Not Mesaj kutucuğunun hemen altında add image to post yazısına tıklayarak yükleyebilirsiniz. Resim yuklenince resme tıklayıp orijinal boyutu çıkıyor. | ||

Moderatör: Sai
Not Mesaj kutucuğunun hemen altında add image to post yazısına tıklayarak yükleyebilirsiniz. Resim yuklenince resme tıklayıp orijinal boyutu çıkıyor. | ||
Daha çok doğal natürel olanı seviyorum öyle manzaraları bende etkisinde olduğum filmlerin telefonuma duvar kağıdı yaparım.Uchiha Sasuke yazdı: ↑03 Şub, 04:31 Bilgisayarda bunu kullanıyorum şu an da.. Bundan önce de yıldızlararasının ki vardı..
Genelde izleyip etkilendiğim dizi,film duvar kağıtlarını koyarım. Gerçi sen iç açıcı istemişsin ama bunlar da benim içimi açıyor ( : Bu ara da karışmak gibi olmasın ama gözünü seveyim günde kaç tane profil fotoğrafı değiştiriyorsun ?![]()
Bu vardı bir zamanlar..
Edit: Hep bunun hd sini aramıştım ama bulamamıştım artık buldum. Şu an bunu koydum masaüstüne çok dehşet gözüküyor.. (:
![]()
Profil konusunu konuşmuştuk..Budray yazdı: ↑03 Şub, 07:00 Daha çok doğal natürel olanı seviyorum öyle manzaraları bende etkisinde olduğum filmlerin telefonuma duvar kağıdı yaparım.
Profili günde değiştirmiyorum tabihafta da olabilir. Neden değiştiriyorum dersen. Bana anlamlı gelen, kısaca düşüncelerimi profilimde ki fotoğraf yada giflerle ifade ediyorum. Gif küçültme de baya zorluk çekiyordum belli olmayan kısa görüntüler oluyordu şimdi ustalaştım
![]()