biraz mantık katılmış hali. Size soracağım soru şu daha denemeden neden bu kadar emin oluyorsunuz? Benim açtığım konunuda da sadece telepati dediniz, bilgi almak dediniz ve telekinezi den uzak şeylere yönlendirme yaptınız. Bakın bu ezberdir bunu bende biliyorum. Fakat işin deneyen tarafı, usta tarafı tüm durumları değerlendirerek hatta bir çok yolu var diyerek cevapladı. Ve birde İslam'a çok bağlıyorsunuz elbet bağlayın bugün bağlamazsak yarın ne olacağımız belli değil ama şunu da unutmamak gerekir burası enerjilerle etki üzerine, imajinasyon, trans... Yapılarak ilerlenen bir site dini bir site değil.

Bunu sadece bu ileti için değerlendirmeyin ben mesajlarınıza bakarak yazdım..

learn

Re: su arama

Bence insanın telekinezi veya diğer konularda yapabileceğine iyice inanmanız.gerekiyor.
Uchiha Sasuke

Re: su arama

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

learn yazdı: 04 Eki, 22:10 Bir ara iletilerinizi inceledim. Eleştirici bir yapım var fakat içimde de tutmayacağım. Her şeyi mantıkla hareket ediyorsunuz. Bence bu işlerde mantık çok aramamak gerek adı üstünde bunlar metafiziğe giriyor. Yani fizik kurallarını aykırı olan şeyler var. Burası insanların uzaktan etki yapmak için geldiği bir platform siz gerçekliğe itiyorsunuz. Antrenör görevi görüyorum dediniz ama mesela bir derse çalıştınız o ders orda durdu anladım dediniz önünüze test çıksa yapamazsınız büyük ihtimalle çünkü hemen hemen her ilimde denemeden bilgiye sahip olmak bence kalitesiz bir bilgidir. İnsan yaşayarak, deneyerek, asıl öğrenir sizinki kalıplaşmış, ezber bilgiler oluyor. Ve içine biraz mantık katılmış hali. Size soracağım soru şu daha denemeden neden bu kadar emin oluyorsunuz? Benim açtığım konunuda da sadece telepati dediniz, bilgi almak dediniz ve telekinezi den uzak şeylere yönlendirme yaptınız. Bakın bu ezberdir bunu bende biliyorum. Fakat işin deneyen tarafı, usta tarafı tüm durumları değerlendirerek hatta bir çok yolu var diyerek cevapladı. Ve birde İslam'a çok bağlıyorsunuz elbet bağlayın bugün bağlamazsak yarın ne olacağımız belli değil ama şunu da unutmamak gerekir burası enerjilerle etki üzerine, imajinasyon, trans... Yapılarak ilerlenen bir site dini bir site değil.

Bunu sadece bu ileti için değerlendirmeyin ben mesajlarınıza bakarak yazdım..
learn yazdı: 04 Eki, 22:19 Bence insanın telekinezi veya diğer konularda yapabileceğine iyice inanmanız.gerekiyor.
Teşekkür ederim eleştirin için.. (: Bu da benim kendimi savunmam değil. Mantıklı bir açıklama diyeyim. (:
Bu tür olayların metafizik olması onun mantıksız olduğu anlamına gelmez sadece fizikle bağdaşmadığı anlamına gelir. Bu durum parapsikoloyi mantıksız yapmaz. Mantık bence hayatın heryerinde gerekli bir şeydir. Mantık doğru düşünmedir, doğruyu bulmadır. Bilim adamları da mantıktan yararlanır, filozoflarda.. Bizde yararlanabiliriz. Yani dokunmadan bir şeyleri hareket ettirmek onun mantıksız olduğu anlamına gelmez. Sadece belirli kurallar ile açıklanamadığını gösterir.
Bu düşünce bence en mantıklı olanı. Bir yandan da herşeyi mantıkla açıklamaya çalışırım, buna yapacak bir şey yok. (:
Siz insanları gerçeğe itiyorsunuz demişsiniz ama ben madem sizi gerçeğe itiyorum o zaman bu tür olaylar hayali mi ?

