Motivasyon

Moderatör: Sai

lumilla
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Motivasyon

Okunmamış mesaj gönderen lumilla »

arkadaşlar yumurta kapıya gelince bi şeyleri yapan biriyim. şuan üniversiteye hazırlanmam gerekiyo ancak hiçbi şekilde çalışasım gelmiyo. bu motivasyonu nasıl kazanabilirim ?

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Motivasyon

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Merhaba bende bu durumdan çok yakınmıştım. Hatta o yüzden mezundayım şuan. Sınava hazırlık uzun süreç ve konularda çok. O yüzden düzenli çalışmak gerekiyor. Hedefine odaklan ve düzenli çalış. Bu konular yüzünden koca bir senesi gitmiş bir kişi olarak söylüyorum motivasyon çalışmadan gelmez. Çalışmadan önce enerji dolu, coşkulu olmayı bekliyorsan ömrün hayatın boyunca beklersin. Çünkü süreç uzun en fazla 1 hafta diyelim ki uyandıktan sonra o coşkulu hal geçer. Kısacası motive olamıyorum, şartlar uygun değil gibi insan çokca bahane üretir. O yüzden sadece yap. Yapman gereken düzenli çalışmak, gün içinde hedefini hatırlamak. Düzenli çalışmadan kastım ders çalışmaya başlangıç ve bitiş saatini koy. Kısa molalarla birlikte her gün yaptığın düzene uymaya çalış. Başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Bu arada motivasyon çalışıp neler yaptığını görünce, emeğini görünce geliyor. Eger umudun yoksa hedefini sevmiyorsan kendine inanmaya başla ve hedefini gözden geçir. Gün içinde hedefimizi hatırlayınca çalışmalar daha anlamlı geliyor. (Hedef seviliyorsa)
lumilla
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen lumilla »

çok teşekkür ederim ilginize