Dünyanın Merkezi Kabe, Telekinezinin Merkezi telekinezi.com.tr

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Dünyanın Merkezi Kabe, Telekinezinin Merkezi telekinezi.com.tr

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Siteye giriyordum da bayadır hesaba girmedim pek canlılık yoktu diye.. Bildiğiniz gibi video çekiyordum ve sürekli burada paylaşmak istemedim ayıp olur diye. Bi ara burada ki bir üyenin imzasında parapsikoloji grubu gördüm. Hep buradaydım kaç yıldır başka yerlere gitmedim. Hep merak ediyordum bu siteye gelmeyenler ne yapıyor acaba diye. Birde hazır gitmişken reklam yaparım dedim :lol: Reklamı yapamadım, yasakmış (:
Neyse grupta biraz paylaşım yaptım grup ölü gibiydi baya canlandırdım. O sırada bir kaç üye mesaj attı işte buranın, parapsikoloji.net in linklerini falan yolladım. Pek de bi gelen olmadı herhalde oralardan, bu reklam işi pek yaramadı.
Grup dediğim gibi ölü gibiydi kimse bir şey yapmıyordu ben biraz birşeyler anlatınca canlanmaya başladılar ama daha bir şey yazmadım bir kaç paylaşımdan sonra tekrar ölü gibi olmaya devam ettiler (:
Bugün de yeni bi gruba girdim. Youtube da ki set kriyus mu ne onun grubu herhalde. Orası hareketliydi baya.. Eski paylaşımlarına baktım bilmediğim şeyler yazmışlar ama pek önemli şeyler değildi. Yani bilmediğim derken şöyle. Irklardan falan bahsediliyor kurtadam falan filan :lol: Yıllar önce biz zaten burada konuşmuştuk bunları baya geriden geliyorlar..
Çoluk çocuk kaynıyordu orası da. Ha çoluk çocuk derken küçümsemek anlamında değil bende buraya 13-14 yaşlarındayken gelmiştim sanırım..
Kısacası gittiğim iki grupta da hiç bir şey yok. Herkes hala psi wheel, psi ball, mumun alevini kontrol etme gibi şeyler yapıyorlar. Öyle meraklanacak pek de bir şey yokmuş yani.. Herkes hala geriden gelip duruyor. Ama bir şey fark ettim ki o da insanların hala cahil olmaları. Ben dahil. Yani burada Yönetici Ağabey sayesinde biraz nasipleniyoruz ama oradakiler bundan mahrum kalıyorlar. Bu iki grupta anladığım en önemli şey telekinezi gerçekten bir tek burada adam akıllı konuşuldu, konuşuluyor ve konuşulacak..

Bu arada bugün girdiğim yeni grupta fademir vefat etti diyorlardı. Kendisiyle benim pek aram yoktu biliyorsunuz bir küçük zaman buraya gelmişti ama.. Vefat etmiş işte belki merak eden vardır kalp krizi geçirmiş sanırım dün gece.. Allah rahmet eylesin..

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Dünyanın Merkezi Kabe, Telekinezinin Merkezi telekinezi.com.tr

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Allah rahmet eylesin şaşırdım bende.

Yazılanlar hep aynı bende sadece zaten bayadır sadece yöneticinin yazdıklarını okuyorum. Ama ara sıra güzel şeylere de rastlıyorum. Bu konu hakkında araştırmayı bu yönde bıraktım diyebilirim. Ve mümkün olduğunca kendi deneyimlerimden yazı yazmaya çalışıyorum. Aslında yazılacak pek bir şey yok. İmajinasyon, konsantrasyon, transa geçmek bu kavramları ciddi anlamda yapabiliyorsak bu alanda yapamayacağın kurallar çerçeve üzerinde yapamayacağın şey yok. Bunları yapabiliyorsan teknik lazım olur en fazla ki oda kendiliğinden yapabilirsin aklına gelmiyorsa bakabilirsin. En çok üzerinde durduğum konum imajinasyon, konsantrasyon dur zaten. Bunları basite indirgeyerek kolayca yapmak benim yazılarımın amacı bu.
Kullanıcı avatarı
Budray