Bilgi konusuna gelirsek. (:
Antrenörüm ama bu eskiden çalışmadığım anlamına gelmez. Eskiden bende çalışmalar yaptım, deneyimledim. O deneyimler benim hafızamda. Ve çalışmalarımdan bu yana parapsikoloji de hiçbir şey değişmedi. Hala gelenler eskiden çok konuştuğumuz meseleleri sormaya devam ediyor. O yüzden sağlıklı bir şekilde antrenörlük yapabiliyorum. (Antrenör teknik direktör den daha iyiymiş. Teşekkür ederim.) Şimdi deneyimlediklerim ve elde ettiğim bilgiler hafızada olduğu için yeni bir olay yaşandığı zaman o olaya uyarlıyorum. Birde benim şöyle ilginç bir özelliğim var. Hani genelde sigara içen birisi içmeyen birisine “sakın başlama, çok kötü, hasta olursun, çok sıkıntı çekersin” falan der. Ve içmeyen kişi nasıl bir şey olduğunu bilmediği için hiç aldırmaz ve sigaraya başlar. İlk başlarda der ki “bu adam niye içme dedi ki? Ben hiç hastalanmadım.” Ama ilerleyen zamanlarda iyice bağımlı olur ve hastalanmaya başlar. Bu seferde bırakması çok zor olur. O adam gözünün önünde sigara yüzünden hastalanıp, ölse. Ölüm sebebi sigara olsa yani. Yine de ders çıkarmaz. İlla da kendisi içip aynı duruma düşecek ki olayı anlayabilsin. İnsan oğlu böyledir. Kendi yaşamadan söylenene tam olarak inanamaz, inanmaz, inanmak istemez. Ama ben böyle değilim. Her olayı deneyimlememe ve ondan ders çıkarmama gerek yok. İnsanlar benim yerime yaşar, deneyimler bende o deneyimleri alırım. Sanki kendim yaşamışım gibi.
Yani konuyu anlayıp soru çözmemek olarak nitelendirmek yerine bisiklet sürmeyi öğrenip ömür boyu unutmamak örneği bana daha uygun geliyor.. (:

Telepati konusuna gelirsek. Yönetici ile beni kıyaslamak büyük bir hata olur. Onun kadar bilgili ve tecrübeli olduğumu hiç bir zaman dile getirmedim. Aksine hala başım her sıkıştığında gideceğim kişi odur. Ama budray ve o da telepatiden bahsetti. Ben yapılışını anlatmadım sadece. Telepatiye de yönlendirdim. Ama telepatiyi bir kaç günde olsa deneyimlediğim için direk karşıdaki insanı anlayamayacağını dile getirdim. Çünkü telepati benim sandığım gibi, filmlerdeki gibi insanın direk içinde konuşulanları duymuyorsun. İlk başlarda kendi kendine bilinçaltın birşeyler uydurmaya çalışıyor. Çünkü telepati duygu ile algılanabilen birşey.(ilk başlarda diyeyim) Peki diyeceksin o zaman tam bana göre bende karşıdakinin duygularını anlamayı istiyordum.
Ama sen konuda net olarak herşeyi anlatmamışsın. Karşındaki kız mıydı hatırlamıyorum ama aşık olup olmadığını söylememişdin. Sen aşıksan ona, büyük bir ihtimal kalbini saran o duyguya kapılıp senin sevgin ile ona karşı uyguladığın telepati yoluyla anlamaya çalıştığın şey birbirine karışacaktı. Yani karşıda ki seni sevmiyorsa bile sen aşık olduğun için senin duygunun onun duyguları olduğunu zannedecektin. Ve kıza açılma durumunda kız reddederse çok büyük bir yıkıma uğrayacaktın. Ben böyle bir yıkım geçirdim nevrim döndü. Oradan biliyorum. (: Kendimi senin yerine koyup düşündüm. Ve öyle cevap verdim. Gerçekten şu an birisinin duygusunu anlamak istersem telepati yapmam, gider psikoloji öğrenirim. En azından hata payı çok daha düşük. O konuda çok açık davranmasamda senin iyiliğini düşündüğüm için söyledim. Ha ayrıca aşk için öğrenmek istemiyorsundur bilemem ama dediğim gibi pek birşey anlatmamıştın konuda. Ve zaten herkes telepatiden bahsetmişti..

