Geçen oturuyordum birden lamba ritmik bir şekilde yanıp sönmeye başladı. Anlamadım ne olduğunu. Telekinezi falan da çalışmıyorum uzun zamandır. Öylesine elektriksel bir sorun olduğunu anladım. Normalde video çekip atan adamım.. O durumu kullanıp herkesi elektrokinezi yaptığıma inandırabilirdim çünkü çok güzel yanıp sönüyordu ( : Ama ben yapmam tabii.. Zaten parapsikoloji yaptığını iddia eden videolar da şüpheli şeyler görüyordum, bu olay beni iyice haklı çıkardı.. Bu tür olayları kullanarak sizi parapsikoloji yaptığına inandırmaya çalışan kişilere hemen inanmayın. Gördüklerinizi, anlatılanları bir sorgulayın. Bizim bile anlattığımız şeyleri sorgulayın. Bunu yapıyoruz ama niye yapıyoruz falan diye sürekli şüpheci yaklaşın. Adamlar video çekip atıyor ama şüphe ettiğiniz yerler var. O zaman inanmayın. Tamam parapsikoloji gerçek ama benim karşılaştığım durumda ki gibi şeyleri kullanıp size sahte bir şekilde bunu öne sürüyorlar. Bunlara inanmayın. Fırtınalı havada aerokinezi yaptığını iddia edenler gibi ( :
Neyse konumuz elektrokinezi.
Lucid rüya konusunda lucid-ruya-lucid-dreaming/lucid-dreamin ... t4811.html gün içinde bir renk belirleyip bu rengi her gördüğünüzde “Rüya da mıyım ? “ diye kendinize sorup bunu kontrol ediyordunuz. Öyle bir teknik vardı. Ve bu olay gününüzün büyük bir kısmını kaplıyordu. Bunun gibi elektrokinezinin ilk çalışması da bütün gününüzü kaplayacak. Bu sefer öyle 15 dk ile kurtulamayacaksınız.. (:
ELEKTROKİNEZİ İLK ÇALIŞMA
Normalde telekinezi-teknikleri/elektrokinezi-tek ... -t419.html elektrokinezi de ilk çalışma olarak elektriği hissetmeye dayalı bir meditasyon şekli anlatılır.. Ortalama 15-20 dk yapılır. İşte biz bunu böyle küçük süreler ile sınırlamayıp tüm günümüze yayıyoruz ki ilerlemeyi hızlandıralım ve elektrik ile bir bütün olasınız..
Çalışma nasıldı ? Uzanın veya oturun.. Vücudunuzun içinde dolaşan elektriği hissetmeye çalışın. Bu elektriği bütün vücudunuzda dolaştırın. Ayak parmak ucundan saç telinizin tepesine kadar..
Çalışma bu kadar kısa.. Sadece elektriği hissetmeye dayalı.. Ama elektriği nasıl hissedeceksiniz ki ? İlla çarpılmanız mı gerekiyor ? Bence çarpılmayı denemeyin tavsiye etmem.. ( : Çakmak manyetosunu alıp parmağınızda bunu küçük bir sızlama şeklinde hissedebilirsiniz..
Hep dediğim gibi bu güç içimizde uyuyor ve bu uyanmayı yalnızca hayal ederek ortaya çıkarabiliriz. İlk başlarda bir şeyler hissetmemeniz çok normal.. Çalışmayı sadece hayal ederek sürdürün. Normalde çalışma da elektriğin sadece vücudun içinde dolaştığı hayal edilir. Ama siz bu elektriği hem vücudunuzun içinde hem de dışında hayal edeceksiniz. Önemli nokta burası. Thor’u izlediniz mi hiç ? Yeni film Ragnarok da gözlerinden elektrik(Yıldırım) fışkırıyor falan..

Ya da The Flash dizisini izleyen ?

İçinizde ve dışınızda elektriğin nasıl dolaşması gerektiğini bilmiyorsanız onlara bir göz atın ve hayalinizi öyle yapın. Bir zırh gibi elektriğin hem içinizde hem de dışınızda dolaştığını hayal edin. Gözlerinizden elektrik fışkırıyor, konuşurken fışkırıyor falan diye hayal edin.. Zamanla bu hayal size elektriğin kontrolünü sağlatacaktır.. Ama işte asıl nokta bunu günde 15-20 dk ile sınırlı tutmak yerine gün içinde aklınıza geldikçe yapmak. Arka planda açık kalan bir dosya gibi düşünün. Bu sayede yaptığınız işe engel olmaz.. Sürekli aklıma gelmez diyorsanız lucid rüya örneğinde ki gibi kendinize bir renk belirleyin ve bu renk sayesinde bu çalışmayı hatırlayın..
ELEKTROKİNEZİ İKİNCİ ÇALIŞMA - AMPUL PATLATMA
Yukarıda anlattığım çalışmayı ve telekinezi-teknikleri/kapak-calismasi-t5340.html odaklanma çalışmasını, ikisini her gün yapın.. 1 ay sonrada bu ampul söndürme çalışmasına geçin.. Bu arada evet ampul söndüreceksiniz, patlatmayacaksınız. Adı PATLATMA olarak nam salmış. Bende eskiden ampul patlatma diye duyduğumda filmlerdeki gibi camların patlaması şeklinde olacağını hayal ederdim ama patlamadan kasıt ampulün sönmesidir.. Aslında siz yukarıdaki çalışma ve odaklanma çalışmasını düzenli olarak 1 ay yaptıktan sonra bu çalışmanın size çocuk oyuncağı gibi gelmesi gerekiyor. Maksimum 2 ay.. Bu süre zarfında zaten enerjinizde büyük bir artış, kontrol sağlama ve hissetme olacağı için bu çalışmayı anlatırken çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Gireceğim ayrıntı sizin 1 ay da kazanacağınız deneyimdir.. Hissetmeye dayalı olduğu için hissetmeyi kelimelerle ifade edemem.. Avokado yememiş birine tarif etmek gibi.. Saygılar Abicim.. (:
Teknik çok basit.. “Ampulün ışığının azalıp, söndüğünü hayal ediyorsunuz..”
Bu kadar..
“Bu mudur yani ?” demeyin. Siz 1 ay odaklanma çalışmasını ve yukarıdaki ilk çalışmayı yapın zaten ampulün ışığının söndüğünü hayal etmeniz bile ampule etki etmenize yetecektir.. Güvenin bana..