Bıktım artık uyuyamıyorum
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Kadın
Bıktım artık uyuyamıyorum
Ben artık uyuyamıyorum sürekli ruhumun bedenimden çıktığını hissediyorum bu sırada karnıma kramp gibi birşey giriyor yani titriyor az öncede yaşadım sanki ruhum ayaklarımdan yukarı doğru süzülüyordu bununla birlikte karnım titriyor nefes alamıyorum kalbim hızlanıyor ve sesler duyuyorum gürültüler internetten araştırıyorum astral seyehatle ilgili şeyler çıkıyor bu durumla ilgili karabasan olmadığına yüzde yüz eminim.Daha öncede yaşadım ama istemiyorum astral seyehat felan korkuyorum öyle şeylerden ne yapmam gerek ve bu olay nedir
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bıktım artık uyuyamıyorum
Sen kendini istemeden de olsa öyle kodlamış olabilirsin. Mesela ben her sınav haftasında hep hasta oluyordum. Sen düşünürsün bilinçaltı uygular. Düşüncelerini başka yere yönlendir fakat bu olay tekrar olmayacak diye değilde seni sevendiren, heyecanlandıran bir olayı düşünebilirsin yatarken. Bana kalırsa ayağına gelen fırsatı tepiyorsun korkularının üstüne gitmen işe yarayabilir. Astral seyahat hakkında korkutmak amacıyla yalan yanlış abartı şeyler yazılıyor. Sende o zaman kesin bu benim başıma gelir dediysen bunları yaşaman normal.Lanetlerimle yazdı: ↑21 Oca, 11:26 Ben artık uyuyamıyorum sürekli ruhumun bedenimden çıktığını hissediyorum bu sırada karnıma kramp gibi birşey giriyor yani titriyor az öncede yaşadım sanki ruhum ayaklarımdan yukarı doğru süzülüyordu bununla birlikte karnım titriyor nefes alamıyorum kalbim hızlanıyor ve sesler duyuyorum gürültüler internetten araştırıyorum astral seyehatle ilgili şeyler çıkıyor bu durumla ilgili karabasan olmadığına yüzde yüz eminim.Daha öncede yaşadım ama istemiyorum astral seyehat felan korkuyorum öyle şeylerden ne yapmam gerek ve bu olay nedir
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bıktım artık uyuyamıyorum
Daha önce soru-ve-cevaplar/psisik-bir-olay-mi-yas ... t8955.html linkinde bahsettiğiniz konu ile ilgili bir gelişme var mı? Veya yaşadığınız sorunların düzelmesi için bir şeyler yaptınız mı?
Aramak, güzel bir çabadır.
-