Kaşık Bükmeyi Denedim ve Oldu...

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
Damla_ei
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Kaşık Bükmeyi Denedim ve Oldu...

Okunmamış mesaj gönderen Damla_ei »

Merhaba arkadaşlar. Bugün foruma yeni kayıt oldum ve iki gündür de forumu takip edip çalışmalarınızı izledim. Gerçekten çok beğendim. Zaten önceden telekineziye meraklı bir insandım ama bir kaç deneme sonrasında umutsuzluğa kapılıp bırakmıştım. Sadece arada meditasyon yapıyordum. Ama bugün sizin de sayenizde yeniden denemek istedim ve psi wheel denedim. Tam olmadı maalesef sadece yarım tur döndürebildim. Sonrasında burada bir arkadaşımızın paylaştığı Hock metodu ile kaşık bükmeyi denemek istedim ve olduğunu fark ettim. :)
Kaşıkların ikisi de aynı.

Resim

Arkadaki benim büktüğüm. (ya da bükmeye çalıştığım:) )

Resim

Sadede gelecek olursam ben biyokinezi yaparak göz rengimi biraz açmayı çok istiyordum. Ama şimdi başka kinezi teknikleri de denemek istiyorum. Sizce hangisinden başlamayalım. Bir de acaba önce psi wheel'e yoğunlaşıp sonra mı ilerlemeliyim? Cevaplarsanız sevinirim :)
(İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır ve resimler görünüyordur :| )

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kaşık Bükmeyi Denedim ve Oldu...

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Öncelikle aramıza hoş geldin. Başarılı çalışman için ayrıca tebrik ederim.Belirttiklerinden anladığım kadarıyla odak, motivasyon ve konsantrasyon konusunda eksiklik olduğunu hissettim. Alanlara dağılmadan önce bu konuda kendini tamamlarsan mükemmel sonuçlar elde edeceğine inanıyorum. Ya da hem bu amaçla çalışma yapar hem de uygulamalarını devam ettirebilirsin. Başlangıç olarak kapak çalışmasını öneririm. İlgili çalışmaya vereceğim linkten ulaşabilirsin. Link : telekinezi-teknikleri/kapak-calismasi-t5340.html
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
Damla_ei

TriGonoMetri yazdı: 21 Tem, 01:14 Öncelikle aramıza hoş geldin. Başarılı çalışman için ayrıca tebrik ederim.Belirttiklerinden anladığım kadarıyla odak, motivasyon ve konsantrasyon konusunda eksiklik olduğunu hissettim. Alanlara dağılmadan önce bu konuda kendini tamamlarsan mükemmel sonuçlar elde edeceğine inanıyorum. Ya da hem bu amaçla çalışma yapar hem de uygulamalarını devam ettirebilirsin. Başlangıç olarak kapak çalışmasını öneririm. İlgili çalışmaya vereceğim linkten ulaşabilirsin. Link : telekinezi-teknikleri/kapak-calismasi-t5340.html
Teşekkür ederim. Haklısınız biraz odak konusunda sorun yaşıyorum. Çalışmalara devam edicem her gün mutlaka. :)
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Damla_ei yazdı: 21 Tem, 01:19
TriGonoMetri yazdı: 21 Tem, 01:14 Öncelikle aramıza hoş geldin. Başarılı çalışman için ayrıca tebrik ederim.Belirttiklerinden anladığım kadarıyla odak, motivasyon ve konsantrasyon konusunda eksiklik olduğunu hissettim. Alanlara dağılmadan önce bu konuda kendini tamamlarsan mükemmel sonuçlar elde edeceğine inanıyorum. Ya da hem bu amaçla çalışma yapar hem de uygulamalarını devam ettirebilirsin. Başlangıç olarak kapak çalışmasını öneririm. İlgili çalışmaya vereceğim linkten ulaşabilirsin. Link : telekinezi-teknikleri/kapak-calismasi-t5340.html
Teşekkür ederim. Haklısınız biraz odak konusunda sorun yaşıyorum. Çalışmalara devam edicem her gün mutlaka. :)
Başarılarının devamını dilerim. Unutmaman temennisiyle; Sabırlı ol, çalış, başar...
Başlangıç safhasına göre çok iyi sonuç almışsın. Sabırla devam edersen müthiş sonuçlar veren meyveyi almış olursun.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
Damla_ei

TriGonoMetri yazdı: 21 Tem, 01:25
Damla_ei yazdı: 21 Tem, 01:19
Başarılarının devamını dilerim. Unutmaman temennisiyle; Sabırlı ol, çalış, başar...
Başlangıç safhasına göre çok iyi sonuç almışsın. Sabırla devam edersen müthiş sonuçlar veren meyveyi almış olursun.
Sağolun tekrarda. Umarım öyle olur 😊