Bence bu tür konular hobi için yapılmalı. Çok bir amaç beklenmemeli. Ben zamanında kendimi soyutlayıp duvarın içinden geçmeye çalışıyordum. Ezber bilgi diyorsun ya. Ben yıllarca uğraştım. Peki ne uğruna ? Koca bir HİÇ.. (:
Şu konunun tüm sayfalarını okumanı tavsiye ederim..
sizden-gelenler/beklenti-t5026.html

Din konusuna gelirsek. Efendim din taharetten tutunda en uç noktalara kadar herşeyi açıklamıştır. Aslında herşeye dini karıştırmıyorum aksine zaten din herşeyin içinde. Herşeye bir uyum ve doğruluk getirmiş. Asıl bu tür konularda din daha ön planda tutulmalıdır. Çünkü İslama aykırı olan bir çok şey var ve biz bunları temizleyerek paylaşım yapıyoruz. Temelimiz o yani. Diğer sitelerde hiç dolaştınız mı bilmiyorum ama onlarda büyü de var nekrokinezi falan da var(Adını tam hatırlayamadım. Negatif enerji ile yapılan çalışmalar. Kötü enerji.Zararlı yani. Bir nevi.. neyse. (: )

Bizde büyü yok hatta enerji ile yapılan nekrokinezi falan da yok. Zamanında burada yetkili iken başka bir yetkili ile temizlemiştik.
Yani İslamın bu sitede olması pek tabii hakkımız. Ayrıca sitenin ismi telekinezi olmasına rağmen tasavvuf bölümümüz var. Gırgır şamata bölümümüz bile var. Herşey var yani. Enerji sitesi diye diğerlerinin yasak olduğu anlamına gelmiyor.
Bir aralar biyokinezi paylaştırmıyorduk. Tam olarak karşı olduğumuzdan değil de insanlar göz rengini değiştirmeye kalkıyordu ama fiziksel şeylerle uğraşmak pek iyi olmadığı için baya bir kısıtladık. Vücudun kısımlarıyla, dna ile uğraşmak sıkıntı. Çünkü usta değiller ve kalıcı zararlar vermeleri yüksek. Hele ki göz gibi çok hassas bir yer ile. Amacımız yanlışı, kötülüğü ortadan kaldırmak. En azından ben öyle yapıyorum. Her ne kadar kötü olsamda.(Konu farklı yerlere gidiyor neyse)

Benim yazdıklarıma falan bakmayın. Kimse takmıyor beni zaten. Çakra yok desemde benim için yok bazıları için hala var. İnce bi mesele. (: Ben olayları kendime göre yorumluyor. Hatta çoğu şeye karşı gelip, inkar ettiğim söylenebilir. Mesela budray üstte astral seyahat yapabilirsiniz demiş. Ben şimdi astral seyahat diye bir şey yok desem yine karşı çıkacaktı o yüzden demiyorum birşey.. :lol:

Tekrar teşekkür ederim eleştiri için. Mantığı mı eleştirmiştin ama yine de mantığımla cevap verdim. (:
Hakkını helal et..
learn

Re: Eleştirel yaklaşım

Teşekkür ederim güzel yaklaştığınız için. Aklımdaki sorulara cevap buldum fakat biraz kaldı.
İnsanlar sizin yazınızı okuyabilir, yorum yapabilir. Ama inanmak zorunda değildir. Bu sizi takmaması anlamına gelmez ki.
Birde baktığımaa göre sizde sitede yetkilisinis herhalde. Yönetici astral seyahat yapıyor desem hadi neyse ayrı bir site dahi açmış. Yalan niye söyleyesin diyeceğim ama yine inanmak zorunda değilsiniz.
Soyutlanmak için yeterli çalışmayı gösterdiniz mi? Yani tamam ben her yolu denedim, kendimi geliştirdim iyice, yeterli çalışmayı gösterdim napalım olmadı dediniz mi? Bir şey bulunana kadar o şey imkansız gözükür.
Niye amaç olarak yapılmasın herkesin ilgi alanı farklı kimisinin çok işine bile yarayabilir. Dar düşünmemek gerek. Amacım yöneticiyle karşılaştırmak değildi "Herşey parapsikoloji ile açıklanacak diye birşey yok. Herşeyi parapsikolojiye bağlamaya gerek yok." Ben mesajımda da git konuş tarzından mesaj istemiyorum demiştim ve bu cümle buna benziyor. Ben burdaysam ve bu konu için özel başlık açmışsam bu yollardan nasıl öğrenirim diye açtım. Yoksa bende biliyorum psikolojiyi hatta fizyonomi (yüz okuma) yöntemlerini. Siz olursa telepatiyle olur onun için de çok gelişmek lazım onla uğraşmak yerine git davranış psikolojisini öğren (elbette buda iyi) her şeyi parapsikolojiyi bağlama. Benim çıkardığım anlam buydu. Yani ben soğansız lahmacun istiyorum siz sogansiz lahmacun olmaz olursada kötü olur onun yerine gidin hamburger yiyin gibi oldu.
Uchiha Sasuke

learn yazdı: 05 Eki, 15:43 Teşekkür ederim güzel yaklaştığınız için. Aklımdaki sorulara cevap buldum fakat biraz kaldı.
İnsanlar sizin yazınızı okuyabilir, yorum yapabilir. Ama inanmak zorunda değildir. Bu sizi takmaması anlamına gelmez ki.
Birde baktığımaa göre sizde sitede yetkilisinis herhalde. Yönetici astral seyahat yapıyor desem hadi neyse ayrı bir site dahi açmış. Yalan niye söyleyesin diyeceğim ama yine inanmak zorunda değilsiniz.
Soyutlanmak için yeterli çalışmayı gösterdiniz mi? Yani tamam ben her yolu denedim, kendimi geliştirdim iyice, yeterli çalışmayı gösterdim napalım olmadı dediniz mi? Bir şey bulunana kadar o şey imkansız gözükür.
Niye amaç olarak yapılmasın herkesin ilgi alanı farklı kimisinin çok işine bile yarayabilir. Dar düşünmemek gerek. Amacım yöneticiyle karşılaştırmak değildi "Herşey parapsikoloji ile açıklanacak diye birşey yok. Herşeyi parapsikolojiye bağlamaya gerek yok." Ben mesajımda da git konuş tarzından mesaj istemiyorum demiştim ve bu cümle buna benziyor. Ben burdaysam ve bu konu için özel başlık açmışsam bu yollardan nasıl öğrenirim diye açtım. Yoksa bende biliyorum psikolojiyi hatta fizyonomi (yüz okuma) yöntemlerini. Siz olursa telepatiyle olur onun için de çok gelişmek lazım onla uğraşmak yerine git davranış psikolojisini öğren (elbette buda iyi) her şeyi parapsikolojiyi bağlama. Benim çıkardığım anlam buydu. Yani ben soğansız lahmacun istiyorum siz sogansiz lahmacun olmaz olursada kötü olur onun yerine gidin hamburger yiyin gibi oldu.
Yok yetkili değilim eskiden yetkiliydim. Evet yönetici böyle bir site açtıysa demek ki astral seyahat diye bir şey var diye düşünmek mantıklı. Bende genelde çıkarım yaparken güvendiğim insanlar aracılığı ile yaparım. Ama aslında astral seyahat yok derken top yekün inkar etmemiştim. Yine yarım yamalak yazdım, yanlış anlaşıldı. (: Astral seyahat var. Ruhun beden den ayrılıp seyahat etmesi gerçek. Ama astral seyahat yapıyorum diyenlerin yani konuştuklarımdan %90 ı yapamıyor. Yalan söyleyeni var ama çoğu kendini kandırıyor gerçekten yaptığını zannediyor. Yarısı zaten hala vücudum uyuşuyor bir türlü çıkamadım diye dert yanıyor. Güya bedeninden ayrılanlarda hala evin içinde dolaşıyor dışarıya bir türlü nedense çıkamıyor. Aslında bu konuyla alakalı ayrıntılı bir yazı yazacağım da üşeniyorum. Ama yöneticinin açtığı şu konu (bu sitede onun) az çok anlatıyor demek istediğimi.
https://www.parapsikoloji.net/astral-seyahat-cesitleri/

Amaç olarak yapılabilir ama biz amacımıza ulaşamadığımız için hiç kimsenin ulaşamayacağını düşünüyoruz. Belki de bizden daha azimli biri çıkıp başarabilir. Bu yüzden yanlış düşünüyorum. Ama bu sadece telekinezi için geçerli değil. Genel olarak hayatımda ne iş yaparsam hep ona odaklandım. Geride kalan diğer şeyler umurumda değildi. E haliyle o yoğunlaştığım işi başaramayınca geride bıraktığım, ilgilenmediğim şeyler büyüyüp koca bir sorun haline gelmişti ve mecburen onlarla yüzleşmek zorunda kaldım. Mesela ben okula falan gitmeyeyim sürekli telekinezi çalışayım bu sayede daha çok başarılı olurum diyordum. 2 işi aynı anda yürütebilme becerisine sahip değilim. E bu seferde telekinezi den beklenen başarı ele geçmeyince bu sefer geri dönüp okula devam edemiyorsun. Tabii bu benim için geçerli. Kafasında 2 işe birden yer açabilen adamda sıkıntı olmaz.

