Öğrenmenin yaşı yoktur biliriz. Telekinezi ailesi olarak buna inananların başındayız. Fakat hipnoz öyle bir alan ki kişinin hipnozdan önce kendisini tanıması gerekir. Kimi zaman yarar sağlayacak bir uygulama, kimi zamanda istihbarat grupları veya benzeri grupların farklı amaçlar için kullandıkları bir silahtır.
Hipnozu öğrenmek istiyorum ama neden? Amacım nedir? gibi soruları kendimize yönelterek başlayabiliriz. Kendimiz ve çevremiz için faydalı işler yapmak, insanlara yardımcı olmak ve Allah'ın nimet olarak bize sunduğu bu veriyi doğru yolda kullanmak istiyorum diyorsam veya diyorsanız o zaman hipnozu öğrenmeye hazırız demektir.
Hipnozu öğrenmek için temel alınması gereken maddeleri sayacak olursak;
-Hipnozun ne olduğunu ve nasıl uygulandığının bilincinde olmak
-Dil kalıplarını iyi bilmek
-Tekniklere iyi derecede hakim olmak
-Telkin üretebilmek ve iyi derecede hakim olmak (Amaç ve konularına göre)
-Çaba tekrar ve cesaret
diye sıralayabiliriz. Yazdığım maddeleri daha da çoğaltabiliriz.Yukarıda belirttiklerim başlamak için yeterli olacaktır.
Öncelikle çalışmalarınıza bir arkadaşınız veya aile üyelerinden biriyle başlamalısınız. Sizi tanıyan ve size güvenen bireyler bu konuda gelişmenize daha çok katkı sağlayacaktır. Başlangıçta istediğiniz başarıyı elde edemeyebilirsiniz. Bu durum sizden veya sujeden kaynaklanabileceği için hırsınızı ve azminizi yitirmeyin. Belirli bir seviyeye gelmek için bol bol çalışmalı ve tekrar yapmalısınız. Kendi çalışmalarımdan örnek verecek olursam şu an 2 veya 3 seansta yapabileceğim bir uygulamayı başlangıç evresinden sonra 7-8 seansta yapabiliyordum. Daha önce kuru fasulye yememiş olan bir arkadaşıma kuru fasulyeyi sevdirerek ilerleme aşamasına giriş yapmıştım.
Sık çalışarak ve şu an herkese açık olarak bulabileceğiniz telkinleri kullanarak yola koyulabilirsiniz. Gün geçtikçe, çalışmalarınız arttıkça kendi telkinlerinizi üretir hale geleceksiniz. Bunları yaparken aynı zamanda insan psikolojisini de anlamaya başlayacaksınız. İnsanlara güven aşılamayı, kişi psikolojisi daha iyi öğrenmiş olacaksınız.En önemlisi insanları tanımış olacaksınız.
Şimdi tekrar kendinize sorun: Hipnozu öğrenmek istiyor muyum?
Hipnozu Öğrenmek
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hipnozu Öğrenmek
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-