Biyokinezi Nedir?
Biyokinez, hücreleri ve DNA'yı bir kişinin aklıyla yeniden programlama sürecidir. Bu, vücut kitlesini artırarak kanser hücrelerinin değiştirilmesini, iyileştirilmesini ve yok edilmesini içerebilir. Ayrıca, kişinin fiziksel görünümünü değiştirmesine ve hatta fiziksel bedeni iyileştirmesine izin verir. Bununla birlikte, en yaygın biyokinetik teknik, göz rengini değiştirmektir. Ayrıca DNA'nın yapısını değiştirmek veya hastalıkları iyileştirmek için, sadece kendi vücudunuzda değil diğerleriyle birlikte de kullanılabilir.
Her ne kadar tıp doktorları arkasındaki gerçeği kabul etmese de, bazıları karşı olma korkusu nedeniyle eleştirmeyi reddediyorlar.
Bununla birlikte, bazı siteler bazı kas geliştirme programlarının bu disiplinin ilkelerini bütünleştirdiğini iddia etmektedir. Manchester Üniversitesi tarafından yapılan spesifik olmayan bir araştırma çalışmasına göre, bu programların halka göre yaklaşık% 50 oranında bir kas büyüklüğünün artmasına neden olduğuna inanılıyordu.
Biyokinezi kim öğrenmek ister?
Biyokinezi öğrenme kapasitesine sahip olan herkes. Ancak, biyokinezi öğrenmek isteyenlerin tekniğin arkasındaki teori hakkında bilgi sahibi olmaları önerilmektedir. Bir kişi de yeteneklerine inanacak iyimser olmalıdır . Bu nedenle, onu kullanacak bir kişi çok duygusal olarak yatırım yapmamalı ve diğer insanlara bağımlı olmamalıdır. Ayrıca, her seferinde bir önceliğe odaklanma ve odaklanma becerisini geliştirebilmelidir.
Biyokinetik yeteneklerini göstermeye başlamam ne kadar sürer?
Bir kişinin bu disipline girmesi için ortalama ay sayısı iki ila altı aydır. Her zaman vücudunuza, özellikle de DNA'nıza bağlıdır. Aynı zamanda, çabanıza, özellikle hedefiniz hakkında ne kadar tutkulu olduğunuza, bir günde süblime hastalarını kaç kez dinlediğiniza ve bilinçaltı zihninizin otopsiyona ne kadar duyarlı olduğuna bağlıdır. Aynı zamanda odaklanmanıza da bağlı olabilir. Rahatlatıcı müzik dinleyebildiğiniz için, dinlerken diğer gereksiz şeyler hakkında düşünmek sizi rahatsız edebilir. Son olarak, kişisel hedefe de bağlı olabilir. Kişinin tüm vücudunu değiştirmek bir yıl veya daha uzun sürebilir.
Biyokinezi uygulamanın riskleri nelerdir?
Bu web sitesindeki diğer Disiplinler gibi, buradaki teknikler size zarar verebilir ve bunları doğru kullanmayacaksanız. Frekanslar için, uzun süredir dinlediğinizi hissettiğinizde derhal durmanız daha iyidir. Araştırmalar, yüksek sesle müzik dinlemenin aşırı derecede bir insanda işitme kaybına neden olacağını göstermiştir.
Başlamak için ne yapmalıyım?
Biyokinetik yolculuğunuza başlamadan önce yapmanız gereken ilk şeylerden biri, arkasındaki teoriye aşina olmaktır. Nasıl çalıştığını anlamak, özellikle uygulamada anlamak için karmaşık bir fikirdir. Aksi takdirde, bilinçaltı zihniniz ne yaptığınıza inanmayacaktır. Sübliminal sesler veya gizli onaylar içerenler hakkında daha fazla bilgi alarak başlayın. Ayrıca frekanslar ve vücudu değiştirmek için beyni nasıl etkiledikleri hakkında da daha fazla bilgi edinilmelidir.
Biyoinetik prosedürlerinize konsantre olmaya başlamadan önce kişisel ve duygusal problemlerinizle başa çıkmanız en iyisidir. Şu anki duygusal kaygılarınız süreci tersine çevirebilir. En özel olarak üretkenliğe sahip olmak için önce kişi kendini kabul etmeyi ve sevmeyi öğrenmelidir.