Soyutlama kısmında boşluğa düştüm adeta. Burada nasıl yapacağımı sormak için konu açtığımda çoğu kişi dalga geçmişti. Haliyle umutsuzluğa düştüm. Nasıl bir teknik ile deneyip başaracağımı ise bulamadım maalesef. 1-2 tane teknik uydurdum ama hep sıkıntı çıktı, çok çalışamadım bu yüzden. Bu işin içine biraz da fizik katmak gerekiyordu ama işin içine fizik girince de bir çok sorun çıktı. En basiti kendimi soyutladığım da çıplak kalacağımdı.. :lol: Aklında varsa fikir dinlemek isterim..

Ben lahmacunu soğanla sevdiğim için diğer türlü saçma geliyor. (: Ama haklısın tabii bu yanlış bir düşünce. Sen yazınca daha iyi anladım bunu. O zaman bilgim olmayan konuda konuşmayacakmışım (:

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchiha Sasuke yazdı: 05 Eki, 19:18
learn yazdı: 05 Eki, 15:43 Teşekkür ederim güzel yaklaştığınız için. Aklımdaki sorulara cevap buldum fakat biraz kaldı.
Yok yetkili değilim eskiden yetkiliydim. Evet yönetici böyle bir site açtıysa demek ki astral seyahat diye bir şey var diye düşünmek mantıklı. Bende genelde çıkarım yaparken güvendiğim insanlar aracılığı ile yaparım. Ama aslında astral seyahat yok derken top yekün inkar etmemiştim. Yine yarım yamalak yazdım, yanlış anlaşıldı. (: Astral seyahat var. Ruhun beden den ayrılıp seyahat etmesi gerçek. Ama astral seyahat yapıyorum diyenlerin yani konuştuklarımdan %90 ı yapamıyor. Yalan söyleyeni var ama çoğu kendini kandırıyor gerçekten yaptığını zannediyor. Yarısı zaten hala vücudum uyuşuyor bir türlü çıkamadım diye dert yanıyor. Güya bedeninden ayrılanlarda hala evin içinde dolaşıyor dışarıya bir türlü nedense çıkamıyor. Aslında bu konuyla alakalı ayrıntılı bir yazı yazacağım da üşeniyorum. Ama yöneticinin açtığı şu konu (bu sitede onun) az çok anlatıyor demek istediğimi.

Amaç olarak yapılabilir ama biz amacımıza ulaşamadığımız için hiç kimsenin ulaşamayacağını düşünüyoruz. Belki de bizden daha azimli biri çıkıp başarabilir. Bu yüzden yanlış düşünüyorum. Ama bu sadece telekinezi için geçerli değil. Genel olarak hayatımda ne iş yaparsam hep ona odaklandım. Geride kalan diğer şeyler umurumda değildi. E haliyle o yoğunlaştığım işi başaramayınca geride bıraktığım, ilgilenmediğim şeyler büyüyüp koca bir sorun haline gelmişti ve mecburen onlarla yüzleşmek zorunda kaldım. Mesela ben okula falan gitmeyeyim sürekli telekinezi çalışayım bu sayede daha çok başarılı olurum diyordum. 2 işi aynı anda yürütebilme becerisine sahip değilim. E bu seferde telekinezi den beklenen başarı ele geçmeyince bu sefer geri dönüp okula devam edemiyorsun. Tabii bu benim için geçerli. Kafasında 2 işe birden yer açabilen adamda sıkıntı olmaz.

