Buralar hep dutluktu, hala dutluk...

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
furkandulda
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Buralar hep dutluktu, hala dutluk...

Okunmamış mesaj gönderen furkandulda »

Liseye giderken üye olmuştum, baya kafayı takmıştım o zaman bu mevzulara,daha sonra hayat şartları falan filan derken unuttuk gitti. Üniversite bitiyor şimdi bu sene, aklıma geldi bi gireyim dedim, forum iyice ölmüş be. Chatlack, ozina, sasuke, akrepkral, krebk, clairvoyant ve adını sayamadığım daha çok arkadaş vardı sasuke dışında diğerleri yok olmuş galiba. Yaşlanıyoruz be :lol:
En son Admin tarafından 06 Oca, 00:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İmla düzeltme
...

Uchiha Sasuke

Re: Buralar hep dutluktu,hala dutluk...

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

furkandulda yazdı: 05 Oca, 20:41 Liseye giderken üye olmuştum,baya kafayı takmıştım o zaman bu mevzulara,daha sonra hayat şartları falan filan derken unuttuk gitti.Üniversite bitiyor şimdi bu sene,aklıma geldi bi gireyim dedim,forum iyice ölmüş be. Chatlack,ozina,sasuke,akrepkral,krebk,clairvoyant ve adını sayamadığım daha çok arkadaş vardı sasuke dışında diğerleri yok olmuş galiba. Yaşlanıyoruz be :lol:
Baya girmemene rağmen hatırlıyorsun çoğunu. Ben unuttum neredeyse hepsini. Mesela seni bile hatırlamıyorum. (: AkrepKral’ın adı Yönetici oldu.

Valla hepiniz bırakıp gittiniz, kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum.

Yılmadım, ayaktayım, davamı satmadım. :lol:
furkandulda
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen furkandulda »

Uchiha Sasuke yazdı: 05 Oca, 20:54
furkandulda yazdı: 05 Oca, 20:41 Liseye giderken üye olmuştum,baya kafayı takmıştım o zaman bu mevzulara,daha sonra hayat şartları falan filan derken unuttuk gitti.Üniversite bitiyor şimdi bu sene,aklıma geldi bi gireyim dedim,forum iyice ölmüş be. Chatlack,ozina,sasuke,akrepkral,krebk,clairvoyant ve adını sayamadığım daha çok arkadaş vardı sasuke dışında diğerleri yok olmuş galiba. Yaşlanıyoruz be :lol:
Baya girmemene rağmen hatırlıyorsun çoğunu. Ben unuttum neredeyse hepsini. Mesela seni bile hatırlamıyorum. (: AkrepKral’ın adı Yönetici oldu.

Valla hepiniz bırakıp gittiniz, kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum.

Yılmadım, ayaktayım, davamı satmadım. :lol:
Forumdan ban yemiştim ben :D sebebini hatırlamıyorum da argo kullanmışım :D dün bakayım dedim hesap hala kapalı, mesaj atıp rica ettim açtırdım. Foruma girmişken tekrar canım çekmedi desem yalan olur :D nasıl gidiyor senin işler gelişme kaydettin mi ?
...
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Furkan aradan onca yıl geçti yazım kurallarını hala hiç ediyorsun :D Hoş geldin.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Buralar hep dutluktu, hala dutluk...

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Buralar hep dutluktu... Bana hep Üniversite yıllarımın Cd listesinin üst sıralarında bulunan Kurban grubunun ilk albümünü hatırlatıyor. 6. Parçarsında o cümle ile giriş yapmışlardır.

Maziden kopup gelenlere olsun

Aramak, güzel bir çabadır.

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

furkandulda yazdı: 06 Oca, 00:02 Forumdan ban yemiştim ben :D sebebini hatırlamıyorum da argo kullanmışım :D dün bakayım dedim hesap hala kapalı, mesaj atıp rica ettim açtırdım. Foruma girmişken tekrar canım çekmedi desem yalan olur :D nasıl gidiyor senin işler gelişme kaydettin mi ?
Mesajlarına bakıyordum en son turab ile alakalı bir şeyler yazıp(daha doğrusu eylem yapıp :D ) sonra sırra kadem basmışsın.. Olay anlaşıldı.. :lol:

Hangi işler ? Duvardan geçme mi :lol: Valla bıraktığın gibi hiç bir değişiklik yok. Eskiden nasıl tembellikten çalışma yapmıyorsak hala yapmıyoruz. (: Ama video çekmeye başladım öyle uğraşıyoruz bir şeylerle. Sen ne yapıyorsun komple bıraktın herhalde ? Ekibi toplayalım da girin tekrar canımız sıkılıyor şurada.. (:

Bu arada hoş geldin demeyi unuttum.. inşaAllah bir daha gidemezsin.. Amin.. :lol:
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Yaaa ne guzeldi eskilerden kimse kalmadi yine birilerini gorunce içim kıpır kıpır oldu :)
Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Herkes bir gün farkında olmadan son mesajını attı. :') Zamanın daha da ötesinden dut yeme niyetiyle geldim ve muhtemelen boşluğa yazıyorum. :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

delenamo yazdı: 18 May, 19:35 Herkes bir gün farkında olmadan son mesajını attı. :') Zamanın daha da ötesinden dut yeme niyetiyle geldim ve muhtemelen boşluğa yazıyorum. :D
Hayır boşluğa yazmıyorsun. Okuyor benim gibi bir çok kişi mesajını :)