Buralar hep dutluktu, hala dutluk...
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Buralar hep dutluktu, hala dutluk...
Liseye giderken üye olmuştum, baya kafayı takmıştım o zaman bu mevzulara,daha sonra hayat şartları falan filan derken unuttuk gitti. Üniversite bitiyor şimdi bu sene, aklıma geldi bi gireyim dedim, forum iyice ölmüş be. Chatlack, ozina, sasuke, akrepkral, krebk, clairvoyant ve adını sayamadığım daha çok arkadaş vardı sasuke dışında diğerleri yok olmuş galiba. Yaşlanıyoruz be

En son Admin tarafından 06 Oca, 00:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İmla düzeltme
Sebep: İmla düzeltme
...
Re: Buralar hep dutluktu,hala dutluk...
Baya girmemene rağmen hatırlıyorsun çoğunu. Ben unuttum neredeyse hepsini. Mesela seni bile hatırlamıyorum. (: AkrepKral’ın adı Yönetici oldu.furkandulda yazdı: ↑05 Oca, 20:41 Liseye giderken üye olmuştum,baya kafayı takmıştım o zaman bu mevzulara,daha sonra hayat şartları falan filan derken unuttuk gitti.Üniversite bitiyor şimdi bu sene,aklıma geldi bi gireyim dedim,forum iyice ölmüş be. Chatlack,ozina,sasuke,akrepkral,krebk,clairvoyant ve adını sayamadığım daha çok arkadaş vardı sasuke dışında diğerleri yok olmuş galiba. Yaşlanıyoruz be![]()
Valla hepiniz bırakıp gittiniz, kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum.
Yılmadım, ayaktayım, davamı satmadım.

-
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Forumdan ban yemiştim benUchiha Sasuke yazdı: ↑05 Oca, 20:54Baya girmemene rağmen hatırlıyorsun çoğunu. Ben unuttum neredeyse hepsini. Mesela seni bile hatırlamıyorum. (: AkrepKral’ın adı Yönetici oldu.furkandulda yazdı: ↑05 Oca, 20:41 Liseye giderken üye olmuştum,baya kafayı takmıştım o zaman bu mevzulara,daha sonra hayat şartları falan filan derken unuttuk gitti.Üniversite bitiyor şimdi bu sene,aklıma geldi bi gireyim dedim,forum iyice ölmüş be. Chatlack,ozina,sasuke,akrepkral,krebk,clairvoyant ve adını sayamadığım daha çok arkadaş vardı sasuke dışında diğerleri yok olmuş galiba. Yaşlanıyoruz be![]()
Valla hepiniz bırakıp gittiniz, kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum.
Yılmadım, ayaktayım, davamı satmadım.![]()

...
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Furkan aradan onca yıl geçti yazım kurallarını hala hiç ediyorsun
Hoş geldin.

Aramak, güzel bir çabadır.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Buralar hep dutluktu, hala dutluk...
Buralar hep dutluktu... Bana hep Üniversite yıllarımın Cd listesinin üst sıralarında bulunan Kurban grubunun ilk albümünü hatırlatıyor. 6. Parçarsında o cümle ile giriş yapmışlardır.
Maziden kopup gelenlere olsun
Maziden kopup gelenlere olsun
Aramak, güzel bir çabadır.
Mesajlarına bakıyordum en son turab ile alakalı bir şeyler yazıp(daha doğrusu eylem yapıpfurkandulda yazdı: ↑06 Oca, 00:02 Forumdan ban yemiştim bensebebini hatırlamıyorum da argo kullanmışım
dün bakayım dedim hesap hala kapalı, mesaj atıp rica ettim açtırdım. Foruma girmişken tekrar canım çekmedi desem yalan olur
nasıl gidiyor senin işler gelişme kaydettin mi ?

Hangi işler ? Duvardan geçme mi

Bu arada hoş geldin demeyi unuttum.. inşaAllah bir daha gidemezsin.. Amin..

- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Yaaa ne guzeldi eskilerden kimse kalmadi yine birilerini gorunce içim kıpır kıpır oldu 

- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Herkes bir gün farkında olmadan son mesajını attı. :') Zamanın daha da ötesinden dut yeme niyetiyle geldim ve muhtemelen boşluğa yazıyorum. 

Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- KhornE
-