Telepati İle Eski Sevgiliyi Geri Döndürme

telepati ile eski sevgiliyi geri döndürme, telepati, telepati ile aşk, telepati ile aşık etme

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Telepati ile eski sevgiliyi geri döndürmek istiyorsanız veya telepati ile aşık etmek istiyorsanız dediğim yöntemi sırayla uygulamaya başlayın, zamanla başaracaksınız inşaAllah..
Bu tür çalışmaları yapacağınız kişi uyurken yapmamanız gerektiğini söylüyorum çünkü bu durumda onun rüyasına girersiniz(Öyle tahmin ediyorum..) Uyanıkken yaparsanız mesela telepati ile mesaj attırma olayını. Mesaj attırmak istiyorsanız kişi uyanık olursa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..

İlk önce telepati ile eski sevgiliyi geri döndürmek istediğiniz kişiyi hayal edin. Sonra kişinin zihnine girdiğinizi ve her tarafın karanlık olduğunu düşünün. Her zaman ki gibi.. (:

Kişinin zihninde olduğunuzu düşündüğünüz ilk anda onun zihninde kendinizi hayal edin en güzel halinizle. Ve onun düşüncesiymiş gibi "Merve çok güzel, gülüşü sıcak ve içten, ceylan gibi gözleri var maşaAllah" şeklinde kendinizi övmeye başlayın onun ağzından.. Ben pek anlamam böyle sevgi işlerini, kendinizi övün burada işte.. :lol:

Kendinizi övdükten sonra da eğer telepati yaptığınız kişi ile eski anılarınız falan varsa birlikte olduğunuz, güzel vakit geçirdiğiniz zamanlar. Onları hayal edin, ikinizin de sevdiği, size ait olan bir müziği de alttan vererek sanki eski anıları, güzel günleri tekrar yaşıyormuşsunuz gibi bir özlem, geçmişe dönük pişmanlık uyandırın.

Son olarak tekrar kendinizi hayal edin yine birazcık övün ve kendinize karşı pişmanlık ve özlem duyun. Bir kavuşma isteği uyandırın onun zihninde.

Bu kadar tamam.. (:

Olayı kavramışsınızdır birazda olsa. Damardan girip bazı duyguları uyandırmaya çalışın. Ve telepati sırasında tam olarak odaklanıp sadece yaptığınız işe konsantre olun lütfen.

İşte telepati ile eski sevgiliyi geri döndürme veya telepati ile aşık etme ya da telepati ile mesaj atmasını sağlamak tarzındaki çalışmaların temeli böyle. Kişiyi hayal ettiğiniz zaman zaten bir etkileşim başlıyor. Bu tür şeylerde tuzu, biberi oluyor.. Duyguları da hissederek karşı tarafa da hissettirmeye çalışırsanız geriye de beklemekten başka bir şey kalmıyor..

Olay bu kadar. Haydi kolay gelsin.. (: