Link Kısaltma Sitesi İle Para Kazanma

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bazı linklerin uzun olması görüntü kirliliği oluşturuyor. Ayrıca Twitter gibi sosyal ağlarda gönderi için karakter sınırı olduğundan linki direk uzun haliyle paylaşmaktansa linki kısaltarak paylaşmak daha iyi oluyor. İşte burada link kısaltma sitesi dediğimiz bir takım siteler devreye giriyor. Google'un kendi link kısaltma sitesi goo.gl bu işlevi görüyordu ama yakında zamanda kapanacak diye duydum. Google'un bu sitesi sadece linki kısaltıyor o kadar. Bizim işimize yaramaz çünkü para kazandırmıyor :D Bazı siteler böyle. Sadece linki kısaltır ve kısaltılan linke tıkladığınızda direk yönlendirilen sayfaya gidersiniz. Ama benim bahsedeceğim link kısaltma sitelerinde ise tıklandığında reklam olan bir sayfaya yönlendirilir ve o sayfada belirli bir süre durduktan sonra reklamı geç deyip gitmek istenilen siteye gidebilirsiniz.

Örnek olarak şöyle bir şey oluyor. Tıklayın bakın. parapsikoloji.net e gidecek şekilde ayarladım. http://bc.vc/5Nhq5yW tıklayın 5 saniye bekleyin ve sağ üstten "Reklamı geç" butonuna tıklayın. (Bakayım siz tıklayınca ben ne kadar kazanıcam :lol: )

Ben daha yeni başladım bu link kısaltma işine. Farklı farklı siteler var. Benim bulduğum 2 güvenilir site var. Birisi https://adf.ly diğeri ise http://bc.vc sitesi. adf.ly ingilizce olduğundan dolayı pek beceremedim aslında onu kullanacaktım ama mecburen bc.vc ye geçtim. İkisinin de tıklama başına verilen ücretleri farklı. Bc.vc kullandığımdan dolayı ondan örnek vereyim.. 1000 tıklama başına mobil için 3.60 dolar bilgisayar için 2.50 dolar veriyor.(Büyük ihtimal ben yanlış anladım :D ) Sitesinde öyle yazıyor da yine de 1-3 dolar arası diyeyim..

10 dolar limiti var. 10 dolar biriktiğinde çekebiliyorsunuz parayı. bc.vc de her hafta cuma günü çekiliyor. adf.ly yi bilmiyorum ama onda da her hafta çekiliyordu sanırım. Birde ikisinin arasında ki en büyük fark adf.ly de direk banka hesabınıza transfer yok. Paypal, payza ya da payoneer aracılığıyla ödemeyi alıyorsunuz. bc.vc de direk hesabınıza yatabiliyor.

Son olarak da günde 1 ip den bir kez tıklanabiliyor. 5 tane bc.vc sitesinin linkine tıklarsanız sayılan rakam 5 değil, 1 olur.

Link kısaltma sitesi ile para kazanma bu kadardı.. Bitti yani..

ventrue1926
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Link Kısaltma Sitesi İle Para Kazanma

Okunmamış mesaj gönderen ventrue1926 »

Bir sorum için üye oldum ama bu konu gözüme çarptı :) bcvc en iyi site bu konuda. Son 7-8 ayda toplam 300 liraya yakın para kazandım ve ne ödemem aksatıldı ne de bir sorun yaşadım

“Bilgisayar Dünyası” sayfasına dön