Kullanıcı avatarı
Budray

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Hoşgeldin, tebrik ederim. Sana hangisi kolay geliyorsa ondan devam et. (Rasûlullah iki iş arasında muhayyer kaldığında, eğer günah değilse, onların en kolayını, tercih ederdi.)
İyice geliştir kendini her gün tekrarla(Az da olsa). Artık yaptığın şeyi kolayca yapmış olacaksın ve başka bir alanda uğraşırken işin baya kolaylaşacak çünkü artık mekanizmayı çözmüş olup, alışmış oluyorsun.
Meditasyon yapmana devam etmeni öneriyorum başarılı olmanda etki eden etmenlerden olduğunu düşünüyorum. Enerjini hissetmeni, rahatlamanı, odaklanmanı, derinleşmeni sağlar.
Son olarak hangi alana uğraşacağını sen belirle neyi merak ediyorsan, ilgi duyuyorsan...
Kullanıcı avatarı
Damla_ei

Budray yazdı: 21 Tem, 14:40 Hoşgeldin, tebrik ederim. Sana hangisi kolay geliyorsa ondan devam et. (Rasûlullah iki iş arasında muhayyer kaldığında, eğer günah değilse, onların en kolayını, tercih ederdi.)
İyice geliştir kendini her gün tekrarla(Az da olsa). Artık yaptığın şeyi kolayca yapmış olacaksın ve başka bir alanda uğraşırken işin baya kolaylaşacak çünkü artık mekanizmayı çözmüş olup, alışmış oluyorsun.
Meditasyon yapmana devam etmeni öneriyorum başarılı olmanda etki eden etmenlerden olduğunu düşünüyorum. Enerjini hissetmeni, rahatlamanı, odaklanmanı, derinleşmeni sağlar.
Son olarak hangi alana uğraşacağını sen belirle neyi merak ediyorsan, ilgi duyuyorsan...
Hoşbuldum teşekkür ederim :) kesinlikle haklısın dikkate alıcam ve her gün alıştırma yapicam :)
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Hoşgeldin. Ben de siteye kısa bir süre önce katıldım. İsmim Selma, ama henüz daha tam olarak kimseyi tanımıyorum :). Neyse. Ben de aslında kaşık bükmek istiyorum ama ben hala daha nasıl başlangıç yapacağımı bilemiyorum. Yani, bi telekinezi yapmaya uğraşıyorum, öbür gün levitasyon çalışması yapmaya :D (Kafam da haliyle karışık tabii hangisinden başlasam diye). Kaşık bükmeyi bile denedim düşün yani :). Artık ''İmdaat!'' noktasına geldim yeminle :D. Elimden gelse megafonla bağıracağım bana bir akıl verin hangi teknikten başlayayım diye :D. Neyse. Tekrardan hoşgeldin. Ben çok sık giremiyorum maalesef, ara ara giriyorum.
Kullanıcı avatarı
Budray