Yazarken düşündüğüm için bazı kelimleri tekrar edip, anlatım bozukluğu olmuş. Fakat yanlış anlaşılacak bir şey yazmamamışım kusura bakmayın.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Uchiha Sasuke yazdı: 17 Ara, 21:05 Siteye giriyordum da bayadır hesaba girmedim pek canlılık yoktu diye.. Bildiğiniz gibi video çekiyordum ve sürekli burada paylaşmak istemedim ayıp olur diye. Bi ara burada ki bir üyenin imzasında parapsikoloji grubu gördüm. Hep buradaydım kaç yıldır başka yerlere gitmedim. Hep merak ediyordum bu siteye gelmeyenler ne yapıyor acaba diye. Birde hazır gitmişken reklam yaparım dedim :lol: Reklamı yapamadım, yasakmış (:
Neyse grupta biraz paylaşım yaptım grup ölü gibiydi baya canlandırdım. O sırada bir kaç üye mesaj attı işte buranın, parapsikoloji.net in linklerini falan yolladım. Pek de bi gelen olmadı herhalde oralardan, bu reklam işi pek yaramadı.
Grup dediğim gibi ölü gibiydi kimse bir şey yapmıyordu ben biraz birşeyler anlatınca canlanmaya başladılar ama daha bir şey yazmadım bir kaç paylaşımdan sonra tekrar ölü gibi olmaya devam ettiler (:
Bugün de yeni bi gruba girdim. Youtube da ki set kriyus mu ne onun grubu herhalde. Orası hareketliydi baya.. Eski paylaşımlarına baktım bilmediğim şeyler yazmışlar ama pek önemli şeyler değildi. Yani bilmediğim derken şöyle. Irklardan falan bahsediliyor kurtadam falan filan :lol: Yıllar önce biz zaten burada konuşmuştuk bunları baya geriden geliyorlar..
Çoluk çocuk kaynıyordu orası da. Ha çoluk çocuk derken küçümsemek anlamında değil bende buraya 13-14 yaşlarındayken gelmiştim sanırım..
Kısacası gittiğim iki grupta da hiç bir şey yok. Herkes hala psi wheel, psi ball, mumun alevini kontrol etme gibi şeyler yapıyorlar. Öyle meraklanacak pek de bir şey yokmuş yani.. Herkes hala geriden gelip duruyor. Ama bir şey fark ettim ki o da insanların hala cahil olmaları. Ben dahil. Yani burada Yönetici Ağabey sayesinde biraz nasipleniyoruz ama oradakiler bundan mahrum kalıyorlar. Bu iki grupta anladığım en önemli şey telekinezi gerçekten bir tek burada adam akıllı konuşuldu, konuşuluyor ve konuşulacak..

Bu arada bugün girdiğim yeni grupta fademir vefat etti diyorlardı. Kendisiyle benim pek aram yoktu biliyorsunuz bir küçük zaman buraya gelmişti ama.. Vefat etmiş işte belki merak eden vardır kalp krizi geçirmiş sanırım dün gece.. Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin. Merak edip aradım merak edenler için üye linki uye12080.html

Zaman zaman ben de senin gibi dolaşıyorum farklı grupları siteleri ama büyük kısmı daha önce farklı bir konuda da belirttiğim gibi yeni kuşağın genel haliyle ölü gibi. Hareketli olanlarda reklam veya tanıtımla canlı kalıyor. Forum ve sitelerin büyük kısmı zaten kapalı veya alıntı, kalıntı ile genel içerik modunda.

Sosyal paylaşım siteleri herşeyi anlık hale getirdi. Anlık olduğu için de kalıcılık fazla olmuyor. İrade kullanıp kendisini geliştirenlerin sayısı çok az ve bu oran giderek azalıyor.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Budray yazdı: 17 Ara, 21:41 Allah rahmet eylesin şaşırdım bende.

Yazılanlar hep aynı bende sadece zaten bayadır sadece yöneticinin yazdıklarını okuyorum. Ama ara sıra güzel şeylere de rastlıyorum. Bu konu hakkında araştırmayı bu yönde bıraktım diyebilirim. Ve mümkün olduğunca kendi deneyimlerimden yazı yazmaya çalışıyorum. Aslında yazılacak pek bir şey yok. İmajinasyon, konsantrasyon, transa geçmek bu kavramları ciddi anlamda yapabiliyorsak bu alanda yapamayacağın kurallar çerçeve üzerinde yapamayacağın şey yok. Bunları yapabiliyorsan teknik lazım olur en fazla ki oda kendiliğinden yapabilirsin aklına gelmiyorsa bakabilirsin. En çok üzerinde durduğum konum imajinasyon, konsantrasyon dur zaten. Bunları basite indirgeyerek kolayca yapmak benim yazılarımın amacı bu.
Soyut kavramların somuta aktarılmasının zor olduğu aşamaya ulaşıldığında yazacak çok fazla bir şey kalmıyor. O aşamada yazılacakların anlaşılabilmesi için okuyanları aynı aşamaya gelmeleri veya en azından yakınından geçmeleri gerekiyor.

Herşeye rağmen farklı açılardan kelimelere yelken açtırmak insan beynini canlı tutuyor. Bunu ileride daha iyi göreceksiniz.
Aramak, güzel bir çabadır.

