Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?

telekinezi, Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz

Uchiha Sasuke

Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Son zamanlarda artık dine girmeden video çekme kararı almıştım ama "Telekineziyi nasıl Allah yolunda kullanabiliriz?" diye bir soru gelince, haliyle video çekme ihtiyacı hissettim.

İlmin/bilginin zekatı, bilgiyi bilmeyenlere anlatmak, onlarla paylaşmaktır. Zekat vermek Allah yolunda olduğunuzu gösterir.
Telekinezi yapıyorsanız zaten az-çok bildiğiniz anlamına gelir ve bildiklerinizi bilmeyenlere anlatarak bu aşamayı tamamlayabilirsiniz.

Yine telekinezi yapabiliyorsanız, yaptıklarınız ile insanlara yardım ederseniz bu da Allah yolunda olduğunuzu gösterir, eğer iman ediyorsanız.
Şu an nasıl normal bir şekilde insanlara iyilik yapıyorsak, en basitinden yoldaki taşı alıp kenara koyuyorsak, sizde telekinezi de veya diğer dallarda bu tür şeyler yaparak insanlara yardım edersiniz, haliyle Müslüman olduğunuz için bu yaptığınız şey Allah yolunda olduğunuzu gösterir.
Küçük bir örnek vereyim gerisini de siz doğaçlama olarak duruma göre halledersiniz.

Sokakta insanlar dolaşıyor. Bir an da sokak lambası sönüyor. İnsanlar karanlıkta kaldı, ışıkları da yok. Yollarını bulamıyorlar. Bu durumda ne yapacaksınız? Tak diye hemen lambaya odaklanıp ışığı açacaksınız ve insanlara yardım edeceksiniz. Bu yaptığınız yardım/iyilik sayesinde de imanlı olduğunuz için telekineziyi Allah yolunda kullanmış olacaksınız..

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi Nasıl Allah Yolunda Kullanabilirsiniz?

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Daha yeni düşünüyordum benim asıl beklentilerim ney diye. Her ne kadar çizgi filmlerden etkilensek de aslında ben ufak çaplı şeylerden hoşlanıyorum. Dediğine ek olarak bir başkasının ayıbını örtebiliriz. Yaralı birine uzaktan şifa verebiliriz. O an bilinçli olamayan birine telepati yapabiliriz. Daha düşündükçe çok çıkar. Her şeyin iyi ve kötü yanı var. Parapsikolojiyi de iyi yönde kullanabiliriz. Güzel konu.
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

İşte asıl amaçladığım buydu, yani Allah yolunda telekinezi yapmak. Aileme filan göstereyim yeteneğimi diye düşündüm başlarda ama günler geçtikçe asıl amacımın Allah yolunda yararlı bir şekilde telekineziyi kullanmak olduğunu farkettim. Acaba dedim Allah yolunda kullanmak istersem günaha mı girerim diye de düşünmedim değil tabii. Ama araştırdım ki, telekinezi yapmak günah değilmiş :). Tabii günah olmadığını öğrenince iyice rahatladım :). Çünkü bayağı gergindim günah olur mu olmaz mı diye tereddüt ettiğimden dolayı, telekineziye başlangıç yapamıyordum. Bir de bu siteyi keşfedince iyice kendimde nasıl desem, bir umut ışığı vs farkettim. Her gün sizlere bu konuda dua ediyorum iyi ki bu site kurulmuş diye :).
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

mysticforce yazdı: 02 Ağu, 21:11 İşte asıl amaçladığım buydu, yani Allah yolunda telekinezi yapmak. Aileme filan göstereyim yeteneğimi diye düşündüm başlarda ama günler geçtikçe asıl amacımın Allah yolunda yararlı bir şekilde telekineziyi kullanmak olduğunu farkettim. Acaba dedim Allah yolunda kullanmak istersem günaha mı girerim diye de düşünmedim değil tabii. Ama araştırdım ki, telekinezi yapmak günah değilmiş :). Tabii günah olmadığını öğrenince iyice rahatladım :). Çünkü bayağı gergindim günah olur mu olmaz mı diye tereddüt ettiğimden dolayı, telekineziye başlangıç yapamıyordum. Bir de bu siteyi keşfedince iyice kendimde nasıl desem, bir umut ışığı vs farkettim. Her gün sizlere bu konuda dua ediyorum iyi ki bu site kurulmuş diye :).
Siteye bu tarz iyi niyetli kişilerin gelmesi bize umut kaynağı oluyor :) umarım güzel sonuçlara ulaşırsınız. Başlangıçta maneviyat duygusu yüksek olanların genelde düştüğü durum günah mı? diye. Büyülü sözler, farklı canlılardan yardım, semboller çizme yok; emek, sabır, inanma var. İyi niyete kullanma seçeneği var. : )
Kullanıcı avatarı
mysticforce