Soyutlama kısmında boşluğa düştüm adeta. Burada nasıl yapacağımı sormak için konu açtığımda çoğu kişi dalga geçmişti. Haliyle umutsuzluğa düştüm. Nasıl bir teknik ile deneyip başaracağımı ise bulamadım maalesef. 1-2 tane teknik uydurdum ama hep sıkıntı çıktı, çok çalışamadım bu yüzden. Bu işin içine biraz da fizik katmak gerekiyordu ama işin içine fizik girince de bir çok sorun çıktı. En basiti kendimi soyutladığım da çıplak kalacağımdı.. :lol: Aklında varsa fikir dinlemek isterim..

Ben lahmacunu soğanla sevdiğim için diğer türlü saçma geliyor. (: Ama haklısın tabii bu yanlış bir düşünce. Sen yazınca daha iyi anladım bunu. O zaman bilgim olmayan konuda konuşmayacakmışım (:
Uchiha sen benim yazılarımdan hiç mi ders çıkarmadın ödev vereceğim sana :D ben ne dedim herkesin beyni farklı çalışır. Yani sağ veya sol lob olarak illa fiziğine gitmeye gerek yok beynin için yeterli sebep sun olacaktır. Bu arada bilim adamlarına ne derler biliyor musun? Deli derler deli. Neden deli derler? Çünkü dalga geçerler, yapamazsın derler. Ve deli derler. Bilim adamları napar bin bir türlü hata yapar belki ama sonunda ulaşır. Telefonların yeni çıkacağı zamanda biri çıkıp deseki görüntülü konuşabiliceksiniz kim inanır? Halbuki şimdi gayet sıradan bile oldu. Canı isteyen Instagram da canlı yayın yapıyor. Hadi onu geçtim yeni gelişen şeyler den örnek vereyim. Aleyna Tilki yi bilirsin herhalde kız Dünya starı olucam diyip duruyordu. Sosyal medyada dalga konusu çok oldu. Sonra kız bir şarkı çıkardı dünya listesinde 3. Sırada durdu. Türkçe evrensel bir değil gayet gayeti bırak çok çok çok iyi bir durum. Bir sürü dünya starını geçti. Bir sürü yabancı ülkede hatta Amerika'nın kafelerinde bile bangır bangır çaldı. İş isteyip, harekete geçmekte bitiyor.
Astral seyahat konusunda kesinlikle haklısın çünkü ben Astral seyaht deneyimlerimde bir çok şey canlanıyor gözümde. Ben gökyüzünü görüyorum ilk çok canlı fakat bu resim gibi. Sonra enerjimin çok yoğun olduğu saatte vücudumu hareket ettirdim fakat bu enerjiyi yöneltmekti. İki kere istemeden oldu o gerçekten de farklıydı anladım astral durumunu. Unuttum birde bazı şeyler rüya gibi olur düşünceler canlanır. Fakat bunu şöyle düşün. İslamda zina en büyük günahlardandır. Yabancı biri bakıyor etrafa var. O zaman derki islamda zina yapmak serbestmis. Veya onlarda zina yapıyor bizde o zaman ne farkımız var? Seninkide o durum yani astral seyahati bilgilere göre değerlendir kişilere göre değil.
Bende iki işi yürütemem yada bu ön yargıdır. Belkide ilk sorumlu önemlileri yapıp sonra istediklerimizi yapsak teşvik edebilir. Sonuçta 7 saat ders çalışılmaz hadi şimdi bile kaç saat çalışılıyorki sırf ders yapsan odağını?
Tekniğini kendin keşfet bu arada :lol:
learn