Uchiha Sasuke

Haklısın bence de durum böyle, yazılacak bir şey yok, bulamıyorum. Ya da çok dar açıdan bakıyoruz olaya. Bizde mucit gibi bir beyin yok. Biz mucit olsak amaaan herşey icad edilmiş, icad edecek bir şey yok deyip hiç ürün vermezdik. Aynı durumda da konuşulacak hiç bir şey yokmuş gibi davranıyoruz. Yani bence biz öyle zannediyoruz yoksa konuşulacak şeyler vardır diye düşünüyorum. Sadece bizim beynimiz buna açık değil.. Şöyle bi kıvılcım lazım. Yeni çağ açmak gibi. Sanayi devriminden sonra nasıl olduysa bizede öyle bir şey lazım. Ama bu sefer motoru bizim bulmamız lazım başka birilerinin bunu yapmasını beklersek hiç bir zaman yol alamayız..

Ama nasıl işte ? .. (:
Yönetici yazdı: 18 Ara, 00:08
Allah rahmet eylesin. Merak edip aradım merak edenler için üye linki uye12080.html

Zaman zaman ben de senin gibi dolaşıyorum farklı grupları siteleri ama büyük kısmı daha önce farklı bir konuda da belirttiğim gibi yeni kuşağın genel haliyle ölü gibi. Hareketli olanlarda reklam veya tanıtımla canlı kalıyor. Forum ve sitelerin büyük kısmı zaten kapalı veya alıntı, kalıntı ile genel içerik modunda.

Sosyal paylaşım siteleri herşeyi anlık hale getirdi. Anlık olduğu için de kalıcılık fazla olmuyor. İrade kullanıp kendisini geliştirenlerin sayısı çok az ve bu oran giderek azalıyor.
Abi aynen öyle. Bunlar bir değişik ölü ama. Hala bizim yıllar önce konuştuklarımızı konuşuyorlar, hayal kurup imkansızı deneyen yok, çalışan yok, çalışanlar bir değişik çalışıyor.. Ne bileyim her yönden garip geldi. Yıllarca burada durduğum için demiyorum ama buradan başka gidecek bir liman yok. Sabah baktım gruba, buradan bi ekran resmi alıp paylaşmış birisi yorum altına.. Yani ben anlamıyorum madem kaynak olarak burayı kullanacaklar niye öyle gruplarda falan sürünüyorlar ki..

Abi ilerlememiz için yeni sulara yelken açmamız için telekinezi çalışmaya başlamamız lazım değil mi.. Ben sürekli kendimi tekrar ediyorum, anlattıklarım hep aynı şeyler sadece anlatış tarzı değişiyor. Yeni hiçbir şey, fikir falan yok. Tek ilerleme sanırım tekrar çalışmaya başlarsam olacak. Yoksa kendi kafamda düşünüp duruyorum ama bir şey de bulamıyorum..

Birde üstte de dediğin gibi diğer insanlar bizim bildiklerimizi bilmiyor. Yani diyelim ben burada ki yazıların %50 sini okudum. Bundan sonra anlatacaklarım bu %50 nin üzerine koyduklarımdır ama diğerleri bu %50 yi okumadığı için ilerleyemiyoruz, verim alamıyoruz. Sürekli eskiyi anlatıp duruyoruz..
Kullanıcı avatarı
Budray

Yönetici yazdı: 18 Ara, 00:11

Soyut kavramların somuta aktarılmasının zor olduğu aşamaya ulaşıldığında yazacak çok fazla bir şey kalmıyor. O aşamada yazılacakların anlaşılabilmesi için okuyanları aynı aşamaya gelmeleri veya en azından yakınından geçmeleri gerekiyor.

Herşeye rağmen farklı açılardan kelimelere yelken açtırmak insan beynini canlı tutuyor. Bunu ileride daha iyi göreceksiniz.
Haklısınız hocam.
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha elbette ki konuşulacak şeyler vardır. Ama hepsinin kapısı imajinasyona çıkıyor •_•
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 18 Ara, 14:38 Uchiha elbette ki konuşulacak şeyler vardır. Ama hepsinin kapısı imajinasyona çıkıyor •_•
Yav sende yatıyorsun kalkıyorsun imajinasyon.. (:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 19 Ara, 13:17
Budray yazdı: 18 Ara, 14:38 Uchiha elbette ki konuşulacak şeyler vardır. Ama hepsinin kapısı imajinasyona çıkıyor •_•
Yav sende yatıyorsun kalkıyorsun imajinasyon.. (:
Öyle çünkü :D
Düşüncelerimiz değişkenlik içerisinde fakat bu düşüncem bayadır değişmedi.