Neyse grupta biraz paylaşım yaptım grup ölü gibiydi baya canlandırdım. O sırada bir kaç üye mesaj attı işte buranın, parapsikoloji.net in linklerini falan yolladım. Pek de bi gelen olmadı herhalde oralardan, bu reklam işi pek yaramadı.
Grup dediğim gibi ölü gibiydi kimse bir şey yapmıyordu ben biraz birşeyler anlatınca canlanmaya başladılar ama daha bir şey yazmadım bir kaç paylaşımdan sonra tekrar ölü gibi olmaya devam ettiler (:
Bugün de yeni bi gruba girdim. Youtube da ki set kriyus mu ne onun grubu herhalde. Orası hareketliydi baya.. Eski paylaşımlarına baktım bilmediğim şeyler yazmışlar ama pek önemli şeyler değildi. Yani bilmediğim derken şöyle. Irklardan falan bahsediliyor kurtadam falan filan

Çoluk çocuk kaynıyordu orası da. Ha çoluk çocuk derken küçümsemek anlamında değil bende buraya 13-14 yaşlarındayken gelmiştim sanırım..
Kısacası gittiğim iki grupta da hiç bir şey yok. Herkes hala psi wheel, psi ball, mumun alevini kontrol etme gibi şeyler yapıyorlar. Öyle meraklanacak pek de bir şey yokmuş yani.. Herkes hala geriden gelip duruyor. Ama bir şey fark ettim ki o da insanların hala cahil olmaları. Ben dahil. Yani burada Yönetici Ağabey sayesinde biraz nasipleniyoruz ama oradakiler bundan mahrum kalıyorlar. Bu iki grupta anladığım en önemli şey telekinezi gerçekten bir tek burada adam akıllı konuşuldu, konuşuluyor ve konuşulacak..
Bu arada bugün girdiğim yeni grupta fademir vefat etti diyorlardı. Kendisiyle benim pek aram yoktu biliyorsunuz bir küçük zaman buraya gelmişti ama.. Vefat etmiş işte belki merak eden vardır kalp krizi geçirmiş sanırım dün gece.. Allah rahmet eylesin..