Uchiha Sasuke yazdı: 05 Eki, 19:18

Budray her şeyi yazmış :D
Ek olarak tabii ki yorum yap fakat deneyim yoksa, bilgi yoksa fikir sunma tarzından yapsan daha iyi olur. :)
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 05 Eki, 20:02 Uchiha sen benim yazılarımdan hiç mi ders çıkarmadın ödev vereceğim sana :D ben ne dedim herkesin beyni farklı çalışır. Yani sağ veya sol lob olarak illa fiziğine gitmeye gerek yok beynin için yeterli sebep sun olacaktır. Bu arada bilim adamlarına ne derler biliyor musun? Deli derler deli. Neden deli derler? Çünkü dalga geçerler, yapamazsın derler. Ve deli derler. Bilim adamları napar bin bir türlü hata yapar belki ama sonunda ulaşır. Telefonların yeni çıkacağı zamanda biri çıkıp deseki görüntülü konuşabiliceksiniz kim inanır? Halbuki şimdi gayet sıradan bile oldu. Canı isteyen Instagram da canlı yayın yapıyor. Hadi onu geçtim yeni gelişen şeyler den örnek vereyim. Aleyna Tilki yi bilirsin herhalde kız Dünya starı olucam diyip duruyordu. Sosyal medyada dalga konusu çok oldu. Sonra kız bir şarkı çıkardı dünya listesinde 3. Sırada durdu. Türkçe evrensel bir değil gayet gayeti bırak çok çok çok iyi bir durum. Bir sürü dünya starını geçti. Bir sürü yabancı ülkede hatta Amerika'nın kafelerinde bile bangır bangır çaldı. İş isteyip, harekete geçmekte bitiyor.
Astral seyahat konusunda kesinlikle haklısın çünkü ben Astral seyaht deneyimlerimde bir çok şey canlanıyor gözümde. Ben gökyüzünü görüyorum ilk çok canlı fakat bu resim gibi. Sonra enerjimin çok yoğun olduğu saatte vücudumu hareket ettirdim fakat bu enerjiyi yöneltmekti. İki kere istemeden oldu o gerçekten de farklıydı anladım astral durumunu. Unuttum birde bazı şeyler rüya gibi olur düşünceler canlanır. Fakat bunu şöyle düşün. İslamda zina en büyük günahlardandır. Yabancı biri bakıyor etrafa var. O zaman derki islamda zina yapmak serbestmis. Veya onlarda zina yapıyor bizde o zaman ne farkımız var? Seninkide o durum yani astral seyahati bilgilere göre değerlendir kişilere göre değil.
Bende iki işi yürütemem yada bu ön yargıdır. Belkide ilk sorumlu önemlileri yapıp sonra istediklerimizi yapsak teşvik edebilir. Sonuçta 7 saat ders çalışılmaz hadi şimdi bile kaç saat çalışılıyorki sırf ders yapsan odağını?
:lol: Yav ben zaten kırığım.(deli)
Ama şu an ben kendime inanmıyorum ki başkası nasıl inansın ? Soyutlama yapılacak bir şey değil. Bilim çok farklı. Keşfedilemeyen şeyler vardı ve zamanla keşfettiler. Ama telekinezi ne yapılabilir ki duvardan geçelim ? Geçilemez bence :lol:
Teknik buluruz bulmasına da işe yaramıyor. Ne yapayım duvarın atomlarını, moleküllerini biribirinden ayırıp katı halden sıvı hale mi döndüreyim ? Öyle mi geçeyim içinden ? İmkanı yok.. (:
Bana yardım et, yapayım.. ? (:

Soyutlanmak bi kenarda dursun. İlgimi başka yöne çeviriyorum. Telepatiye. Parapsikolojide genel olarak en basiti bu. Hemd temel şeylerden oluşuyor. Telepatise üstad olmak telekineziye göre daha kolay gibi. Sadece emir veriyorsun bu kadar. Düşünsene yıllarca telekinezi ile uğraşıp görünmez olmak mı kolay yoksa telepati ile görünmez olmak mı ?
Telepatide görünmezlik çok basit. Adamın zihnine giriyorsun ve şu an orada olmadığına adamı inandırıyorsun. Ve görünmezsin. Adam seni görüyor ama algılayamıyor. Ya da hiç görmez bile. Ben 10 yıldır evin yanında duran direği 2-3 yıl önce fark ettim. Bak 7 yıldır o direk benim için görünmezdi. Görüyordum ama algılayamıyordum. :lol:

Demesi kolay ama icat yapmak kolay iş değil. Farz edelim fizikçisin. Git bakalım 1700 yılına elektriği bulabilecek misin ? Ya da ampulü. Çok zor..

