Yeni bir şey yaparken çok zorlanırız. Bunun nedeni yaptığımız şey ile düşünce kalıbımızın uyuşmamasıdır. İlk başta her ne kadar inanıyorum, yapacağım desek bile bilinçaltımız zorlanır. Burada bizim işimiz bilinçaltımızın da inanmasını sağlamak. Sihirli formül aramayın devamlı çalışmak gerekiyor. Çok çalışmanıza gerek yok her gün düzenli olarak 2 dakika bile yapsanız artık yapacak duruma gelirsiniz.
Site de yazılan teknikler herkeste aynı sonucu göstermez. Veya hemen yapamayabilirsiniz. Yapamadıysanız bunun mantıklı bir nedeni vardır. O yüzden canınızı sıkmayın. Bu cümleyi yazmak çok istiyordum çünkü sitenin çoğu Yapamıyorum, Yardımmmm, Yardım edinn, Yeni başladım, Bakar mısınız?, Yeteneksiz miyim? Diye konularla dolu olması.
İnsan bir değişiklik istiyorsa en içten başlamalı buda insanda düşünce oluyor. Hayatımız her alanında böyle. İnsan bu konuda canı çok sıkılıyor hatta inandığı şeylerin yanlış olduğunu görünce fizyolojik bile etkilenebilir. İrade ve düzen gerektiren bir konu. İlk önce daha çok psikolojik, hayattan bir yazı olsun istedim fakat telekinezi ile ilgili örneklerle yazıp yeni başlayan bölümüne yazmam daha uygun olur. Sağlıcakla kalın.