Biyokinezi Faydaları
Kas ve vücudunuzu geliştirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca gözlerinizin rengini değiştirmek veya sivilceleri, hastalıkları ve hatta kanseri iyileştirmek için de kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, insanların biyokinezi kullanmasının birçok nedeni vardır
Bitkilerin Gençleşmesi
Acemi biyokinetik teknikler ilk önce yaşayan insanlara yönelik olmamalıdır, bu nedenle bitkilerle başlamalıdır:
Adım 1. Hasta bir bitki veya ölen bir tane arayın. Bu bitkinin nispeten küçük olduğundan ve bir ayağından daha uzun olmadığından emin olun.
Adım 2. Hasta bitkileri odanıza bir tencereye alın. Odaya yalnızca ortalama miktarda güneş ışığı girdiğinden emin olun.
Adım 3. Bitki odaklanın ve aklınızdaki göze bakın
Adım 4. Bitki sağlığını küçük bir ışık topu olarak görün, yavaş yavaş büyütün
Adım 5. Sonuç olarak bitkinin büyüyüp yeşilleşeceğini görün
Adım 6. Top büyürken bitkideki tüm hastalığın ortaya çıkmasını görün
Adım 7 İşte bu, insanları denemeden önce bir hafta boyunca yapın
Enerji iğnesi oluşturma.
Bu teknik, uzmanlaşmanız gereken ilk alıştırmalar arasında olacaktır.
Adım 1. Yaklaşık 30 dakika boyunca meditasyon yapın. Bu, vücudunuzdaki açılış manevi tıkanmaları için çok önemlidir. Tamamen kolay ve rahat bir duruma geldiğinizde, psi veya psişik enerjinizin içinden geçmesine izin verin.
Adım 2. Vücudunuzun içinde küçük bir enerji iğnesi hayal edin. İnce ve çok keskin bir iğne olarak görün. Aklınızda genlerinizin tüm vücudunuzda küçük tüplerde aktığını görün. Zihninizi kullanarak, iğneye bunun için hangi amaçlara sahip olduğunuzu ve genlerinizi nasıl değiştirmesini istediğinizi söyleyin. İğneyi, akan genlere, gen havuzuna kaybolana kadar delmek için kullanın. Bu iğne tarafından yapılan deliği kapatmak için psi kullanın. İğne içeri girdikten sonra, tekrar psi'ye döndüğünü görün ve genlerinize çözünmesine izin verin.
Adım 3. Meditasyondan uyanın. Her zamanki gününüze gitmeden önce aklınızı “Ben ((değişeceğinize inandığınız şeye göre)) düşüncesiyle doldurun. Bunu bütün gün yapın, sonra bir hafta sonra bazı sonuçları göreceksiniz veya hissedeceksiniz.
Biyoelektrik Hücresel Simülasyon.
Bu, iyi ve iyileşen baş ağrıları, eklem ağrıları ve vücut ağrıları sağlayacak ileri bir tekniktir. Bu yöntemi basit şifalara göre sakladığınızdan emin olun, böylece kronik hiçbir şeyi rahatsız etmeyeceksiniz.
Adım 1. Ellerinizi iyileşmesi gereken bölgeden yaklaşık iki santim uzağa yerleştirin. Ne hissettiğiniz hissettiğinize odaklanın. Alan şişmişse, sıcaklığı hissedebilirsiniz.
Adım 2. Avuçlarınızdan yayılan psi enerjisine yoğunlaşın ve bölgeye doğru yönlendirin. Psi'nin emrini vermek ve zihninizi kullanarak iltihaplı bölgeyi iyileştirin.
Adım 3. İltihaplanma değilse, ağrının artmış olup olmadığını iyileştirmeye çalıştığınız kişiye sorun. O zaman, çok fazla elektrik akımı yayıyor olabilirsiniz . Psi'nizin yoğunluğunu, düşüncelerinizle birlikte zihninizle azaltın. Acı sona erdiğinde dur.
Umarım faydalı olmuştur.