Ne tür kineziye yatkın olduğumuzu nasıl anlarız?

Kullanıcı avatarı
SeLiKo

Ne tür kineziye yatkın olduğumuzu nasıl anlarız?

Okunmamış mesaj gönderen SeLiKo »

Arkadaşlar daha çok yolum var telekinezide ustalaşmam için ama yeni başlayanlar için de soruyorum; Ne tür bir kineziye uygun olduğumuzu nasıl anlayacağız? Yani Hydrokinezi mi? Pyrokinezi mi ve daha birçok çeşit kinezi mi?

criminal_1994

Re: Ne tür kineziye yatkın olduğumuzu nasıl anlarız?

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Burçlara görede olabilir ben aslan burcu ateş grubundanım...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
ByTeZaD

Okunmamış mesaj gönderen ByTeZaD »

netenes yazdı:hepsini deneyerek

Arkadaşlar Lütfen Saçma Sapan Cevaplarla Kendince Birşeyler Başarmaya Çalışan Dostlarımıza Engel Olmayalım.Benim Düşünceme Gelince Kardeşim Her İnsan Bütün Kinezilere Yatkın Bir Yapıya Sahiptir.Hangisine Yöneleceğin Sana Kalmış Birşey.Bunu Şöyle de İzah Edebilirsiz;
Yeni Doğan Bir Bebek Konuşmayı Bilmez.Normalde 6-7. Aylarda Tek Kelime Dili Denilen Bir Dille Konuşurlar(baba,anne,aba,mama...gibi)Ama Bunu Kesinlikle Her Çocuk Yapar.Yaş İlerledikçe Tek Kelimeyle Konuşulamayacağını Keşfeder ve Konuşmasını Geliştirir.Çocuk Eğer İngiltere'de Doğmuşsa İngilizce Üzerine Yoğunlaşır.Türkiye'de Doğmuşsa Türkçe Üzerine yoğunlaşır.
Sen de Hangisine İlgin Çoksa ve Onu Başarmak İstiyorsan Ona Yönelmelisin.Ve Başarana Kadar Çabalamalısın.Hadi İyi Çalışmalar....
Kullanıcı avatarı
SeLiKo

criminal_1994 yazdı:Burçlara görede olabilir ben aslan burcu ateş grubundanım...
Ben aslan burcuyum ama ateşe o kadar da ilgim yok. Ben daha çok suyu seviyorum :D
Telekinezi!!!

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ya arkadasim senin bize tepeden bakarak kizmana bayiliyorum :D insan biraz dusunur ya :D
Kullanıcı avatarı
SeLiKo

netenes yazdı:ya arkadasim senin bize tepeden bakarak kizmana bayiliyorum :D insan biraz dusunur ya :D
:D
Telekinezi!!!
Kullanıcı avatarı
midnight

Okunmamış mesaj gönderen midnight »

ben akrep burcuyum ve soğuktan buzdan hoşlanıyorum hangi kineziye yatkınım şimdi yani?
Kullanıcı avatarı
SeLiKo

Bu gün pyrokinezi denedim ve galiba başardım. Ateş benim elimle beraber hareket etti ve yaklaşık 6 cm'ye kadar yükseldi. Ama daha söndürme işlemini beceremiyorum. Galiba önce Pyrokineziye başlayacağım :)
Telekinezi!!!
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

Hadi hayırlısı... Bence insan tüm maddeleri bükebilir.. Yani bence hepimiz 'potansiyel' AvaTaR ız.. :)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.