Motivasyon
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Motivasyon
arkadaşlar yumurta kapıya gelince bi şeyleri yapan biriyim. şuan üniversiteye hazırlanmam gerekiyo ancak hiçbi şekilde çalışasım gelmiyo. bu motivasyonu nasıl kazanabilirim ?
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Motivasyon
Merhaba bende bu durumdan çok yakınmıştım. Hatta o yüzden mezundayım şuan. Sınava hazırlık uzun süreç ve konularda çok. O yüzden düzenli çalışmak gerekiyor. Hedefine odaklan ve düzenli çalış. Bu konular yüzünden koca bir senesi gitmiş bir kişi olarak söylüyorum motivasyon çalışmadan gelmez. Çalışmadan önce enerji dolu, coşkulu olmayı bekliyorsan ömrün hayatın boyunca beklersin. Çünkü süreç uzun en fazla 1 hafta diyelim ki uyandıktan sonra o coşkulu hal geçer. Kısacası motive olamıyorum, şartlar uygun değil gibi insan çokca bahane üretir. O yüzden sadece yap. Yapman gereken düzenli çalışmak, gün içinde hedefini hatırlamak. Düzenli çalışmadan kastım ders çalışmaya başlangıç ve bitiş saatini koy. Kısa molalarla birlikte her gün yaptığın düzene uymaya çalış. Başarılar dilerim.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Bu arada motivasyon çalışıp neler yaptığını görünce, emeğini görünce geliyor. Eger umudun yoksa hedefini sevmiyorsan kendine inanmaya başla ve hedefini gözden geçir. Gün içinde hedefimizi hatırlayınca çalışmalar daha anlamlı geliyor. (Hedef seviliyorsa)
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
çok teşekkür ederim ilginize
-