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

mysticforce yazdı: 23 Tem, 08:33 Hoşgeldin. Ben de siteye kısa bir süre önce katıldım. İsmim Selma, ama henüz daha tam olarak kimseyi tanımıyorum :). Neyse. Ben de aslında kaşık bükmek istiyorum ama ben hala daha nasıl başlangıç yapacağımı bilemiyorum. Yani, bi telekinezi yapmaya uğraşıyorum, öbür gün levitasyon çalışması yapmaya :D (Kafam da haliyle karışık tabii hangisinden başlasam diye). Kaşık bükmeyi bile denedim düşün yani :). Artık ''İmdaat!'' noktasına geldim yeminle :D. Elimden gelse megafonla bağıracağım bana bir akıl verin hangi teknikten başlayayım diye :D. Neyse. Tekrardan hoşgeldin. Ben çok sık giremiyorum maalesef, ara ara giriyorum.
Meditasyon yapıp enerjini hisset ve o enerjini kontrol etmeye çalış. Veya transa girmeye çalış. İlk önce dikkatini artırmak ve derinleşmeyi sağlamak için bunları yapmalısın. Aynı spor yapmadan önce ısınılması gibi. Kolaydan başlanmalı. Telekineziye başlamada ki amaç neydi? Hangi beklentilerle geldin? Bunları öğrendikten sonra bunlara uyan bir alan seç. Seçtikten sonra deneye deneye kendini tekniğini bul ve ondan devam et. Yalnız o alanda sadık kal. İyice mantığını çözene kadar. Yine kararsızsan ilk önce hangisi kolay geliyorsa onu yap oda yoksa Psi wheeldende başlayabilirsin, elinde enerjiyi büyütüp küçültme ve o enerjiyi vücudunda gezdirerekte alıştırma yapabilirsin. Önemli olan mantığı çözmek yani nasıl yaptığını bilmek, o mantığa alışmak (taktiğe de denebilir) sonra istediğin alanda o mantığı uygulayıp kısa sürede başarı yakalayabilirsin.
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Budray yazdı: 24 Tem, 07:37
mysticforce yazdı: 23 Tem, 08:33 Hoşgeldin. Ben de siteye kısa bir süre önce katıldım. İsmim Selma, ama henüz daha tam olarak kimseyi tanımıyorum :). Neyse. Ben de aslında kaşık bükmek istiyorum ama ben hala daha nasıl başlangıç yapacağımı bilemiyorum. Yani, bi telekinezi yapmaya uğraşıyorum, öbür gün levitasyon çalışması yapmaya :D (Kafam da haliyle karışık tabii hangisinden başlasam diye). Kaşık bükmeyi bile denedim düşün yani :). Artık ''İmdaat!'' noktasına geldim yeminle :D. Elimden gelse megafonla bağıracağım bana bir akıl verin hangi teknikten başlayayım diye :D. Neyse. Tekrardan hoşgeldin. Ben çok sık giremiyorum maalesef, ara ara giriyorum.
Meditasyon yapıp enerjini hisset ve o enerjini kontrol etmeye çalış. Veya transa girmeye çalış. İlk önce dikkatini artırmak ve derinleşmeyi sağlamak için bunları yapmalısın. Aynı spor yapmadan önce ısınılması gibi. Kolaydan başlanmalı. Telekineziye başlamada ki amaç neydi? Hangi beklentilerle geldin? Bunları öğrendikten sonra bunlara uyan bir alan seç. Seçtikten sonra deneye deneye kendini tekniğini bul ve ondan devam et. Yalnız o alanda sadık kal. İyice mantığını çözene kadar. Yine kararsızsan ilk önce hangisi kolay geliyorsa onu yap oda yoksa Psi wheeldende başlayabilirsin, elinde enerjiyi büyütüp küçültme ve o enerjiyi vücudunda gezdirerekte alıştırma yapabilirsin. Önemli olan mantığı çözmek yani nasıl yaptığını bilmek, o mantığa alışmak (taktiğe de denebilir) sonra istediğin alanda o mantığı uygulayıp kısa sürede başarı yakalayabilirsin.
Teşekkürler :). Telekinezideki amacım öncelikle, kendimdeki bu yeteneğimi açığa çıkarmaktır. Sonrasında daha fazla geliştirmek. Aslında yeteneğimi geliştirdikten sora aileme de göstermek istiyorum ama bu ne kadar doğru olur bilmiyorum. Zaten başka da kimseye göstermeyi düşünmüyorum. Ama işte dediğim gibi, yeteneğimi geliştirdikten sonra aileme göstermek de ne kadar doğrudur bilemiyorum. Neyse. Bu siteyle tesadüfen birkaç ay öncesinde tanıştım (Aslında psi ball hakkında bir şeyler araştırırken buldum diyebilirim :) ). Ve psi balldan önce, ilk olarak denediğim psi whell idi acaba döndürebilir miyim diye. Kağıdı hem saat yönünde, hem de tersi yönünde biraz döndürmeyi başarmıştım geçen yaz tatilinde. Tabii böyle olunca da bendeki telekinezi yeteneğini az çok farketmemi sağlamıştı. Fakat sonrasında okullar açılıp araya dersler, sınavlar girince bıraktım. Bir türlü yeniden başlayamadım psi whell'i döndürmeye. Derslerim de sınavlarım da ağırdır bayağı, geçmek için onlara konsantre oldum. Şimdi de staj yapıyorum ve stajdan sonra eve yorgun argın geliyorum. Neyse. Bir de sitede bir şey okumuştum. Psi whell, meditasyon vs yapılacağı zaman ortamın sessiz olması gerekiyormuş ama bu da bizim evde mümkün değil. Odama gidiyorum bu sefer de sanki yoldan geçen arabaların bana gıcığı varmış gibi caddeden sık sık arabalar geçiyor, hem de bizim evin önündeki ve arkadaki caddeden :(. Sessizliği nadiren yakalayabiliyorum ama o da çok uzun sürmüyor. Nereye gitsem bilemedim :?. Ama yine de azimle ve kararlılıkla telekinezi yeteneğimi ortaya çıkarmaya kendime söz verdim 8-) :). Ne kadar gürültü olursa olsun hem de 8-). Tavsiyeniz için teşekkürler :). En kısa sürede staj sonrası yeniden başlayacağım telekineziye ama bu sefer meditasyon vs yaparak.