Budray yazdı: ↑24 Tem, 07:37
mysticforce yazdı: ↑23 Tem, 08:33
Hoşgeldin. Ben de siteye kısa bir süre önce katıldım. İsmim Selma, ama henüz daha tam olarak kimseyi tanımıyorum

. Neyse. Ben de aslında kaşık bükmek istiyorum ama ben hala daha nasıl başlangıç yapacağımı bilemiyorum. Yani, bi telekinezi yapmaya uğraşıyorum, öbür gün levitasyon çalışması yapmaya

(Kafam da haliyle karışık tabii hangisinden başlasam diye). Kaşık bükmeyi bile denedim düşün yani

. Artık ''İmdaat!'' noktasına geldim yeminle

. Elimden gelse megafonla bağıracağım bana bir akıl verin hangi teknikten başlayayım diye

. Neyse. Tekrardan hoşgeldin. Ben çok sık giremiyorum maalesef, ara ara giriyorum.
Meditasyon yapıp enerjini hisset ve o enerjini kontrol etmeye çalış. Veya transa girmeye çalış. İlk önce dikkatini artırmak ve derinleşmeyi sağlamak için bunları yapmalısın. Aynı spor yapmadan önce ısınılması gibi. Kolaydan başlanmalı. Telekineziye başlamada ki amaç neydi? Hangi beklentilerle geldin? Bunları öğrendikten sonra bunlara uyan bir alan seç. Seçtikten sonra deneye deneye kendini tekniğini bul ve ondan devam et. Yalnız o alanda sadık kal. İyice mantığını çözene kadar. Yine kararsızsan ilk önce hangisi kolay geliyorsa onu yap oda yoksa Psi wheeldende başlayabilirsin, elinde enerjiyi büyütüp küçültme ve o enerjiyi vücudunda gezdirerekte alıştırma yapabilirsin. Önemli olan mantığı çözmek yani nasıl yaptığını bilmek, o mantığa alışmak (taktiğe de denebilir) sonra istediğin alanda o mantığı uygulayıp kısa sürede başarı yakalayabilirsin.
Teşekkürler

. Telekinezideki amacım öncelikle, kendimdeki bu yeteneğimi açığa çıkarmaktır. Sonrasında daha fazla geliştirmek. Aslında yeteneğimi geliştirdikten sora aileme de göstermek istiyorum ama bu ne kadar doğru olur bilmiyorum. Zaten başka da kimseye göstermeyi düşünmüyorum. Ama işte dediğim gibi, yeteneğimi geliştirdikten sonra aileme göstermek de ne kadar doğrudur bilemiyorum. Neyse. Bu siteyle tesadüfen birkaç ay öncesinde tanıştım (Aslında psi ball hakkında bir şeyler araştırırken buldum diyebilirim

). Ve psi balldan önce, ilk olarak denediğim psi whell idi acaba döndürebilir miyim diye. Kağıdı hem saat yönünde, hem de tersi yönünde biraz döndürmeyi başarmıştım geçen yaz tatilinde. Tabii böyle olunca da bendeki telekinezi yeteneğini az çok farketmemi sağlamıştı. Fakat sonrasında okullar açılıp araya dersler, sınavlar girince bıraktım. Bir türlü yeniden başlayamadım psi whell'i döndürmeye. Derslerim de sınavlarım da ağırdır bayağı, geçmek için onlara konsantre oldum. Şimdi de staj yapıyorum ve stajdan sonra eve yorgun argın geliyorum. Neyse. Bir de sitede bir şey okumuştum. Psi whell, meditasyon vs yapılacağı zaman ortamın sessiz olması gerekiyormuş ama bu da bizim evde mümkün değil. Odama gidiyorum bu sefer de sanki yoldan geçen arabaların bana gıcığı varmış gibi caddeden sık sık arabalar geçiyor, hem de bizim evin önündeki ve arkadaki caddeden

. Sessizliği nadiren yakalayabiliyorum ama o da çok uzun sürmüyor. Nereye gitsem bilemedim

. Ama yine de azimle ve kararlılıkla telekinezi yeteneğimi ortaya çıkarmaya kendime söz verdim

. Ne kadar gürültü olursa olsun hem de

. Tavsiyeniz için teşekkürler

. En kısa sürede staj sonrası yeniden başlayacağım telekineziye ama bu sefer meditasyon vs yaparak.