Budray yazdı: 02 Ağu, 21:49
mysticforce yazdı: 02 Ağu, 21:11 İşte asıl amaçladığım buydu, yani Allah yolunda telekinezi yapmak. Aileme filan göstereyim yeteneğimi diye düşündüm başlarda ama günler geçtikçe asıl amacımın Allah yolunda yararlı bir şekilde telekineziyi kullanmak olduğunu farkettim. Acaba dedim Allah yolunda kullanmak istersem günaha mı girerim diye de düşünmedim değil tabii. Ama araştırdım ki, telekinezi yapmak günah değilmiş :). Tabii günah olmadığını öğrenince iyice rahatladım :). Çünkü bayağı gergindim günah olur mu olmaz mı diye tereddüt ettiğimden dolayı, telekineziye başlangıç yapamıyordum. Bir de bu siteyi keşfedince iyice kendimde nasıl desem, bir umut ışığı vs farkettim. Her gün sizlere bu konuda dua ediyorum iyi ki bu site kurulmuş diye :).
Siteye bu tarz iyi niyetli kişilerin gelmesi bize umut kaynağı oluyor :) umarım güzel sonuçlara ulaşırsınız. Başlangıçta maneviyat duygusu yüksek olanların genelde düştüğü durum günah mı? diye. Büyülü sözler, farklı canlılardan yardım, semboller çizme yok; emek, sabır, inanma var. İyi niyete kullanma seçeneği var. : )
Estağfurullah :). Amin inşallah :). Elimden geldiğince çok çalışmak için gayret edeceğim. Allah (c.c)'ın izniyle telekineziyi başaracağıma inanıyorum :). Büyülü sözler vs değil de hani şöyle diyeyim. Vesvese beni engelledi. Vesveseden dolayı günah olur sanıyordum ben. Vesvesemi de işte dediğim gibi, araştırmalar ve bu site sayesinde (tabii ki bir de sizlerin sayesinde :) ) yendim. Bir kez daha Allah sizlerden razı olsun :).

Uchiha Sasuke

Hepinize birden ben teşekkür ederim.
Bu site ve üyeleri benim ailem gibi oldu. Turab hariç. :lol:

Elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Sizde yeni geldiniz sanırım, hoşgeldiniz. Umarım umduğunuzu bulmuşsunuzdur ve bulduysanız da bulmaya devam edersiniz.

Aklınıza takılan birşey, merak ettiğiniz, sormak istedikleriniz olursa biz buralardayız..
Kullanıcı avatarı
mysticforce

Uchiha Sasuke yazdı: 04 Ağu, 05:42 Hepinize birden ben teşekkür ederim.
Bu site ve üyeleri benim ailem gibi oldu. Turab hariç. :lol:

Elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Sizde yeni geldiniz sanırım, hoşgeldiniz. Umarım umduğunuzu bulmuşsunuzdur ve bulduysanız da bulmaya devam edersiniz.

Aklınıza takılan birşey, merak ettiğiniz, sormak istedikleriniz olursa biz buralardayız..
Teşekkür ederim, hoşbuldum :). İsmim Selma :). Evet siteye birkaç hafta önce üye oldum ve aradığım tüm cevapları buluyorum :). Ama tabii daha merak ettiğim pek çok şey var, hem telekinezi hakkında hem de diğer tüm şeyler hakkında (psi ball, psi wheel, levitasyon, imajinasyon, biyokinezi vs nasıl yapılır, nasıl başlanır, neler yapılmalı, bunlara nasıl konsantre olunur, derin transa nasıl geçilir, lucid dream nedir, astral seyahat nasıl yapılır, bu yeteneklerinizi ortaya çıkardığımızda insanlığa faydalı şekilde nasıl kullanırız vs vs gibi daha bir çok soru yani). Ve siteye iyi ki üye olmuşum, hiç pişman değilim :). Burası koca bir ansiklopedi, sonsuz bir kütüphane gibi hem.
Yeri gelmişken 3 soru sormak da isterim size. Biyokinezi kavramını bu siteye daha üye olmamışken şöyle bi göz atmıştım ve çok şaşırmıştım. İlk sorum, biyokinezi gerçekten de işe yarıyor mu acaba? İkinicisi, hiç denediniz mi? Ve son olarak, hemen etkisi ortaya çıkıyor mu? İnanmadığım için değil ama meraktan soruyorum.
Uchiha Sasuke

