Daha etkili öğrenmek için başka maddeler nedir?
1- Kendinden bir şeyler katmak: Düpedüz not almak veya altını çizmek yanlıştır. Kısa süreli hafıza da kalabilir en fazla. Bir işte kendimizden bir şeyler katamıyorsak onu güzelce öğrenmemişiz demektir. Not alırken kendi ifadelerimizle not almamız gerekir.
2- En zorunu denemek: İlk önce temelimizi oluşturmak gerekir tabii ki. Telekinezi de en azından imajinasyonun mantığını anlamak gerekir. Kendimden örnek vereyim. Ben enerjimi yönlendirerek çalışmalar yapıyordum. Araya sınavlar girdi, stres girdi eskisi kadar güzel yapamıyordum. O zamanlar bu işte iyi olan kişilere sordum ne yapmalıyım? En baştan yeniden mi başlayalım yoksa eskisinden de mi daha farklı bir şey yapayım diye. Kaç kişiye sordum bilmiyorum ama tam cevap alamadım. Sonra bir gün elime şişeyi alıp onu enerjimi yönlendirerek etki etmeye çalıştım ve etki edebiliyordum. Daha önceden sadece enerjimi yönlendiren ben artık nesnelere de etki edebiliyordum. Hatta konu da açmıştım okuyabilirsiniz. telekinezi-teknikleri/kolayca-cisimleri ... t8929.html
Ve beni hem eğlendiren hemde öğreten çizgi film olan avatardan bu görüntüyle sonlandırayım.

Not Konu tecrübelerimden ve Barış Özcan'ın bu videosundan esinlenerek yazılmıştır. | ||