Aerokinezi Nasıl yapılır? Yeni başlayanlar ve ileri düzeydekiler için teknikler!

Aerokinezi Nasıl yapılır, Aerokinezi teknikleri

Aerokinezi - Aerokinesis havayı kontrol etme hakkında bilgi ve teknikler
Kineziegitimi
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Aerokinezi Nasıl yapılır? Yeni başlayanlar ve ileri düzeydekiler için teknikler!

Okunmamış mesaj gönderen Kineziegitimi »

Aerokinezi Nedir?

Bazılarının önceden tahmin ettiği gibi aerokinesis, hava parçacıklarını zihnin gücüyle manipüle etme kabiliyetidir, şimdi bazılarınız kendinize “neden bunu yapmak isterdim!” Diyor olmalısınız.

Pekala… ..Aerokinesis öğrenmesi en kolay becerilerden biri çünkü hava her yönümüzde ve çok kolay bir şekilde hissedebiliyor ve bağlanabiliyoruz.

Aerokinez Sizin İçin mi?

Şaşırtıcı şeyler yapmak için zihninizi kullanmaya yeni başladıysanız ve sonuçları hızlıca görmek istiyorsanız, aerokinesis ile gidin derim, çoğu kişi bu alanda en fazla gelişmeyi görür, ancak gölgeleri kontrol etmekten biraz daha soğuk olabilir,

Rüzgar Hızını Artırmak

Yeni başlıyorsanız ve hızlı bir kanıt görmeniz gerekiyorsa, zihinsel kasınızı geliştirmek için harika bir tekniktir, ancak inanç sisteminizin ve meditasyon alışkanlıklarınızın ne kadar ileri gideceğinize karar vereceğini her zaman unutmayın.

Birinci Adım: dışarı çıkın ve meditasyon yapmak için güzel ve sakin bir yer bulun, odaklanmanız gerekiyorsa kulaklıkları takabilirsiniz ancak bağlantıya geçebileceğiniz birçok insanın olmadığı bir yere gitmeniz önerilir. çevreniz daha iyi.

İkinci Adım: şimdi rüzgârı vücudunuza çarptığı gibi hissetmeye başlayın, kendinize “hangi hızda geliyor?”, “Güçlü mü zayıf mı?”, “Hangi yöne geliyor?” Diye sormaya başlayın.

Üçüncü Adım: rüzgarı bulup ona bağlı hissettiğinde, daha hızlı hareket etmeye istekli olmaya çalışın, havadaki parçacıkları hızlandırarak görün.

Anemoi'nin eli
Eğer anemoi'yi bilmiyorsanız , yunan hava tanrısıdır ve bu teknik ona adanmıştır.

Adım Bir: dışarı çıkın ve önceki alıştırmadan bir adım tekrarlayın.

İkinci Adım: Meditasyondan sonra, elinizden çıkan bir hava gövdesine çıkan altın tellerin olduğunu gözlerinizle görselleştirmeye başlayın.

Üçüncü Adım: şimdi ipleri sıkıca gördükten sonra yapmanız gereken tek şey onları yavaşça yönünüze çekmektir, daha iyi olduğunuz için daha güçlü rüzgarlar getirebileceksiniz.

Yön Değiştirme

Bu teknik biraz daha ileridir, çünkü evin içinde size rehberlik edecek dış rüzgar bulunmaz, ilk başladığınızda önceki tekniklerle iyi bir seviyeye ulaşmak en iyisidir.

Birinci Adım: İç mekanlarda yaklaşık bir saat meditasyon yapın.

İkinci Adım: ellerinizi birbirinden altı inç uzakta tutun.

Üçüncü Adım: Şimdi sadece bir elinize hava üfleyin ve diğer elinize gitmek için havanın ittirmeye çalışın, diğer elinizdeki havanın üzerinize üflenen elin yönünden hissedebildiğiniz zaman ve bu, hava manipülasyonunun aldığı kadar saf.

Hava Topları
Bu, biraz eğlenmek istediğinizde kullanabileceğiniz eğlenceli bir beceridir.

Birinci Adım: bir psi topu (kinetik bir enerji topu) yapın ve mümkün olduğu kadar güçlü yapın.

İkinci Adım: psi topunu alın ve ellerinizle psi topuna hava yerleştirin, havayı ellerinizden çıkan bir sıvı olarak görselleştirin ve psi topunu doldurun, elleriniz arasındaki hava enerjisini hissedin ve psi topunu doldurun, ellerinizde soğuk veya ılık hava rüzgarları hissetmeye başlayın.

Üçüncü Adım: topu bir nesneye veya bir kişiye yöneltin (bu zararsız olmalı ancak kendi sorumluluğunuzda olmalı) ve mümkün olduğunca sert atınız, kişi veya nesne üzerlerindeki havayı hissetmeli ve belki de hareket etmelidir.

Başarılar./