mysticforce yazdı: 04 Ağu, 14:40 Teşekkür ederim, hoşbuldum :). İsmim Selma :). Evet siteye birkaç hafta önce üye oldum ve aradığım tüm cevapları buluyorum :). Ama tabii daha merak ettiğim pek çok şey var, hem telekinezi hakkında hem de diğer tüm şeyler hakkında (psi ball, psi wheel, levitasyon, imajinasyon, biyokinezi vs nasıl yapılır, nasıl başlanır, neler yapılmalı, bunlara nasıl konsantre olunur, derin transa nasıl geçilir, lucid dream nedir, astral seyahat nasıl yapılır, bu yeteneklerinizi ortaya çıkardığımızda insanlığa faydalı şekilde nasıl kullanırız vs vs gibi daha bir çok soru yani). Ve siteye iyi ki üye olmuşum, hiç pişman değilim :). Burası koca bir ansiklopedi, sonsuz bir kütüphane gibi hem.
Yeri gelmişken 3 soru sormak da isterim size. Biyokinezi kavramını bu siteye daha üye olmamışken şöyle bi göz atmıştım ve çok şaşırmıştım. İlk sorum, biyokinezi gerçekten de işe yarıyor mu acaba? İkinicisi, hiç denediniz mi? Ve son olarak, hemen etkisi ortaya çıkıyor mu? İnanmadığım için değil ama meraktan soruyorum.
- Evet biyokinezi gerçekten işe yarıyor. Biyokinezinin de elbet sınırı vardır. Biyokinezide en bilinen şey göz rengi değiştirmektir ve göz renginin normal travmalarla bile değişebileceğini "Trigonometri" Abimin röportaj yaptığı doktor belirtmiştir. biokinezi-genel/tanitim-medya-calismasi ... t6525.html

- Belki çok önceden denemişimdir ama hatırlayamadım.

- Bu tür çalışmalar kişiden kişiye farklılıklar gösterdiği gibi etkinin ortaya çıkma süresi de farklılık gösterebilir. Kişinin ruhsal gelişimine ve yatkınlığına bağlı bu. Bazılarında etki hemen ortaya çıkabilirken bazılarında çok geç çıkabilir. Ama azmedip, sabredilirse herkes de etki ortaya çıkacaktır.
Kullanıcı avatarı
mysticforce

Uchiha Sasuke yazdı: 05 Ağu, 03:13
mysticforce yazdı: 04 Ağu, 14:40 Teşekkür ederim, hoşbuldum :). İsmim Selma :). Evet siteye birkaç hafta önce üye oldum ve aradığım tüm cevapları buluyorum :). Ama tabii daha merak ettiğim pek çok şey var, hem telekinezi hakkında hem de diğer tüm şeyler hakkında (psi ball, psi wheel, levitasyon, imajinasyon, biyokinezi vs nasıl yapılır, nasıl başlanır, neler yapılmalı, bunlara nasıl konsantre olunur, derin transa nasıl geçilir, lucid dream nedir, astral seyahat nasıl yapılır, bu yeteneklerinizi ortaya çıkardığımızda insanlığa faydalı şekilde nasıl kullanırız vs vs gibi daha bir çok soru yani). Ve siteye iyi ki üye olmuşum, hiç pişman değilim :). Burası koca bir ansiklopedi, sonsuz bir kütüphane gibi hem.
- Evet biyokinezi gerçekten işe yarıyor. Biyokinezinin de elbet sınırı vardır. Biyokinezide en bilinen şey göz rengi değiştirmektir ve göz renginin normal travmalarla bile değişebileceğini "Trigonometri" Abimin röportaj yaptığı doktor belirtmiştir. biokinezi-genel/tanitim-medya-calismasi ... t6525.html

- Belki çok önceden denemişimdir ama hatırlayamadım.

- Bu tür çalışmalar kişiden kişiye farklılıklar gösterdiği gibi etkinin ortaya çıkma süresi de farklılık gösterebilir. Kişinin ruhsal gelişimine ve yatkınlığına bağlı bu. Bazılarında etki hemen ortaya çıkabilirken bazılarında çok geç çıkabilir. Ama azmedip, sabredilirse herkes de etki ortaya çıkacaktır.
Anlıyorum. Açıkcası birazcık korkuyorum biyokinezi konusunda. Şöyle ki, biyokinezi yaparken ters bir etkisi olursa veya yaparken yanlışlıkla konstrasyonumu kaybedip zararı olursa diye. Bu acaba yapamayacağım korkusundan mı kaynaklanıyor? (Aslında göz rengimden memnunum ama farklı bir renk olsun da istiyorum)
Kullanıcı avatarı
mysticforce

Bir de genel bir soru sormak istiyorum yukarıda sormayı unutmuşum. Biyokineziyi denemek için korksam da cesaretim yerinde :). Biyokinezi için kendime özel teknik mi bulmam gerekiyor, yoksa bununla ilgili bir teknik çalışması var mı?