Tamam yanlış düşünmüşüm astral seyahat hakkında. Uzatmayalım lütfen. :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchiha Sasuke yazdı: 06 Eki, 14:41
Budray yazdı: 05 Eki, 20:02 Uchiha sen benim yazılarımdan hiç mi ders çıkarmadın ödev vereceğim sana :D ben ne dedim herkesin beyni farklı çalışır. Yani sağ veya sol lob olarak illa fiziğine gitmeye gerek yok beynin için yeterli sebep sun olacaktır. Bu arada bilim adamlarına ne derler biliyor musun? Deli derler deli. Neden deli derler? Çünkü dalga geçerler, yapamazsın derler. Ve deli derler. Bilim adamları napar bin bir türlü hata yapar belki ama sonunda ulaşır. Telefonların yeni çıkacağı zamanda biri çıkıp deseki görüntülü konuşabiliceksiniz kim inanır? Halbuki şimdi gayet sıradan bile oldu. Canı isteyen Instagram da canlı yayın yapıyor. Hadi onu geçtim yeni gelişen şeyler den örnek vereyim. Aleyna Tilki yi bilirsin herhalde kız Dünya starı olucam diyip duruyordu. Sosyal medyada dalga konusu çok oldu. Sonra kız bir şarkı çıkardı dünya listesinde 3. Sırada durdu. Türkçe evrensel bir değil gayet gayeti bırak çok çok çok iyi bir durum. Bir sürü dünya starını geçti. Bir sürü yabancı ülkede hatta Amerika'nın kafelerinde bile bangır bangır çaldı. İş isteyip, harekete geçmekte bitiyor.
:lol: Yav ben zaten kırığım.(deli)
Ama şu an ben kendime inanmıyorum ki başkası nasıl inansın ? Soyutlama yapılacak bir şey değil. Bilim çok farklı. Keşfedilemeyen şeyler vardı ve zamanla keşfettiler. Ama telekinezi ne yapılabilir ki duvardan geçelim ? Geçilemez bence :lol:
Teknik buluruz bulmasına da işe yaramıyor. Ne yapayım duvarın atomlarını, moleküllerini biribirinden ayırıp katı halden sıvı hale mi döndüreyim ? Öyle mi geçeyim içinden ? İmkanı yok.. (:
Bana yardım et, yapayım.. ? (:

Soyutlanmak bi kenarda dursun. İlgimi başka yöne çeviriyorum. Telepatiye. Parapsikolojide genel olarak en basiti bu. Hemd temel şeylerden oluşuyor. Telepatise üstad olmak telekineziye göre daha kolay gibi. Sadece emir veriyorsun bu kadar. Düşünsene yıllarca telekinezi ile uğraşıp görünmez olmak mı kolay yoksa telepati ile görünmez olmak mı ?
Telepatide görünmezlik çok basit. Adamın zihnine giriyorsun ve şu an orada olmadığına adamı inandırıyorsun. Ve görünmezsin. Adam seni görüyor ama algılayamıyor. Ya da hiç görmez bile. Ben 10 yıldır evin yanında duran direği 2-3 yıl önce fark ettim. Bak 7 yıldır o direk benim için görünmezdi. Görüyordum ama algılayamıyordum. :lol:

Demesi kolay ama icat yapmak kolay iş değil. Farz edelim fizikçisin. Git bakalım 1700 yılına elektriği bulabilecek misin ? Ya da ampulü. Çok zor..

Tamam yanlış düşünmüşüm astral seyahat hakkında. Uzatmayalım lütfen. :lol:
Allah izin verirse oluyor ama. Evet zor ama şimdi onlarda zor diyr bıraksalardı şimdi ne durumda olurduk?
Neyse telepati çok araştırmadım ama evet güzel şeyler yapılabilir. Araştırınca bulurum belki ama şimdi adamın beynine ben yokum dersen akla ilk sen gelirsin. E aynı ortamdaysan da sürekli ilgidini başka yere çekmekle mi uğraşacaksın?
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 06 Eki, 15:19 Allah izin verirse oluyor ama. Evet zor ama şimdi onlarda zor diyr bıraksalardı şimdi ne durumda olurduk?
Neyse telepati çok araştırmadım ama evet güzel şeyler yapılabilir. Araştırınca bulurum belki ama şimdi adamın beynine ben yokum dersen akla ilk sen gelirsin. E aynı ortamdaysan da sürekli ilgidini başka yere çekmekle mi uğraşacaksın?
Direk ben yokum demeyeceksin, yanında kimse olmadığına inandıracaksın. Vesvese gibi başının etini yiyeceksin. Ya da iyice ustalaşınca vesveseden daha etkili olabilir.. Direk emredersin ve onu yapmak zorunda hisseder kendini. Şu an yalnız oturuyorsa sen yanına gideceksin ve giderken yanına kimsenin gelmediğini söyleyeceksin. O da kendini hala yalnız oturuyor zannedecek. Sende işini halledip gideceksin. Sürekli yapmana gerek yok. (:

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön