Telefon, Tablet, Bilgisayar Duvar Kağıtları

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Telefon, Tablet, Bilgisayar Duvar Kağıtları

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Şu aralar duvar kağıdı ne yapsam bilemedim. Güzel de bulamıyorum. İçine motive edici yazı yazıp öyle kullanacağım telefonuma. O yüzden iç açıcı duvar kağıtlarından atabilirsiniz. Fakat farketmez size güzel gelen duvar kağıtlarını da atın böylece yararlanmış olalım :D İlk resim benden
 Not
Mesaj kutucuğunun hemen altında add image to post yazısına tıklayarak yükleyebilirsiniz. Resim yuklenince resme tıklayıp orijinal boyutu çıkıyor.

Resim

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Telefon, Tablet, Bilgisayar Duvar Kağıtları

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Eskiden Masaüstü resim yapardık : ) Daha doğrusu o yıllarda Photoshop kullananlar yapar diğerleri yararlanırdı. Site İlk kurulduğu yıllarda (2005) yaptığım resimler. Resim programlarında uyarlayabilirsin kesip biçerek.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Budray

Teşekkürler hocam güzelmis özellikle sondan 6. Karlı olan gözüme çarptı.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bilgisayarda bunu kullanıyorum şu an da.. Bundan önce de yıldızlararasının ki vardı..
Genelde izleyip etkilendiğim dizi,film duvar kağıtlarını koyarım. Gerçi sen iç açıcı istemişsin ama bunlar da benim içimi açıyor ( : Bu ara da karışmak gibi olmasın ama gözünü seveyim günde kaç tane profil fotoğrafı değiştiriyorsun ? :lol:
Resim

Bu vardı bir zamanlar..
Resim

Edit: Hep bunun hd sini aramıştım ama bulamamıştım artık buldum. Şu an bunu koydum masaüstüne çok dehşet gözüküyor.. (:
Resim
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 03 Şub, 04:31 Bilgisayarda bunu kullanıyorum şu an da.. Bundan önce de yıldızlararasının ki vardı..
Genelde izleyip etkilendiğim dizi,film duvar kağıtlarını koyarım. Gerçi sen iç açıcı istemişsin ama bunlar da benim içimi açıyor ( : Bu ara da karışmak gibi olmasın ama gözünü seveyim günde kaç tane profil fotoğrafı değiştiriyorsun ? :lol:
Resim

Bu vardı bir zamanlar..
Resim

Edit: Hep bunun hd sini aramıştım ama bulamamıştım artık buldum. Şu an bunu koydum masaüstüne çok dehşet gözüküyor.. (:
Resim
Daha çok doğal natürel olanı seviyorum öyle manzaraları bende etkisinde olduğum filmlerin telefonuma duvar kağıdı yaparım.

Profili günde değiştirmiyorum tabi :D hafta da olabilir. Neden değiştiriyorum dersen. Bana anlamlı gelen, kısaca düşüncelerimi profilimde ki fotoğraf yada giflerle ifade ediyorum. Gif küçültme de baya zorluk çekiyordum belli olmayan kısa görüntüler oluyordu şimdi ustalaştım :D

Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 03 Şub, 07:00 Daha çok doğal natürel olanı seviyorum öyle manzaraları bende etkisinde olduğum filmlerin telefonuma duvar kağıdı yaparım.

Profili günde değiştirmiyorum tabi :D hafta da olabilir. Neden değiştiriyorum dersen. Bana anlamlı gelen, kısaca düşüncelerimi profilimde ki fotoğraf yada giflerle ifade ediyorum. Gif küçültme de baya zorluk çekiyordum belli olmayan kısa görüntüler oluyordu şimdi ustalaştım :D
Profil konusunu konuşmuştuk.. :D
Bunlar bilgisayar için olur da tablet ve telefonlar için direk modele göre bakmak lazım ki tam otursun. Ya google dan ya da marketten wallpaper programı indirip bakacaksın..
Bunlar benim takıldığım arka planlar. Genelde kara delik falan takılırım.. ( :

Şu çok içimi açar mesela.. :lol: Hd olanını buldum mu diğerinden sıkılınca bunu koyarım..
Resim

Abi bu arada başka siteye yüklüyoruz ama bir sıkıntı var mı daha yüklemeyeyim..

Resim

Resim

Resim
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Budray

Daha çok bilim kurgu resimlerini seviyorsun herhalde o göl olan iyi mesela. Mobil programı olarak Walli var onu seviyorum. Teşekkürler sayın YouTuber : )
Walli deki resimlerden:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Uchiha Sasuke

Rica ederim canım.. :lol:

“Bilgisayar Dünyası” sayfasına dön