Acaba çakralarımı açabiliyor muyum?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Acaba çakralarımı açabiliyor muyum?
Telekineziye merakım vardı ancak ayrıntılı olarak ilgim az sürede başladı.Psi wheel psi ball gibi teknikleri denedim ama yapamadım(psi ball yapıyorum ama fırlatamıyorum.Wheeli ise titretebiliyorum anca).Bir arkadaşım çakralarımı açmaya yoğunlaşmamı tavsiye etti bende bir süredir zikirler çekiyorum.Zikirleri çekmeye başladığımdan beri her an bir esneme ve gerinme isteği var içimde acaba bu benim çakralarımın açıldığını mı gösterir?
Re: Acaba çakralarımı açabiliyor muyum?
Ne zikri çekiyorsun ? Kaç adet çekiyorsun ?WahpiTrex yazdı: ↑14 Şub, 00:34 Telekineziye merakım vardı ancak ayrıntılı olarak ilgim az sürede başladı.Psi wheel psi ball gibi teknikleri denedim ama yapamadım(psi ball yapıyorum ama fırlatamıyorum.Wheeli ise titretebiliyorum anca).Bir arkadaşım çakralarımı açmaya yoğunlaşmamı tavsiye etti bende bir süredir zikirler çekiyorum.Zikirleri çekmeye başladığımdan beri her an bir esneme ve gerinme isteği var içimde acaba bu benim çakralarımın açıldığını mı gösterir?
Hayır bu belirtiler açıldığını göstermez. Ayrıca telekinezi yapmak için illa çakralara yoğunlaşmana gerek yok..
Bizim meşhur çalışmamız da bu ;
telekinezi-teknikleri/kapak-calismasi-t5340.html
Ayrıca buraya da bakarsan iyi olur.. Bu arada psi ball fırlatılmaz..(Benim fikrim..) Psi wheeli de zamanla döndürürsün düzenli çalışmaya devam et..
yeni-baslayanlar/telekineziye-baslarken ... t4831.html
-